Teya -> Kje smo avgustovke??? (5.4.2005 10:55:52)
|
evo, še mene....res smo malo bolj lene kot naše sosede julijke in septemberke....tko, da vas je še lepša slišat, ko se oglasite ;):bravo: glede na to, da vse čutite brce, jih verjetno tudi jaz :zmeden:....po trebušču se mi namreč full dogaja, a ker sem malo bolj previdne sorte...in me je malček strah, da bi se mogoče ne hvalila z aktivnosto svojega črevesja :)-....raje rečem, da nevem a čutim malija, ali ne:zmeden:....to je čist novo zame:ups: v petek sem imela pregled, dobila cel kup napotnic za laboratorij, pa tudi morfologijo mi je že naredila...sicer malo zgodaj, a kaj ko imam naslednji pregled šele čez 6 tednov :zmeden: zaenkrat kaže vse ok....:bravo::bravo::bravo: moje občutke, da je v trebuščku pupika :roza:, je tudi ona, a še z veliko rezervo, potrdila...ma jaz vem, da je tako! :) o kg pa raje ne bi izgubljala besed :(! shopinga tudi še ni bilo nič....:( morje????? jst bi full, pa nevem, če si upam! :zmeden: Tia, jaz sem tudi imela povečan izcedek...in sem tudi smatrala, da je to čist normalno, saj tako piše v vsaki reviji in knjigi:zmeden:...pa sem zadnjič G omenila in me je pregledala....baje, da imam rahlo vnetje in da je vsako vnetje dobro pozdravit pred porodom....tako, da mi je predpisala zdravilo....po 1 tednu bom pa šele lahko povedala, ali je kaj pomagalo, ali ne... srečno vsem, uživajte v sončku in radi se imejte! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|