Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:17:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita NO da se javim na hitro... Najlepši post je bil seveda od Perside kako lepo kar naj se lepo cartajo in da bo z obema vse tako mora bit ... Jaz pa grem v materinsko šolo sem nekje zasledila da je tema tudi na to začnemo pa že v torek nisem upala na zadnji mesec da se ne ponovi zgodba iz pred devetih let ... No naj se pohvalim da sem spala ko ubita...ko angelček pomagala je pohvala G al pa pica,ki si jo jedla včeraj zvečer
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:18:20
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita NO da se javim na hitro... Najlepši post je bil seveda od Perside kako lepo kar naj se lepo cartajo in da bo z obema vse tako mora bit ... Jaz pa grem v materinsko šolo sem nekje zasledila da je tema tudi na to začnemo pa že v torek nisem upala na zadnji mesec da se ne ponovi zgodba iz pred devetih let ... No naj se pohvalim da sem spala ko ubita...ko angelček pomagala je pohvala G al pa pica,ki si jo jedla včeraj zvečer joj na to pa sploh nisem pomislila ja ja pizza ker smo vsi spali ko angelčki dobro da te imam tasa da me mal spomneš ko mam pamet ko kura
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:18:43
|
|
|
|
spps
|
eto smo na zadnji strani,tak,da je lahko 3.del marčevk uradno zaprta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:19:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita joj na to pa sploh nisem pomislila ja ja pizza ker smo vsi spali ko angelčki dobro da te imam tasa da me mal spomneš ko mam pamet ko kura ni zakaj, ni zakaj.. se priporočam..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:19:15
|
|
|
|
spps
|
marčevke2009-4del
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:19:21
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps eto smo na zadnji strani,tak,da je lahko 3.del marčevk uradno zaprta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:19:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps eto smo na zadnji strani,tak,da je lahko 3.del marčevk uradno zaprta pol pa daj nek kluč gor
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:20:31
|
|
|
|
spps
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?