Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 10:58:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kaj pa rajska poroka, samo figov list pa je zadeva rešena, kje se zdaj dobi to sej bo kmal pust,tak ,da se bo dalo kaj dobit hahah, najboljš da nudistično proko nardimo hahahah, samo nevem kako taščo do tega prpravit, ker je orto verna moja stran familije nebi mela kej dost prot, sam fejst topl bi mogl bit bi pa bila to zanimiva poroka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 10:59:24
|
|
|
|
spps
|
še maaalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 10:59:37
|
|
|
|
Lolita23
|
Po resnici včasih se vprašam, kak jo bom oblekla,ker se mi zdi, da ko je šlo za druge , je bilo velik lažji, ta je pa le moja.Sicer pa bo o tem še tak tema tekla, pa bom takrat ideje pobirala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 10:59:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz ne zastoopim,kak ne čutijo gibov otroka???razumem,da imaš krvavitve skoz,ne razumem pa,da ne registriraš gibanja dojenčka??? mogoče je misla da ji prebava tak fejst nagaja.. saj je baje imela kr rizičen porod,so tamalo al tamalega..saj se ne spomnim kaj mi je rekla da je rodila komaj rešli.pa je imela CR
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:00:40
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps potem mi boš pa poročala,kako je bilo na ogledu.jaz sem bila 6let nazaj in v tem času so nekaj preurejali-upam,pa sam,da ne bo na dan D prevelike gužve,da ne bomo na kakem hodniku ležali v Mb. P. je bila v sredo nenormalna gužva in si nismo mogli pogledat P. tak da ko pa vidim kolko nas ima marca rok med 14-18 pa mene tud stisne..da bi ostala na kakem hodniku.. Včeraj mi je glih sodelavka rekla, ko sem nesla bolniški list šefu, da je prejšni teden rodila punca v Mb. P, ki je zvedela da je noseča teden dni pred porodom. Ko jo je vse ščipalo in bolelo ter je šla os. zdravniku, ta pa jo je takoj poslal v P. Ni vedela sploh da je noseča ker je baje imela M. normalno vseh 9 mesecev in vsak wikend je bila veselo zunaj ter seveda pila.. Jaz tega skoraj nisem mogla verjet ampak sem se spomnila da je njena mama vodja odelka v P. pol se verjetno že ni zlagala ?? KAj si nor..ni vedla da je noseča.. jaz ne zastoopim,kak ne čutijo gibov otroka???razumem,da imaš krvavitve skoz,ne razumem pa,da ne registriraš gibanja dojenčka??? apropo tega, ravn včeri sm na švicarski tv gledala kako je ena 13 letna punca rodila in kao niso vedli da je noseča (katastrofa od vzgoje staršev...) in da je kao 30 primerov na leto, ko ženske ne vedo, da so noseče in zvedo šele ko gredo rodit... jaz nevem kaki butel morš bit da to pogruntaš šele po 9 mescih ... očitno pa obstajajo...
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:01:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps še maaalo kak smo dobre. Ostalim puncam verjetno tak nebo nič jasno,ko se 1krat na mesec javijo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:03:05
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz ne zastoopim,kak ne čutijo gibov otroka???razumem,da imaš krvavitve skoz,ne razumem pa,da ne registriraš gibanja dojenčka??? mogoče je misla da ji prebava tak fejst nagaja.. saj je baje imela kr rizičen porod,so tamalo al tamalega..saj se ne spomnim kaj mi je rekla da je rodila komaj rešli.pa je imela CR Nam se ne zdi mogoče, sam pred leti je nam ena učiteljica pravila o ženski, ki je bila krepko v 40-tih, ki je prišla na urgenco bolečinami v trebuhu, mislila, je da ima kako vnetje mehurja, na koncu so jo pa v P peljal, kjer je rodila.Ves čas je mislila, da je že v menopavzi.To je šele šok.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:03:28
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps še maaalo kak smo dobre. Ostalim puncam verjetno tak nebo nič jasno,ko se 1krat na mesec javijo.. spps boš ti zaklepala in odklepala nove teme, ker jaz sem bolj gumpec za te zadeve
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:03:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 apropo tega, ravn včeri sm na švicarski tv gledala kako je ena 13 letna punca rodila in kao niso vedli da je noseča (katastrofa od vzgoje staršev...) in da je kao 30 primerov na leto, ko ženske ne vedo, da so noseče in zvedo šele ko gredo rodit... jaz nevem kaki butel morš bit da to pogruntaš šele po 9 mescih ... očitno pa obstajajo... ja in to po celem svetu.. mislim pa tolko je o vsem tem napisanem da brezveze. Bi rekla da bi bil tak tabu to ampak ni ne,.. mogoče pa tista 13-letnica še ni za zaščito slišala.. Uff, pri 13 še nisem vedela kaj je ne da bi noseča bla.. mater sem za leseno žlico..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:04:53
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 apropo tega, ravn včeri sm na švicarski tv gledala kako je ena 13 letna punca rodila in kao niso vedli da je noseča (katastrofa od vzgoje staršev...) in da je kao 30 primerov na leto, ko ženske ne vedo, da so noseče in zvedo šele ko gredo rodit... jaz nevem kaki butel morš bit da to pogruntaš šele po 9 mescih ... očitno pa obstajajo... ja in to po celem svetu.. mislim pa tolko je o vsem tem napisanem da brezveze. Bi rekla da bi bil tak tabu to ampak ni ne,.. mogoče pa tista 13-letnica še ni za zaščito slišala.. Uff, pri 13 še nisem vedela kaj je ne da bi noseča bla.. mater sem za leseno žlico.. in potem so to deklco snemal in njena prijava je bla, da ji gre na živce, ker mora it dol z računalnika in mora dat otroku jest... pa da bi jo prtisnla tak, da več nebi vstala, njeno mamo pa tak isto...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:06:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps še maaalo kak smo dobre. Ostalim puncam verjetno tak nebo nič jasno,ko se 1krat na mesec javijo.. spps boš ti zaklepala in odklepala nove teme, ker jaz sem bolj gumpec za te zadeve a grem pripravit 4.del?da nas ne bomo imele več tem odprtih na novo*?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:07:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a grem pripravit 4.del?da nas ne bomo imele več tem odprtih na novo*? a še nisi šla??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:08:28
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps še maaalo kak smo dobre. Ostalim puncam verjetno tak nebo nič jasno,ko se 1krat na mesec javijo.. spps boš ti zaklepala in odklepala nove teme, ker jaz sem bolj gumpec za te zadeve a grem pripravit 4.del?da nas ne bomo imele več tem odprtih na novo*? idi pa javi z linkom kam se selimo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:08:54
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 apropo tega, ravn včeri sm na švicarski tv gledala kako je ena 13 letna punca rodila in kao niso vedli da je noseča (katastrofa od vzgoje staršev...) in da je kao 30 primerov na leto, ko ženske ne vedo, da so noseče in zvedo šele ko gredo rodit... jaz nevem kaki butel morš bit da to pogruntaš šele po 9 mescih ... očitno pa obstajajo... ja in to po celem svetu.. mislim pa tolko je o vsem tem napisanem da brezveze. Bi rekla da bi bil tak tabu to ampak ni ne,.. mogoče pa tista 13-letnica še ni za zaščito slišala.. Uff, pri 13 še nisem vedela kaj je ne da bi noseča bla.. mater sem za leseno žlico.. Verjemte, nekaterim staršem ješe zdaj tabu razlagat spolnost.Jaz imam kolegico, ki je pač mislila, da je možno zanosit, če je fantu prišlo po njenih spodnjicah.Ženski smo morali dati logest, sam zarad tega, ker je bila tak panična, da je zanosila.Mamo je zapustil njen oče, ko je zvedel da je noseča, ta pa se je zatekla v strog režim vere.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:09:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 in potem so to deklco snemal in njena prijava je bla, da ji gre na živce, ker mora it dol z računalnika in mora dat otroku jest... pa da bi jo prtisnla tak, da več nebi vstala, njeno mamo pa tak isto... ja to je razmišljanje 13-letnika. Materi pa je verjetno full smešno, da je taka mlada babica..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:10:31
|
|
|
|
tasa_m
|
lolita .. saj vem da je nekaterim še to tabu,..ampak men se zdi smešno, ker imam brudera pa seko zadaj in se mi zdi da vesta več kot pa jaz..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:12:21
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m lolita .. saj vem da je nekaterim še to tabu,..ampak men se zdi smešno, ker imam brudera pa seko zadaj in se mi zdi da vesta več kot pa jaz.. jaz sem svoji sestri tudi take stvari raložila, moja mama pa men ni znala tega nikol.HB smo imel v šoli tako vzgojo, pa sej danes že otroc v vrtcu vsega vraga poberejo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:13:10
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo moja g. je gašperlin- dovnik v zd celje, osebna Klančnikova. Ja, grem, ker je prvič, tak da si greva z razširit obzorja. Je pa 9., 10. in 11. februarja od 17. - 19. ure, če boš šla. (na vrhu ZD v sejni sobi). KO sem pa tole vidla morem pa takoj vprašat kako si zadovoljna s svojo G???...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:14:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps še maaalo kak smo dobre. Ostalim puncam verjetno tak nebo nič jasno,ko se 1krat na mesec javijo.. spps boš ti zaklepala in odklepala nove teme, ker jaz sem bolj gumpec za te zadeve a grem pripravit 4.del?da nas ne bomo imele več tem odprtih na novo*? idi pa javi z linkom kam se selimo eto,4.del je odprt
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:14:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita KO sem pa tole vidla morem pa takoj vprašat kako si zadovoljna s svojo G???... OOOOOOOOOOO CIIIIIITTTTTAAAAAAA.. si se prišla še mal pofočkat na 3.del,preden gremo vse na 4.del?? kak si spala danes??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:15:50
|
|
|
|
spps
|
marčevke2009-4del
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:16:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps marčevke2009-4del jaz sem se že pofočkala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:16:07
|
|
|
|
|
NO da se javim na hitro... Najlepši post je bil seveda od Perside kako lepo kar naj se lepo cartajo in da bo z obema vse tako mora bit ... Jaz pa grem v materinsko šolo sem nekje zasledila da je tema tudi na to začnemo pa že v torek nisem upala na zadnji mesec da se ne ponovi zgodba iz pred devetih let ... No naj se pohvalim da sem spala ko ubita...ko angelček pomagala je pohvala G
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:16:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita NO da se javim na hitro... Najlepši post je bil seveda od Perside kako lepo kar naj se lepo cartajo in da bo z obema vse tako mora bit ... Jaz pa grem v materinsko šolo sem nekje zasledila da je tema tudi na to začnemo pa že v torek nisem upala na zadnji mesec da se ne ponovi zgodba iz pred devetih let ... No naj se pohvalim da sem spala ko ubita...ko angelček pomagala je pohvala G al pa pica,ki si jo jedla včeraj zvečer
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 10.1.2009 11:17:12
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita KO sem pa tole vidla morem pa takoj vprašat kako si zadovoljna s svojo G???... OOOOOOOOOOO CIIIIIITTTTTAAAAAAA.. si se prišla še mal pofočkat na 3.del,preden gremo vse na 4.del?? kak si spala danes?? ja ja moram pridet dat zaključne besede hvala hvala odlično nimam se kaj za pritoževat...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?