Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:21:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kak si vedla se mi res ne da riti prestavit,da bi si šla po prenosnika eh bodi kr tu. Saj veš prekomerno gibanje ni priporočljivo... kak sem si zdaj to zmislila..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:23:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps kak si vedla se mi res ne da riti prestavit,da bi si šla po prenosnika eh bodi kr tu. Saj veš prekomerno gibanje ni priporočljivo... kak sem si zdaj to zmislila.. a ti je dolgcajt al kaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:26:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps kak si vedla se mi res ne da riti prestavit,da bi si šla po prenosnika eh bodi kr tu. Saj veš prekomerno gibanje ni priporočljivo... kak sem si zdaj to zmislila.. a ti je dolgcajt al kaj? jaaaaaa res mi je. sem bla dopoldan že na enem sprehodu pa pol grem še na enega in sicer v Betnavski gozd se mal svežega lufta zaužit.. te pa še mam zdaj malo cajta..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:28:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps kak si vedla se mi res ne da riti prestavit,da bi si šla po prenosnika eh bodi kr tu. Saj veš prekomerno gibanje ni priporočljivo... kak sem si zdaj to zmislila.. a ti je dolgcajt al kaj? jaaaaaa res mi je. sem bla dopoldan že na enem sprehodu pa pol grem še na enega in sicer v Betnavski gozd se mal svežega lufta zaužit.. te pa še mam zdaj malo cajta.. se mi je zdelo,da ti mora bit mal dolgčas a Pupa je šla počivat? pa ostale?kje steeee
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:30:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps se mi je zdelo,da ti mora bit mal dolgčas a Pupa je šla počivat? pa ostale?kje steeee pupa bo pol rekla da jo je zmanjkalo ko je knjigo brala.. verjetno pa ma knjigo tak zaprto.. ja pa res. mama_m pa felix vidim vaju!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:33:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps se mi je zdelo,da ti mora bit mal dolgčas a Pupa je šla počivat? pa ostale?kje steeee pupa bo pol rekla da jo je zmanjkalo ko je knjigo brala.. verjetno pa ma knjigo tak zaprto.. ja pa res. mama_m pa felix vidim vaju!!!! hehe,mogoč ji pa rata knjigo brat,da joo ima pod povštrom sej mamaM in felix,pa sta verjetn stran od računalnika,drugač bi menda že katera kaj napisala. MamaM menda kruh peče...v glavvnem nekaj dela
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:33:56
|
|
|
|
spps
|
tasa-sva si pač danes usojeni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:35:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps hehe,mogoč ji pa rata knjigo brat,da joo ima pod povštrom sej mamaM in felix,pa sta verjetn stran od računalnika,drugač bi menda že katera kaj napisala. MamaM menda kruh peče...v glavvnem nekaj dela mogoče men puding? sem si vse nastavla v kuhni pa se noče in noče sam skuhat.. bom drugič vzela drugo firmo pudinga..če bo kaj pomagalo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:35:04
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps se mi je zdelo,da ti mora bit mal dolgčas a Pupa je šla počivat? pa ostale?kje steeee pupa bo pol rekla da jo je zmanjkalo ko je knjigo brala.. verjetno pa ma knjigo tak zaprto.. ja pa res. mama_m pa felix vidim vaju!!!! pupa štrika hahaha, tu me ne more zmankat kot pri knjigi... hahahaha felix že res da dela lanolin nizozemsko podjetje, samo najdt istega tukaj je problem, ker spreminjajo imena zdravil barabe...
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:35:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tasa-sva si pač danes usojeni mene ne moti..hehe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:36:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps se mi je zdelo,da ti mora bit mal dolgčas a Pupa je šla počivat? pa ostale?kje steeee pupa bo pol rekla da jo je zmanjkalo ko je knjigo brala.. verjetno pa ma knjigo tak zaprto.. ja pa res. mama_m pa felix vidim vaju!!!! pupa štrika hahaha, tu me ne more zmankat kot pri knjigi... hahahaha felix že res da dela lanolin nizozemsko podjetje, samo najdt istega tukaj je problem, ker spreminjajo imena zdravil barabe... o pupa..a še ne počivaš?? kaaj te je kavcat začelo, ko sma se o tebi menli da verjetno spiš..ker je knjiga verjetno full zanimiva..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:36:25
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps hehe,mogoč ji pa rata knjigo brat,da joo ima pod povštrom sej mamaM in felix,pa sta verjetn stran od računalnika,drugač bi menda že katera kaj napisala. MamaM menda kruh peče...v glavvnem nekaj dela mogoče men puding? sem si vse nastavla v kuhni pa se noče in noče sam skuhat.. bom drugič vzela drugo firmo pudinga..če bo kaj pomagalo.. tasa tolko govoriš o tem pudingu, skuhaj si ga že madona, saj tak nimaš čkaj pametnega za počet
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:37:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps se mi je zdelo,da ti mora bit mal dolgčas a Pupa je šla počivat? pa ostale?kje steeee pupa bo pol rekla da jo je zmanjkalo ko je knjigo brala.. verjetno pa ma knjigo tak zaprto.. ja pa res. mama_m pa felix vidim vaju!!!! pupa štrika hahaha, tu me ne more zmankat kot pri knjigi... hahahaha felix že res da dela lanolin nizozemsko podjetje, samo najdt istega tukaj je problem, ker spreminjajo imena zdravil barabe... najboljš.da greš v lekarnoin pokažeš kaj bi rada
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:37:43
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps se mi je zdelo,da ti mora bit mal dolgčas a Pupa je šla počivat? pa ostale?kje steeee pupa bo pol rekla da jo je zmanjkalo ko je knjigo brala.. verjetno pa ma knjigo tak zaprto.. ja pa res. mama_m pa felix vidim vaju!!!! pupa štrika hahaha, tu me ne more zmankat kot pri knjigi... hahahaha felix že res da dela lanolin nizozemsko podjetje, samo najdt istega tukaj je problem, ker spreminjajo imena zdravil barabe... o pupa..a še ne počivaš?? kaaj te je kavcat začelo, ko sma se o tebi menli da verjetno spiš..ker je knjiga verjetno full zanimiva.. dans mamo sonce, pa me ne daje nizek pristik te pa tud za spat mi ni hahaha, drgač pa se kolca malemu hahahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:38:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 tasa tolko govoriš o tem pudingu, skuhaj si ga že madona, saj tak nimaš čkaj pametnega za počet hja to ti misliš... veš da sem polno zaposlena.. hehe pol pa bom mela pa 4 strani za prebrat pa vse najpomembnejše zamudim.. Pupa pa res si ga zdaj grem ker nemrem več breezzzzzzzzzzzzz. Sem zadnje časa tak lačna da bi lahko sam jedla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:38:19
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps se mi je zdelo,da ti mora bit mal dolgčas a Pupa je šla počivat? pa ostale?kje steeee pupa bo pol rekla da jo je zmanjkalo ko je knjigo brala.. verjetno pa ma knjigo tak zaprto.. ja pa res. mama_m pa felix vidim vaju!!!! pupa štrika hahaha, tu me ne more zmankat kot pri knjigi... hahahaha felix že res da dela lanolin nizozemsko podjetje, samo najdt istega tukaj je problem, ker spreminjajo imena zdravil barabe... najboljš.da greš v lekarnoin pokažeš kaj bi rada kaj naj kažem, če nea vem kak zgleda
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:38:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps hehe,mogoč ji pa rata knjigo brat,da joo ima pod povštrom sej mamaM in felix,pa sta verjetn stran od računalnika,drugač bi menda že katera kaj napisala. MamaM menda kruh peče...v glavvnem nekaj dela mogoče men puding? sem si vse nastavla v kuhni pa se noče in noče sam skuhat.. bom drugič vzela drugo firmo pudinga..če bo kaj pomagalo.. sam ti si pa res obsedena s pudingom
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:39:06
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 tasa tolko govoriš o tem pudingu, skuhaj si ga že madona, saj tak nimaš čkaj pametnega za počet hja to ti misliš... veš da sem polno zaposlena.. hehe pol pa bom mela pa 4 strani za prebrat pa vse najpomembnejše zamudim.. Pupa pa res si ga zdaj grem ker nemrem več breezzzzzzzzzzzzz. Sem zadnje časa tak lačna da bi lahko sam jedla se je za bat ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:39:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps se mi je zdelo,da ti mora bit mal dolgčas a Pupa je šla počivat? pa ostale?kje steeee pupa bo pol rekla da jo je zmanjkalo ko je knjigo brala.. verjetno pa ma knjigo tak zaprto.. ja pa res. mama_m pa felix vidim vaju!!!! pupa štrika hahaha, tu me ne more zmankat kot pri knjigi... hahahaha felix že res da dela lanolin nizozemsko podjetje, samo najdt istega tukaj je problem, ker spreminjajo imena zdravil barabe... najboljš.da greš v lekarnoin pokažeš kaj bi rada kaj naj kažem, če nea vem kak zgleda pokaž za kaj se uporablja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:40:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 tasa tolko govoriš o tem pudingu, skuhaj si ga že madona, saj tak nimaš čkaj pametnega za počet hja to ti misliš... veš da sem polno zaposlena.. hehe pol pa bom mela pa 4 strani za prebrat pa vse najpomembnejše zamudim.. Pupa pa res si ga zdaj grem ker nemrem več breezzzzzzzzzzzzz. Sem zadnje časa tak lačna da bi lahko sam jedla se je za bat ja trenutno ni panike,da bi se velik strani nabralo,ker danes oz. tole popoldne je mal žajostno na RR
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:40:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pokaž za kaj se uporablja ja majco dol pa modrc pa je to to.. saj verjetno te nebi malo čudno gledali ..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:44:45
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps pokaž za kaj se uporablja ja majco dol pa modrc pa je to to.. saj verjetno te nebi malo čudno gledali .. je bolj ajnfoh pa cenej, če naročim mami hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:46:13
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:46:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps pokaž za kaj se uporablja ja majco dol pa modrc pa je to to.. saj verjetno te nebi malo čudno gledali .. je bolj ajnfoh pa cenej, če naročim mami hahahaha misliš da bi mogla še plačat če bi majco pa modrc slekla..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:47:41
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo to niso krči, ampak popadki-lažni ... in če se pojavljajo prepogosto in če jih spremlja bolečina lahko povzročajo krajšanje MV oz odpiranje MV.. No, meni se to dogaja, ker imam podstrešno stanovanje in je veliko stopnic in ko pogosto hodim gor- dol + pozabljivost = otrdevanje trebuha. Ja, sej sem omenila svoji G, pa je to zmanjšanje materničnega vratu in je občutek takšen.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......