Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 14:51:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Še ena pomembna informacija za tiste, ki boste rodile v LJ porodnišnici: od 1.1.2009 porodnišnica več ne javlja patronažnim službam, kdo je rodil in h komu morajo na obisk. Tako da boste morale same oz. vaši dragi poskrbeti, da boste javili na svojo lokalno patronažno službo, kdaj pridete domov iz P, da vas pridejo obiskat naslednji dan. Pri nas je bilo tako že pred štirimi leti...ti dajo papirje, ki jih neseš v ZD v domačem kraju in oni poskrbijo za patronažno... Že ko sem jaz rodila Tijo niso nič javljali. Sem sama klicala, da je prišla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 14:53:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, jaz vas ne dohitev več... ful mi je žal, sam tud za nazaj 10 in več strani se mi ne da brat... No, če bi imela čas, bi, tako pa ga nimam. Drug teden, ko bom spet doma, bo bolje. Če se kateri da na hitro v par besedah - je kaj novega? Pri nas nič, le to da sem se to noč končno naspala. jaz sem sam napisala,da je treba do konc meseca dat otroke v olajšavo za davčno U, pa res. Do konca januarja že? U, tole je pa treba zrihtat. Ja, to je pa res pomembna info, hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 14:53:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo mislim,da se mi mal bliska katera si a je slučajno tvoji mamci tak ime kot moji? JA, no vidiš kak so konjice male. sej ne bi vedla,če mi tvoja mami na enem pikniku ne bi rekla,da si noseča,nisem pa vedela,da imaš marca rok no..to smo zdaj rešli ja,konjice so pa res male
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 14:54:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, jaz vas ne dohitev več... ful mi je žal, sam tud za nazaj 10 in več strani se mi ne da brat... No, če bi imela čas, bi, tako pa ga nimam. Drug teden, ko bom spet doma, bo bolje. Če se kateri da na hitro v par besedah - je kaj novega? Pri nas nič, le to da sem se to noč končno naspala. jaz sem sam napisala,da je treba do konc meseca dat otroke v olajšavo za davčno U, pa res. Do konca januarja že? U, tole je pa treba zrihtat. Ja, to je pa res pomembna info, hvala! saj jaz nisem vedla-so mi danse sodelavke na šihtu povedale... link do obrazca je par strani nazaj
< Sporočilo je popravil spps -- 9.1.2009 14:55:00 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 14:54:29
|
|
|
|
novo
|
meni neki net šteka, tak da bom šla zdajle mal v vodoravni položaj. Po kosilu se prileže!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 14:56:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo meni neki net šteka, tak da bom šla zdajle mal v vodoravni položaj. Po kosilu se prileže! jaz sem že tud študirala v tej smeri,sam ne vem če se mi izplača ker ponavad vedno pride do motenj,pa sem pol sam še bolj tečna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 14:57:04
|
|
|
|
mama_milchy
|
čveke, čvekaste do ponedeljka bomo že na 4.delu pa sej jih bomo 10nadelale do marca, ker kot vidim ko se odpre klepet, se odpre za prav; Da ga ne zgubimo, ga bom kr kopirala: Seznam za v porodnišnico - mame - potrjeno zdravstveno izkaznico, - materinsko knjižico, - napotnico od ginekologa, - fotokopijo poročnega lista, - toaletne potrebščine (pasto in ščetko za zobe, glavnik, kremo za roke in obraz, gel za tuširanje, ščipalko za lase....) - copate (z gumo spodaj, da ti ne zdrsne v koplanici) - bombažne nogavice (včasih zna zebst v noge), - brisačo (za rezervo; v izoli so ti jih zjutraj prinesli 3kom), - vložke VIR 80 (pri nas jih sicer dobiš v porodnišnici ampak za razervo) - spodnje perilo (lih da imaš sicer dobiš v P spodnjice za enkratno uporabo) - modrček za dojenje (za odhod domov) - lanolin mazilo za prsa, - piškote (če rodiš zvečer, ponoči se zna zgodit da si lačna) - vodo, sokec - telefon in polnilec - oblačila za odhod iz bolnišnice (tista v katerih si prišla oziroma ti partner prinese druga) Seznam za dojenkča (ko gre iz porodnišnice) - 4-5tetra pleni, - 1povijalno plenico, - nogavičke + copatke - kapico za na glavo (bombažno, volneno) - 2xbenkico (oz. 2x body na preklop) - 1x majčko - bombažni kompletek (majčka + hlače = trenirkica) - bundica, - dekica, - lupinica, - duda (mi smo jo pri Žigcu potrebovali, ker je kričal kot sraka ko smo odhajali domov) Še kaj??? Naj katera doda, če sem pozabla. Najaa, kako je s Tijo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 14:58:51
|
|
|
|
novo
|
moj spanec bo kratek saj moj pride iz službe ob pol štirih, tak da ni panike, da bi predolgo poležavala se slišimo kasneje!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 14:59:31
|
|
|
|
spps
|
Danes imajo preglede : - cita
- sahary
- jadrnica
- yassy
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:00:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a še ma katera probleme z MSN-jem? Jza sploh gor ne pridem,ker si bi mogla neka UPdejtat,pa ne morem... jaz nimam problemov. sem gori..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:01:07
|
|
|
|
spps
|
a fotokopijo poročnega lista rabiš že v P ?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:01:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps a še ma katera probleme z MSN-jem? Jza sploh gor ne pridem,ker si bi mogla neka UPdejtat,pa ne morem... jaz nimam problemov. sem gori.. ne bit važna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:03:34
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo mislim,da se mi mal bliska katera si a je slučajno tvoji mamci tak ime kot moji? JA, no vidiš kak so konjice male. sej ne bi vedla,če mi tvoja mami na enem pikniku ne bi rekla,da si noseča,nisem pa vedela,da imaš marca rok no..to smo zdaj rešli ja,konjice so pa res male hahahaha, pa še v žlahti, pa za enkrat ni videt
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:04:21
|
|
|
|
tasa_m
|
kaj pa Bpanten a ni to podobno kot lanolin? jaz imam oba Bpantena doma..mazilo in kremo, ker sem jih potrebovala za tatoo lani.. pa se mi zdi da sem v ZD videla da je reklama, da tud ne rabiš izpirat,da lahko dojenček kr sesa dojko..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:04:49
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Danes imajo preglede : - cita
- sahary
- jadrnica
- yassy
yassy je sicer rekla, da se bo oglasila na RR... pa je še ni na okol, je pa blo vse super na pregledu, podatke bo pa že sama dala
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:04:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps a še ma katera probleme z MSN-jem? Jza sploh gor ne pridem,ker si bi mogla neka UPdejtat,pa ne morem... jaz nimam problemov. sem gori.. ne bit važna malo pa sem lahko..samo malo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:06:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 yassy je sicer rekla, da se bo oglasila na RR... pa je še ni na okol, je pa blo vse super na pregledu, podatke bo pa že sama dala sem flih htela rečt ki je naša yassy..da se že dolgo ni oglasla..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:06:39
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps a še ma katera probleme z MSN-jem? Jza sploh gor ne pridem,ker si bi mogla neka UPdejtat,pa ne morem... jaz nimam problemov. sem gori.. ne bit važna malo pa sem lahko..samo malo jaz sem važna s tabo, ker meni tud dela
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:08:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo mislim,da se mi mal bliska katera si a je slučajno tvoji mamci tak ime kot moji? JA, no vidiš kak so konjice male. sej ne bi vedla,če mi tvoja mami na enem pikniku ne bi rekla,da si noseča,nisem pa vedela,da imaš marca rok no..to smo zdaj rešli ja,konjice so pa res male hahahaha, pa še v žlahti, pa za enkrat ni videt v naši občini so si itak skor vsi v žlahti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:09:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj pa Bpanten a ni to podobno kot lanolin? jaz imam oba Bpantena doma..mazilo in kremo, ker sem jih potrebovala za tatoo lani.. pa se mi zdi da sem v ZD videla da je reklama, da tud ne rabiš izpirat,da lahko dojenček kr sesa dojko.. lanolin je taka smola.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:09:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps a še ma katera probleme z MSN-jem? Jza sploh gor ne pridem,ker si bi mogla neka UPdejtat,pa ne morem... jaz nimam problemov. sem gori.. ne bit važna malo pa sem lahko..samo malo jaz sem važna s tabo, ker meni tud dela če se mi bo dalo it prenosnika zalaufat,bom jaz tud važna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:15:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps a še ma katera probleme z MSN-jem? Jza sploh gor ne pridem,ker si bi mogla neka UPdejtat,pa ne morem... jaz nimam problemov. sem gori.. ne bit važna malo pa sem lahko..samo malo jaz sem važna s tabo, ker meni tud dela če se mi bo dalo it prenosnika zalaufat,bom jaz tud važna ja ampak tu je velik ČE..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:16:51
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps a še ma katera probleme z MSN-jem? Jza sploh gor ne pridem,ker si bi mogla neka UPdejtat,pa ne morem... jaz nimam problemov. sem gori.. ne bit važna malo pa sem lahko..samo malo jaz sem važna s tabo, ker meni tud dela če se mi bo dalo it prenosnika zalaufat,bom jaz tud važna ja ampak tu je velik ČE..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:17:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps a še ma katera probleme z MSN-jem? Jza sploh gor ne pridem,ker si bi mogla neka UPdejtat,pa ne morem... jaz nimam problemov. sem gori.. ne bit važna malo pa sem lahko..samo malo jaz sem važna s tabo, ker meni tud dela če se mi bo dalo it prenosnika zalaufat,bom jaz tud važna ja ampak tu je velik ČE.. kak si vedla se mi res ne da riti prestavit,da bi si šla po prenosnika
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 9.1.2009 15:20:42
|
|
|
|
felix7
|
pupa, Lanolin proizvaja neko nizozemsko podjetje, tako da se ga po mojem dobi tudi v Švici.
|
Citroen Xsara picasso vs.Grand ScenicOliveOylKaterega bi izbrale?a) Grand Scenic (
58%)
b) Picasso (
42%)
Število vseh glasov: 410Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!