|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
8.1.2009 21:46:11   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

...samo ko nehaš dojit grejo kile baje gor, ker grejo med dojenjem dol zaradi dojenja. ma jaz ne bi mela sploh seznama za hujšanje user posted image user posted image user posted image al pa kot pravi pupa si bom pač vse zmislila. tak da že zdaj povem.... user posted image user posted image user posted image

???? Ma, meni niso šle nič gor...kvečjemu še dol, ker sem mogla nazaj v službo...namensko sem se redila letos, ko smo delali fantka user posted image  user posted image  user posted image ...

www.by-ab.si

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
8.1.2009 21:47:12   
jadrnica
helooo, ma pa res pišete kot nore  - mi bomo zihr 7. delov naredile :)
skratka - jaz nič pametnega ne pišem, ker sem še vedno v sluzbi , pa še na šolo za starše sem začela hodit tako da je popolna guzva......res, komaj dohajam.

VOZIČEK - jaz tudi še nič nimam,ne lupinice, ne vožičke, čakam da cene zaradi recesije padejouser posted image user posted image user posted image se hecam, samo še nisem imela časa tega iti iskat v ITA, ampak bom februarja doma, tako da bom takrat vse obletala in nabavila, pa saj bo feb. kmalu tu :)

OBLEKICE - nekaj sem dobila, bolj malo, za začetek nekako bo, moram še malo pogledat, kaj vse imam, kaj še moram nabavit...vse bom delala februarja, ne mislim pa imeti zaloge v treh omarah  - ker nimam placa niti denarja user posted image user posted image user posted image pa je problem resen

BABCA PO VEZAH - imam pa za vas eno vprašanje, ker se že tolk o teh porodih začele govorit: pravijo, da bi bilo dobro se s kakšno babco iz porodnišnice mal povezat in ji namignit, če se bo zate tam zavzela, da ji daš mal o evrčkov (niti ne tako malo) taka priporočila sem slišala že od večih mamic, celo za eno gospo sem zvohala,ki dela v LJ porodnisnici, ki za določeno vsoto denarja pride takrat ko se ti zacne porod in je s teboj tam ter se kako zate trudi :) Kakšne so vaše ideje in izkušnje ter predvsem strategija glede tega  ?

PRESREDEK - a si boste ve to kaj masirale in ali to sploh kaj pomaga, tiste ki ste že mamice :) s čim ste si pa masirale ?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
8.1.2009 21:47:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: spps

dajte mi neka povedat,tiste liste o PSP,ki jih dobiš pri G,en gre za paket,drugi za porodniško,kaj pa tretji?

kaj ti to brbljaš.....jst sm sam dva papirja dobila....o predvidenem datumu poroda.....mogoče si ti tretga dobila zase.....zsa spominčekuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PORKIŠ,ENGA JE g OBDRŽAL user posted image user posted image user posted image se vidi,da bo treba počas spat user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
8.1.2009 21:48:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz tudi grem, moram še malo pogledat, kaj bom jutri prala user posted image  je tko luštno te cunjice sortirat

pa nočkoooooooooooooooooo
nekaj dela si še za februar pusti,da ti ne bo potem dolgčas,ko boš že imela vse parajt user posted image user posted image

se strinjam s spps, tudi jaz imam še vse nedotaknjeno, vse cunjice še imajo trgovinske etikete gor in čakajo, da se jih lotim - ampak to sem si res mislila prišparat za februaruser posted image
boma pa midve februarja cotke rihtale,a velja user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
8.1.2009 21:49:11   
spps

dajte mi neka povedat,tiste liste o PSP,ki jih dobiš pri G,en gre za paket,drugi za porodniško,kaj pa tretji?

kaj ti to brbljaš.....jst sm sam dva papirja dobila....o predvidenem datumu poroda.....mogoče si ti tretga dobila zase.....zsa spominčekuser posted image user posted image

popravljamuser posted image
jaz mam tut sam dva
vidiš,že obvladaš  citiranjeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4405
8.1.2009 21:49:17   
helimaša

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PORKIŠ,ENGA JE g OBDRŽAL user posted image user posted image user posted image se vidi,da bo treba počas spat user posted image user posted image

očitno res.....predolg si že za računalnikom.....maš preveč cajtauser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa vse pobrklaš med sabo

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
8.1.2009 21:49:40   
VANILI
oj, nosečke, samo sem vas prišl pozdravit,
sem slučajno našla mojo drago prijateljico piruri tu gor, vidl njen buši in malo pupiko,
piruri - srečen, vesel, miren preostanek nosečnosti ti želim, pazi nase in svojo družinico, pa upam, da se kaj vidimo!!!
seveda želim vse njlepše tudi vsem ostalim..

ps - super ideja, da si fotkate trebuščke, lep spomin.

papa

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
8.1.2009 21:50:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

...samo ko nehaš dojit grejo kile baje gor, ker grejo med dojenjem dol zaradi dojenja. ma jaz ne bi mela sploh seznama za hujšanje user posted image user posted image user posted image al pa kot pravi pupa si bom pač vse zmislila. tak da že zdaj povem.... user posted image user posted image user posted image

???? Ma, meni niso šle nič gor...kvečjemu še dol, ker sem mogla nazaj v službo...namensko sem se redila letos, ko smo delali fantka user posted image  user posted image  user posted image ...
jaz sem tud po prenehanju dojenja še  hujšala,ko sem začela hodit v službo,sem imela 8kg manj,kot pa pred zanositvijo.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
8.1.2009 21:51:07   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

PRESREDEK - a si boste ve to kaj masirale in ali to sploh kaj pomaga, tiste ki ste že mamice :) s čim ste si pa masirale ?

Hmmm???...morem mojega vprašat, če je on to kaj v prvo masiral user posted image  user posted image  user posted image ...jaz sem edino tu in tam kakšnega Kegla potegnila in to je bilo to...glede na to, da se mi na trebuhu ne delajo strije (niti v prvi nosečnosti), imam zgleda zelo elastično kožo, saj sem imela samo tri notranje šive...

www.by-ab.si

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
8.1.2009 21:51:51   
spps

očitno res.....predolg si že za računalnikom.....maš preveč cajtauser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa vse pobrklaš med sabo
hehe,bom že preživelauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
8.1.2009 21:54:15   
Tulipan12

Hmmm???...morem mojega vprašat, če je on to kaj v prvo masiral user posted image  user posted image  user posted image ...jaz sem edino tu in tam kakšnega Kegla potegnila in to je bilo to...glede na to, da se mi na trebuhu ne delajo strije (niti v prvi nosečnosti), imam zgleda zelo elastično kožo, saj sem imela samo tri notranje šive...

Jaz še sicer nisem mamica, sem pa slišala, da je olje od Welede dobro za mehčanje presredka - sam ga lahko uporabljaš komaj od 36. tedna naprej, da z masiranjem ne sprožiš predčasnega poroda.  

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
8.1.2009 21:54:38   
jadrnica
Pa še to glede teh listov o PDP - mene so ze podučili :) dobiš DVA

1  - za CSD , da se pač tam vse zmeniš
1- za splošno zdravnico :)

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
8.1.2009 21:54:49   
spps

BABCA PO VEZAH - imam pa za vas eno vprašanje, ker se že tolk o teh porodih začele govorit: pravijo, da bi bilo dobro se s kakšno babco iz porodnišnice mal povezat in ji namignit, če se bo zate tam zavzela, da ji daš mal o evrčkov (niti ne tako malo) taka priporočila sem slišala že od večih mamic, celo za eno gospo sem zvohala,ki dela v LJ porodnisnici, ki za določeno vsoto denarja pride takrat ko se ti zacne porod in je s teboj tam ter se kako zate trudi :) Kakšne so vaše ideje in izkušnje ter predvsem strategija glede tega  ?

user posted image
Babco bom imela,katera bo pač takrat na smeni-se je tista v porodnišnici dobr obnesla,tk,da si ne bom iskala katere ekstra user posted image
Presredka si prvič nisem masirala,pa tud sedaj ne-bomo stiskali pesti,da se ne bo pretrgal,če bo pa sila pa naj lepo zarežejo user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
8.1.2009 21:55:19   
helimaša

WTF????? ma se hesaš al kva......a tud to se da vse podkupit.....jst bi si ful želela babco ki je bla tud pr Maši zravn.....k je bla res carica.....sm k ne vem niti kako ji je ime.....sej takrat je vse povedala sm k pozabm.....sm pa rekla enmu kolegu k je bla njegova mami babca pa je zdej neki druzga če mi lahko poizve za njeno ime.....pa je reku da nej sm takrat ko bom šla v P rodit pokličm njega.....in bo mami povedal da bo naprej urgirala......tko da bomo vidl kaj bo iz tega......

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
8.1.2009 21:56:23   
jadrnica

ja sem tud jaz za to Weledo slišala, ampak a to kaj pomaga ali je to en larifari....?

Jaz še sicer nisem mamica, sem pa slišala, da je olje od Welede dobro za mehčanje presredka - sam ga lahko uporabljaš komaj od 36. tedna naprej, da z masiranjem ne sprožiš predčasnega poroda.  

Neposredna povezava do sporočila: 4415
8.1.2009 21:56:25   
spps
nič,beybe,lepo čvekajte naprej,jaz pa grem pod tuš in počas spat,ker mi danes popoldansko spanje ni uspelo user posted image

nočko vsem user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
8.1.2009 21:57:20   
Tulipan12

nič,beybe,lepo čvekajte naprej,jaz pa grem pod tuš in počas spat,ker mi danes popoldansko spanje ni uspelo user posted image

Lahko noč! 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
8.1.2009 21:59:29   
spps

Lahko noč! 
aja,to sem še hotla napisat.
Tulipan,si ena redkih,ki so se kasnej javile med nas in začela čvekat z nami-to me veseliuser posted image user posted image user posted image kr tako naprej user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4418
8.1.2009 21:59:46   
jadrnica
jups- denar sveta vladar, resno , punce take zadeve sem jaz izvedela.
Helimaša, veš, da ne bi buč tle pisala, ker jih je že itak preveč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
8.1.2009 22:00:29   
helimaša
jah nč pol pa pejte počas v mižule.....jst pa eno igrco k igram....k petletn mulc smuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4420
8.1.2009 22:01:50   
helimaša

jups- denar sveta vladar, resno , punce take zadeve sem jaz izvedela.
Helimaša, veš, da ne bi buč tle pisala, ker jih je že itak preveč user posted image user posted image user posted image

jah sej res no.....ampak to me je pa res presenetl

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
8.1.2009 22:03:05   
jadrnica
čveke, imejte se fajn, moram še kaj narest danes, pa se mi nič kaj ne da.......komaj čakam porodniško.......služba mi preseda in sploh nisem motivirana, seveda je to šefom full všeč user posted image user posted image recesija , jaz pa brez delovne vneme .....sem jih slišala.....pa kaj če si noseča......ure,ko manjkaš zaradi pregledov pri gineko, moraš pač popoldne/zvečer notri prinest :) fino kajne..no future here for me :)    da se mal skašlam, ok?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
8.1.2009 22:10:18   
Tulipan12

čveke, imejte se fajn, moram še kaj narest danes, pa se mi nič kaj ne da.......komaj čakam porodniško.......služba mi preseda in sploh nisem motivirana, seveda je to šefom full všeč user posted image user posted image recesija , jaz pa brez delovne vneme .....sem jih slišala.....pa kaj če si noseča......ure,ko manjkaš zaradi pregledov pri gineko, moraš pač popoldne/zvečer notri prinest :) fino kajne..no future here for me :)    da se mal skašlam, ok?

Jaz pa bi bila vesela, da bi lahko še delala, si ne predstavljam kaj si bom počela do marca doma, če mi bodo morali bolniško podaljšat..
je pa res, da imam super šefa in super sodelavce in mi ni bilo težko hodit..
sej bo, še malo pa pride porodniška za vse!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
8.1.2009 22:10:21   
jadrnica
Jaz imam otak full vprašanja, pa če se kteri da, naj odgovori:

- a ste ve včlanjene v DM nosecnišk/baby klub?

- ali katera hodi na ta srečanja od t.i. "lige za dojenje" - temu jaz tako rečem, ampak vem ,da se drgač rece - ma vedno imajo vse med sluzbo, tako da nikol nisem mogla iti pogledat

- dekompresura  - a katera že hodi  in kaj pomaga ?

- ali boste ve kupovale tiste nastavke za bradavice za dojenje? neki prozornega je se mi zdi

- ali se otrok ,kljub temu da je sedaj dol obrnjen, še vedno lahko gor obrne z glavico? kako je s tem prekopicevanjem v trebuhu?

-  ali gre katera na UZ za kontrolo ratsi ploda  - samoplačniško?

sedaj pa dost user posted image user posted image user posted image pa da slišmo , kaj pravi modri svet marčevk, čau

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
8.1.2009 22:16:26   
helimaša

Jaz imam otak full vprašanja, pa če se kteri da, naj odgovori:

- a ste ve včlanjene v DM nosecnišk/baby klub?

- ali katera hodi na ta srečanja od t.i. "lige za dojenje" - temu jaz tako rečem, ampak vem ,da se drgač rece - ma vedno imajo vse med sluzbo, tako da nikol nisem mogla iti pogledat

- dekompresura  - a katera že hodi  in kaj pomaga ?

- ali boste ve kupovale tiste nastavke za bradavice za dojenje? neki prozornega je se mi zdi

- ali se otrok ,kljub temu da je sedaj dol obrnjen, še vedno lahko gor obrne z glavico? kako je s tem prekopicevanjem v trebuhu?

-  ali gre katera na UZ za kontrolo ratsi ploda  - samoplačniško?

sedaj pa dost user posted image user posted image user posted image pa da slišmo , kaj pravi modri svet marčevk, čau

jst se ne poslužujem nobeni stvari od naštetega......sem pa imela nastavke za dojenje v P KO sem rodila Mašo.....pa mi ni nč pomagal......ker itak po tistem ni znala cuzljat......mi je pa potem moj prnesu LAMISIL in je res fajn.....da ne pokajo bradavice......jst sm mela do krvi pocuzljane.....in potem se mi je po parih dneh čisto normaliziralo.....tko da tist si morte nabavt

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......