|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
5.1.2009 20:48:23   
Ploha
petra: ja jst sm moji mami tud povedala, da ne bom nič prej nubenmu povedala, ko bo dete rojeno bojo itak vsi vedl, ker vem, da bo bolj živčna ko jst, pa ji bom to pršparala,....sam je bla pa tud mal razočarana ko sem rekla, da nam prej povedala,....sicer nas pa tko redno bere (ane mami user posted image user posted image ), tko da če bom kle vam mal pojamrala kaj me tare, bo itak vedla, sam se bom pač RR-je vdržala user posted image user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
5.1.2009 20:57:02   
uršika***
wiha!!!!!! Uspelo mi je nastavit trakec na avataruser posted image tko da Ulla in Ploha čist fajn ste razložileuser posted image

Ja, Saška je pisala, da so ji rekli, da gre jutri najbrž domov, je ne boli več toliko. In naj ne bo egoistična, ker je rekla za sprožitev poroda in naj počaka, da pride samo od sebe. Tko da je čist šokirana in gre jutri verjetno s polnim trebuhom in praznih rok domovuser posted image
Revica se mi tko smili.Potem bo morala pa še enkrat v bolnico.

Petra jaz sem se tudi odločila, da ne bo nobeden izvedel kdaj bom šla rodit. Bojo že zvedli ko bo bebica zunaj, prej pa res ni treba, da vejo vsi- razen ve seveda, če bom imela čas napisat, da šibam v Rimuser posted image user posted image user posted image
Pa vsi bi radi šli zraven, vsi bi me peljal, joj, kr zmešal se mi bo enkrat. Pa tast rešilca voz in mu sploh ne morem dopovedat, da jaz ne bom šla z njim, ampak da me bo peljal moj mož. Ne vem no, so tko čudni vsi skup.
Tko da nič prej ne bojo izvedel, kot iz porodnišnice, ko bom že rodila. Sam upam potem, da mi ne bojo vsi visel za vratom non stop.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
5.1.2009 20:59:28   
lunica12
Ursika user posted image   user posted image

No punce zdaj mi pa povejte kaj so to kalcinacije in ce jih ze ma katera?Ve ko ste ze mamice upam da veste?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
5.1.2009 21:01:18   
lunica12
Joj boga saskauser posted image user posted image user posted image Kaj more prenasat....Js se tudi ne vem ce bom povedala komu da grem rodit,mislim da je najbolse da nobeden ne ve dokler ne bo vsega konec.

Neposredna povezava do sporočila: 1229
5.1.2009 21:02:54   
Anonimen
Sam upam potem, da mi ne bojo vsi visel za vratom non stop.

ja, upanje je kr fajnuser posted image jst tud upam, da nam bodo dal mir, ko pridemo domov, da se lepo uštimamo in privadmo en drugemuuser posted image sploh zarad Ule, pa tud na splošno...
drgač pa jst tud ne mislim nobenga obveščat, ko bo otrok rojen in ko bo čas, dobijo mesičuser posted image to mi pa res ni pririteta, da bom vesoljno sorodstvo in frende sproti obveščala kaj se dogaja...al morm še k bom od klistirja na sekretu čepela jim povedatuser posted image user posted image

uršika zdej si pa zapomni kak si naredila ticker, ker kmalu boš mogla novgauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1230
5.1.2009 21:04:58   
lunica12
Ulla ti is pa facauser posted image user posted image to za klistiruser posted image

Ja idva sma pa rekla da nocema ko pridema domov par dni nobenga blizu da se lahko navadimo drug na drugega,ceprav je to ljudem kr tesko dopovedat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
5.1.2009 21:05:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

No punce zdaj mi pa povejte kaj so to kalcinacije in ce jih ze ma katera?Ve ko ste ze mamice upam da veste?

pojma nimamuser posted image v zvezi s čim? po moje je kaj v zvezi z nalaganje kalcija nekam...žile, sklepi itd....a to maš ti al zakaj te to zanima?

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
5.1.2009 21:06:50   
lunica12
To se baje zacne na posteljci delat ko se zacne starat...Ja meni je danes ginekologinja to rekla,da se je tudi to zacelo delat in da bom ziher prej rodila..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
5.1.2009 21:16:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

To se baje zacne na posteljci delat ko se zacne starat...Ja meni je danes ginekologinja to rekla,da se je tudi to zacelo delat in da bom ziher prej rodila..user posted image

aha.... v tem smislu torej....ja verjetno normalen pojav na koncu nosečnosti, brez skrbi....tile dohterji so mal čudni, kr neki rečejo, pa sploh ne pomislijo da bo pol pa nekdo o tem razmišljal in si mogoče celo skrbi delaluser posted image
to pa definitivno da boš kmal rodilauser posted image
no, men je tud dons rekla, da posteljca že dozoreva in seveda dodala da je to čisto ok in normalno, glede na to da sem pač na koncu nosečnostiuser posted image

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1234
5.1.2009 21:17:44   
uršika***
Kaj je to????
Men ni nič jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, spominja že na kalcijuser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
5.1.2009 21:19:16   
lunica12
No ko men je bilo malo cudno...Sej na uz sem jih vidla ko mi jih je pokazala,sam mi ni bilo nic jasno,js pa tele ne da bi vprasalauser posted image Mah sem smotana,potem si pa tkole razbijam glavo kaj je to....

Punce js bi ze sla rodit,sam da se resim tega ker me je tako strah da ojoj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
5.1.2009 21:25:19   
Anonimen
Punce js bi ze sla rodit,sam da se resim tega ker me je tako strah da ojoj

mene poroda samga ni strah, pač bo že nekak, čeprov vem da ni fajnuser posted image me pa mal stiska, če pomislim da bi šlo kej narobeuser posted image pa sam take bedarije študiram, pa sanja se miuser posted image tko da sem čist blesava že včasih...pa še eni znanki tule se je zdej taka štala nardila, nekak se ji je posteljca čisto prirastla, cr so ji nardili, pa nikakor ji niso mogl postlce ven spravit...umrla jim je skor, so ji komplet maternico mogl zrezat venuser posted image in pol tako študiram, pa itak vem da je brezveze....pr Uli nekak nisem to azmišljala, zdej pa ne vem kaj mi je....verjetno to pol otrok naredi, k ga že maš in razmišljaš take bedarije, pa da ga samega pustiš, al pa dva....eh....

dejte raj kak vic povedatuser posted image

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1237
5.1.2009 21:28:03   
lunica12
Ojoj groza ulla,zdj si me pa res ornk prestrasla..user posted image Men se kr zdi da bom med porod skupi spala da ne bom kos vsemu temu pa bolecinam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
5.1.2009 21:37:24   
Anonimen
eh lunica ma ne....ni bil to moj namen, vas zdej na smrt prestrašit tuleuser posted image sam tko, takele stvari se mi motajo, pa k res pri Uli se mi niso...nisem nikol pomislila, da bi šlo lohk kej narobe, pa k so to stvari k se dogajajo...žal, nimaš kej....zdej pa razmišljam....verjetno res zato, ker že mam otroka in to potegne za sabo pol skrbi...k dokler nimaš otročka, si tud predstavljat ne moreš, da je možno met koga tako rad....na tak način...in tko skrbet zanj....pa tolk skrbi met....ni kr tko touser posted image

pa pr tej znanki so vedl, se je vidlo že na uzju kako je stanje, zato so tud cr delal, pa je bla vseen štalauser posted image sam da se je tko rešl, ma pa že prej eno punčko, mal starejšo od moje Ule...

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
5.1.2009 21:40:28   
lunica12
No vazno je da so vsi zivi in zdravi, a ne?user posted image Joj js komaj cakam da bom mela svojo pupo da bom lahko za njo skrbela pa jo muckala po rokahuser posted image

Mene je pa tko v krizu zacelo boletuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 21:46:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1241
5.1.2009 21:55:03   
lunica12
Niia js tudi upam da me bo ponoci zgrablo ko bo moj ob meni....Sam po mojem bo v vecji paniki on kot pa js..user posted image Ker cez dan sem pa bolj kot ne sama in ne vem kk bi glih blo da me primeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
5.1.2009 22:00:07   
Anonimen
punce nč bat, tud čez dan če se začne, je zadost cajta, da možeki pridejo od koderkoli žeuser posted image ne gre to tak hitrouser posted image tak da časa bo zadost, v p se sploh ne mudi, pa lažje je doma predihavat popadke in prenašat bolečine...pa si kak fajn topel tuš privoščit, kak čajček spit pa na uro gledatuser posted image

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 22:01:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
5.1.2009 22:02:41   
Jancci
Čer!

Vidim, da se še nič novega ni zgodilo v teh dveh dneh. Mogoče pa jutri izvemo kakšno novičko?  user posted image

Jest sem imela danes ctg.. še manj dogajanja kot prejšnji teden user posted image  Čez en teden - na rok,  imam amnioskopijo. Tisto baje ni najbolj fleten pregled!? Upam, da me luna v nedeljo reši, če ne še kaj prej!? user posted image

Tako da sem potem spet pobasala sanke in mojega možička in sva šla do Valvazorjeve koče pod Stolom. Res mi ful paše hodt v hrib. Dol pa niti ne in potem primerno obložene sanke prav pridejo. user posted image

Pol sva šla pa na eno pico in nazaj na kavč. Zdej berem knjigo, ki mi jo je podarila prijateljica z naslovom Povezovalno starševstvo (Wiliam in Martha Sears). Kar zanimive teorije. Mogoče katera pozna??

Lp vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1245
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 22:06:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
5.1.2009 22:08:27   
lunica12
Ja ce voda odtece je pa treba baje cimprej v porodnisnico...Potem pa je brzinauser posted image

Joj ulla js si to ne znam predstavljat hude popadke pa da grem potem se pod tususer posted image Po mojem bi abla eno uro da bi vse zrihtala.

Jancci js ne poznam te knjige.te bom js c nedeljo resla ni problemauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1247
5.1.2009 22:11:31   
Anonimen
Če pa voda odteče potem pa kar takoj v P, a ne?

jp. pa če se pojavi krvavitev, al pa če ne čutiš otroka kot ponavadi. to pa takoj.

amnioskopija pa mislim da vzamejo mal plodovnice in jo pregledajo, sam po večini to sploh ne delajo večuser posted image to so baje bolj včasih delali, zdej se pa na uz-ju čist lepo vidi, kaka je plodovnica, iz tega se pol sklepa tud počutje otroka plus da je zraven če ctg...

Neposredna povezava do sporočila: 1248
5.1.2009 22:13:27   
lunica12
Vidis js tudi nisem vedela kako se dela to....Niti nisem vedela kaj je to..Kaj vse se zve tukaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
5.1.2009 22:13:32   
Anonimen
Joj ulla js si to ne znam predstavljat hude popadke pa da grem potem se pod tus Po mojem bi abla eno uro da bi vse zrihtala.

jst sem si skuhala kavouser posted image , šla na wc, se stuširala, pobrila, oprala lase, pofenala, še oči sm si namazalauser posted image pol sm počas lubija zbudila, še njemu skuhala kavo, no, pol sma pa šlauser posted image tko da se dauser posted image

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.