uršika***
|
Živijo Ronja danes je tvoj dan da Go Ronja, go Ronja!!!!!! Vidim, da smo vse že čist boge Ronja a ti bo sploh pasal dans seksat Saša samo še 13 urc zdržiš, pol pa gasa do Rima Kaj boste danes sploh delale Men je tko čudno, sploh ne vem, kaj bova počela cel večer. Menda spet TV gledala . Kaj boste pa kuhale za večerjo? Jaz ne bom nič komplicirala, ker zvečer tako nobeden noče jest nekega komplet menija, tko da bom naredila kar francosko solato pa zraven polnjeno svinsko ribico v listnatem testu. ( zrezke iz sv. ribice najprej popečeš na ponvi in jih ohladiš. Razvaljaš listnato testo in nanj položiš te zrezke. Na vsakega daš šunko ali pršut in sir. Nato jih zaviješ v testo- vsakega posebej, zložiš na pekač, namažeš z jajčko in daš pečt) Pridejo taki lepi žepki. To bodo naše razvajene riti mogoče še celo kaj pojedle Khurde: za kruh je najbolj pomembno to, da ni pretrdo zamesen(masa naj bo čimbolj mehka, samo toliko trda, da dobiš vse lepo skupaj in da se ti ne lepi), pa da je dovolj vzhajan- jaz ga 2 krat vzhajam in premesim, pa še potem na pekaču enkrat vzhaja. Seveda na toplem, pokrit s srveto. Če se ti pa spodaj pripali pa ga peci na manjši temperaturi. Jaz ga skoz na 180- 1 uro.(predhodno mora bit pečica ogreta!!!) Pa če ga pečeš z različnimi mokami- koruzna, pirina, polnozrnata,.. daj vedno pol bele moke zraven, drugače je preveč zbit kruh.Upam, da sem ti kaj pomagala. Ronja mislim, da bom imela jaz iste probleme s tem,da se ne bom počutila nič mamasto . Sem še preotročja se mi zdi, moj pa tudi. Ma važno da se bomo imel fajn, čeprav ne bomo šli spat takoj po risankah Ja, očitno je res tko, da če te eden v nekaj sili imaš še bolj odpor do tega. Tvoj revček pa ni dobival nikol nobene knjige????? Mislim to je pa že druga skrajnost. Hehe, Ronja, nisva si podobni- jaz pa obožujem nakit , kozmetiko, barve za lase in vse kar se sveti , razen zlata Sem kot sraka- vse mi je všeč, kar se šajna- zato imam najbrž tudi tako rada božič Midva sva kombinizonček kupovala 2 meseca nazaj, pa sva ga tudi komaj dobila. V pikapolonci. V lj sva bila in tam niso imel več bež barve, pa so ga naročile in iz Kranja poslale v brežice vse pohvale. Bil je pa samo 20 eu, tko da sva res zadovoljna. V BC pa te lohko itak kap rukne, ko pogledaš na ceno nč, grem mal počivat, se mi vrti
|