|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
26.1.2009 19:30:03   
Ploha
joj snikolina, kaj je bilo tako groznega?? user posted image upam, da kljub vsemu pozabiš na vse bolečine,...user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
26.1.2009 19:48:04   
sonček33
Zvezdica na raport!

Kaj novičk od barbe?

Snikolina, joj, kaj nas še čaka. Upam, da boš potisnila tole porodno izkušnjo nekam daleč  stran in da bo vendarle še kakšno dete. Slikice - komaj čakamo.

Kathy - kako si?

Ploha - kaj novega?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 3727
26.1.2009 19:51:29   
Ploha
sonček: nič od nič, jst bi že šla nooo, pa kr vem tm nekje začetk febrarja mi ne uide, ah kaj čem,..bom potrpela, pa ti, kako kaj kaže?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
26.1.2009 20:00:42   
snikolina
Ne, Sonček NIKOLI ne bom pozabila tega!! Jutri raportiram, zdaj samo še slikico napopam, potem pa počivat.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
26.1.2009 20:01:35   
sonček33
Plohca - ma te razumem. jaz sem an istem. jutri je dan d, a se bojim, da ne bo nič. na pregeldu imela samo ctg, mali aktiven čist preveč.  Bom pa mogal menjat tole mojo g, ker mi gre na živce, da mi ne naredi uzja al pa pogleda, če sem kaj odprta.  pa sem ji dons rekal, da bi rada Uz, da vidim kolk je mali težek...pa on prav da nam pripadajo samo 3je uzji. pa jaz, da plačam, pa ona da ne vidi potrebe...bla bla bla... ma kr nekej no.

naslednji pregled imam pa v sredo že v P.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
26.1.2009 20:03:19   
sonček33
Joj, snikolina, prav strašiš me. Žal mi je, da je tak dopgodek kot je rojstvo prinselo toliko bolečine in slabih vtisov. Stisni k sebi svojo malo štručko. To je bistvo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
26.1.2009 20:18:59   
snikolina
Sonček, ne se strašit, to se je pač meni zgodilo. Saj bom jutri vse napisala.

Tule pa je slika mojega Anžeta, ki je ob rojstvu meril 54 cm, 4340 g-pravi korenjak.

user posted image

IN PA JASNO JE ZAKAJ ME JE TOLIKO PEKLA ZGAGA user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 26.1.2009 20:19:47 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
26.1.2009 20:21:34   
sonček33
Snikolina - kakšen lepotec. In lasje...ja nič čudnega, da je bila trakcija v P. Lep je. 

Neposredna povezava do sporočila: 3733
26.1.2009 20:30:15   
snikolina
Ja, sonček, je res lep, sem zelo ponosna. Hvala. Se pišemo jutri, lepo in mirno noč.
PAPA

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
26.1.2009 20:54:50   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ooo mimi še si tukaj, hvala bogu,...kako si danes?? te kaj špiklje? a to si bla na akupunkturi, čemu to služi??

user posted image user posted image ja še sem tu, nič novega ne dogaja, trebuh otrjuje, izcedek v mejah normale, ... Akupunktura je namenjena lajšanju bolečin pri porodu in hitrejšemu ter lažjemu odpiranju materničnega veatu. Upam, da bo kaj iz tega user posted image .
Kako je pa kaj s tvojim izcedkom? Kdaj imaš naslednji pregled? Jaz grem jutri.

IZVIRNO SPOROČILO: snežinka7

Ojla. da vam še jaz povem veselo novico 20.1. se je rodil najin sonček Alen, velik 55 in težek 3860. Z atijem sva zelo ponosna na najinega sinka. 

SNEŽINKA ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

Moja porodna izkušnja je bil GROZNA

snikolina, samo da je za tabo. Boš videla čas celi vse rane. Zgodbo pa kar kasneje sem gor pripopaj user posted image , da nas ne bo čist prestrašla user posted image .
Anže je res pravi korenjak in lepotec. Za toliko laskov pa tud verjamem, da kislina nagaja. Pridno se cartajte in uživajte.

al pa pogleda, če sem kaj odprta.

sonček, tole bi pa skor mogla naredituser posted image . Nek strošek tole verjetno ni user posted image , sej sam prste da not user posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
26.1.2009 21:00:21   
Zvezdica

Ojla. da vam še jaz povem veselo novico 20.1. se je rodil najin sonček Alen, velik 55 in težek 3860. Z atijem sva zelo ponosna na najinega sinka. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
26.1.2009 21:00:28   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Zdravo nosečke, kako ste kaj?

Jaz sem po 11 dneh porodnišnice končno prispela domov.

Moja porodna izkušnja je bil GROZNA in ko bom mela energije vam napišem kako sem skoraj izdahnila ob porodu.
Verjetno je tole moj prvi in zadnji otrok.

Upam, a ste vse ok. Grem malo brat za nazaj.

Pa še slikico Anžeta moram pripopat. Je ogromen fantek z zelo veliko lasmi. V P je bil velik hit,user posted image user posted image

AHA, ČESTITKE VSEM, KI STE POVILE OTROČKE V MOJI ODSOTNOSTI!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Snikolina, žal mi ej da je bilo tako. Kje si pa rojevala? V kateri P?

Daj nam anžeta pokaži.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3737
26.1.2009 21:02:09   
sonček33
Daj nam anžeta pokaži.
Zvezdica, anže je par postov višje.

Tebe nekej ščiplje berem.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
26.1.2009 21:02:44   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Sonček, ne se strašit, to se je pač meni zgodilo. Saj bom jutri vse napisala.

Tule pa je slika mojega Anžeta, ki je ob rojstvu meril 54 cm, 4340 g-pravi korenjak.

user posted image

IN PA JASNO JE ZAKAJ ME JE TOLIKO PEKLA ZGAGA user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj kok smo lepi. PA te januarčki so sami cortkotiuser posted image

Veliko lepih trenutkov in čestitke za takega korenjaka.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3739
26.1.2009 21:06:10   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Daj nam anžeta pokaži.
Zvezdica, anže je par postov višje.

Tebe nekej ščiplje berem.

Ja nekaj me je špikalo, zdaj pa ničuser posted image

Ma sem prav tečna, zdaj sem 2 dni čez rok, sem prav user posted image , ker me full popek boli. Mene je v Čet gledala in sem popolnoma zaprta, danes pa ni, me bo v sredo. Itak mi je to čist neprijetno, tko da raje vidim, če me ne gledajo.

Sonček, a nisva mi2 imeli isti dan ET? 05-05-2008. Ali sem ga imela z Abro...se ene spomnim prav. MIslim, pa da je Abra imela tisti dan ... Mah sem že čisto zmešana, tako bi rada vidla našega user posted image . Vi2 imata ime izbrano?

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
26.1.2009 21:18:54   
crtka
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Čestitke! user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
26.1.2009 21:20:09   
Ploha
snikolina: res si lahko ponosna na svojega lepotca! user posted image user posted image ma potem je moglo bit res nekaj hudega user posted image user posted image , žal mi je,...

mimi: kam pa to hodiš, kako to sploh zgleda, zdaj pa še mene zanima, itak bi se vsega poslužla, sam da ne bi bolelo user posted image

sonček: to je pa čudno, da še na dnar ni reagirala, ponavadi če plačaš ti naredijo, sicer bi te pa res lahko vsaj pogledala, MV in to,...ah pa kaj bi govoril,...sej jst tud drgač ne vem kolk je težka, velika, obseg glavice nč, zdej mi je 3x nardila UZ samo za nekaj sekund (dobesedno) samo da je preverla lego, no sem zadovoljna da je vsaj to, da sm pomirjena da je dete vsaj prou obrnjeno,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
26.1.2009 21:23:58   
sonček33
zvezdica, ne jaz sem imela ET 10.5. Abra je bila takrat kot ti.
Verajmem, da je 2 dni čez rok že grozno. Jaz imam pdp jutri.

Ploha - eh tud dnar ni več to kar je bil:)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
26.1.2009 21:25:39   
mimi30
mimi: kam pa to hodiš, kako to sploh zgleda, zdaj pa še mene zanima, itak bi se vsega poslužla, sam da ne bi bolelo

hodila sem v Zdravilišče Dobrna - 5terapij, ti napikajo iglice na določena mesta in pol jih imaš pol ure not in ti jih ven vzamejo.
Ploha kje imaš ti namen rodit?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
26.1.2009 21:26:21   
Zvezdica
ja še sem tu, nič novega ne dogaja, trebuh otrjuje, izcedek v mejah normale, ... Akupunktura je namenjena lajšanju bolečin pri porodu in hitrejšemu ter lažjemu odpiranju materničnega veatu. Upam, da bo kaj iz tega .

Mimi, ti tudi ničuser posted image

joj, pa kaj nam te user posted image že zdaj nagajajo.

Rada bi šla rodit. Tako.... zdaj grem pa ne vem kaj, nekaj delat kar sproži porod.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
26.1.2009 21:29:18   
crtka
Barba upam, da že cartaš.user posted image user posted image user posted image

Sonček33 midve pa imava na isti dan rok. Jst grem jutri zjutraj na ctg pa da vidmo, če bo kaj pokazalo.

O Snikolina kakšen korenjak, pa kake laske ima tvoj fantiček!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
26.1.2009 21:34:11   
mimi30
Mimi, ti tudi nič

joj, pa kaj nam te že zdaj nagajajo.

Rada bi šla rodit. Tako.... zdaj grem pa ne vem kaj, nekaj delat kar sproži porod.

zvezdica, jaz sem šla danes z malim račke hranit user posted image , tko kot Ronja preden je šla rodit user posted image . A misliš, da bo kaj? Samo do jutra naj počaka, ker itak grem na pregled in bo mali v vrtcu.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
26.1.2009 21:39:15   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Mimi, ti tudi nič

joj, pa kaj nam te že zdaj nagajajo.

Rada bi šla rodit. Tako.... zdaj grem pa ne vem kaj, nekaj delat kar sproži porod.

zvezdica, jaz sem šla danes z malim račke hranit user posted image , tko kot Ronja preden je šla rodit user posted image . A misliš, da bo kaj? Samo do jutra naj počaka, ker itak grem na pregled in bo mali v vrtcu.

Ja zmišljevali se pa ne bomo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne zdaj jutri....otročki čist zmedeniuser posted image

Če bo delovalo tole z racami, hitr sporoči, grem še jast račke hranituser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
26.1.2009 22:22:27   
Ploha
mimi: v kranju bom rodila,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
26.1.2009 22:39:31   
snikolina
Kje si pa rojevala? V kateri P?

v Mariborski P.

Torej bom z mojo porodno izkušnjo počakala, da vse povijete, da res katero ne prestrašim.

Sicer ni kaj strašit, pri meni se je pač malo zakompliciralo,user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 26.1.2009 22:42:02 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?