Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 19:30:03
|
|
|
|
Ploha
|
joj snikolina, kaj je bilo tako groznega?? upam, da kljub vsemu pozabiš na vse bolečine,...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 19:48:04
|
|
|
|
sonček33
|
Zvezdica na raport! Kaj novičk od barbe? Snikolina, joj, kaj nas še čaka. Upam, da boš potisnila tole porodno izkušnjo nekam daleč stran in da bo vendarle še kakšno dete. Slikice - komaj čakamo. Kathy - kako si? Ploha - kaj novega?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 19:51:29
|
|
|
|
Ploha
|
sonček: nič od nič, jst bi že šla nooo, pa kr vem tm nekje začetk febrarja mi ne uide, ah kaj čem,..bom potrpela, pa ti, kako kaj kaže?
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 20:00:42
|
|
|
|
snikolina
|
Ne, Sonček NIKOLI ne bom pozabila tega!! Jutri raportiram, zdaj samo še slikico napopam, potem pa počivat.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 20:01:35
|
|
|
|
sonček33
|
Plohca - ma te razumem. jaz sem an istem. jutri je dan d, a se bojim, da ne bo nič. na pregeldu imela samo ctg, mali aktiven čist preveč. Bom pa mogal menjat tole mojo g, ker mi gre na živce, da mi ne naredi uzja al pa pogleda, če sem kaj odprta. pa sem ji dons rekal, da bi rada Uz, da vidim kolk je mali težek...pa on prav da nam pripadajo samo 3je uzji. pa jaz, da plačam, pa ona da ne vidi potrebe...bla bla bla... ma kr nekej no. naslednji pregled imam pa v sredo že v P.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 20:03:19
|
|
|
|
sonček33
|
Joj, snikolina, prav strašiš me. Žal mi je, da je tak dopgodek kot je rojstvo prinselo toliko bolečine in slabih vtisov. Stisni k sebi svojo malo štručko. To je bistvo.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 20:18:59
|
|
|
|
snikolina
|
Sonček, ne se strašit, to se je pač meni zgodilo. Saj bom jutri vse napisala. Tule pa je slika mojega Anžeta, ki je ob rojstvu meril 54 cm, 4340 g-pravi korenjak. IN PA JASNO JE ZAKAJ ME JE TOLIKO PEKLA ZGAGA
< Sporočilo je popravil snikolina -- 26.1.2009 20:19:47 >
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 20:21:34
|
|
|
|
sonček33
|
Snikolina - kakšen lepotec. In lasje...ja nič čudnega, da je bila trakcija v P. Lep je.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 20:30:15
|
|
|
|
snikolina
|
Ja, sonček, je res lep, sem zelo ponosna. Hvala. Se pišemo jutri, lepo in mirno noč. PAPA
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 20:54:50
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ooo mimi še si tukaj, hvala bogu,...kako si danes?? te kaj špiklje? a to si bla na akupunkturi, čemu to služi?? ja še sem tu, nič novega ne dogaja, trebuh otrjuje, izcedek v mejah normale, ... Akupunktura je namenjena lajšanju bolečin pri porodu in hitrejšemu ter lažjemu odpiranju materničnega veatu. Upam, da bo kaj iz tega . Kako je pa kaj s tvojim izcedkom? Kdaj imaš naslednji pregled? Jaz grem jutri. IZVIRNO SPOROČILO: snežinka7 Ojla. da vam še jaz povem veselo novico 20.1. se je rodil najin sonček Alen, velik 55 in težek 3860. Z atijem sva zelo ponosna na najinega sinka. SNEŽINKA ČESTITKE!!! Moja porodna izkušnja je bil GROZNA snikolina, samo da je za tabo. Boš videla čas celi vse rane. Zgodbo pa kar kasneje sem gor pripopaj , da nas ne bo čist prestrašla . Anže je res pravi korenjak in lepotec. Za toliko laskov pa tud verjamem, da kislina nagaja. Pridno se cartajte in uživajte. al pa pogleda, če sem kaj odprta. sonček, tole bi pa skor mogla naredit . Nek strošek tole verjetno ni , sej sam prste da not .
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 21:00:21
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: snežinka7 Ojla. da vam še jaz povem veselo novico 20.1. se je rodil najin sonček Alen, velik 55 in težek 3860. Z atijem sva zelo ponosna na najinega sinka. Čestitke
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 21:00:28
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina Zdravo nosečke, kako ste kaj? Jaz sem po 11 dneh porodnišnice končno prispela domov. Moja porodna izkušnja je bil GROZNA in ko bom mela energije vam napišem kako sem skoraj izdahnila ob porodu. Verjetno je tole moj prvi in zadnji otrok. Upam, a ste vse ok. Grem malo brat za nazaj. Pa še slikico Anžeta moram pripopat. Je ogromen fantek z zelo veliko lasmi. V P je bil velik hit, AHA, ČESTITKE VSEM, KI STE POVILE OTROČKE V MOJI ODSOTNOSTI!!! Snikolina, žal mi ej da je bilo tako. Kje si pa rojevala? V kateri P? Daj nam anžeta pokaži.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 21:02:09
|
|
|
|
sonček33
|
Daj nam anžeta pokaži. Zvezdica, anže je par postov višje. Tebe nekej ščiplje berem.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 21:02:44
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina Sonček, ne se strašit, to se je pač meni zgodilo. Saj bom jutri vse napisala. Tule pa je slika mojega Anžeta, ki je ob rojstvu meril 54 cm, 4340 g-pravi korenjak. IN PA JASNO JE ZAKAJ ME JE TOLIKO PEKLA ZGAGA Joj kok smo lepi. PA te januarčki so sami cortkoti Veliko lepih trenutkov in čestitke za takega korenjaka.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 21:06:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Daj nam anžeta pokaži. Zvezdica, anže je par postov višje. Tebe nekej ščiplje berem. Ja nekaj me je špikalo, zdaj pa nič Ma sem prav tečna, zdaj sem 2 dni čez rok, sem prav , ker me full popek boli. Mene je v Čet gledala in sem popolnoma zaprta, danes pa ni, me bo v sredo. Itak mi je to čist neprijetno, tko da raje vidim, če me ne gledajo. Sonček, a nisva mi2 imeli isti dan ET? 05-05-2008. Ali sem ga imela z Abro...se ene spomnim prav. MIslim, pa da je Abra imela tisti dan ... Mah sem že čisto zmešana, tako bi rada vidla našega . Vi2 imata ime izbrano?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 21:18:54
|
|
|
|
crtka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: snežinka7 Ojla. da vam še jaz povem veselo novico 20.1. se je rodil najin sonček Alen, velik 55 in težek 3860. Z atijem sva zelo ponosna na najinega sinka. Čestitke!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 21:20:09
|
|
|
|
Ploha
|
snikolina: res si lahko ponosna na svojega lepotca! ma potem je moglo bit res nekaj hudega , žal mi je,... mimi: kam pa to hodiš, kako to sploh zgleda, zdaj pa še mene zanima, itak bi se vsega poslužla, sam da ne bi bolelo sonček: to je pa čudno, da še na dnar ni reagirala, ponavadi če plačaš ti naredijo, sicer bi te pa res lahko vsaj pogledala, MV in to,...ah pa kaj bi govoril,...sej jst tud drgač ne vem kolk je težka, velika, obseg glavice nč, zdej mi je 3x nardila UZ samo za nekaj sekund (dobesedno) samo da je preverla lego, no sem zadovoljna da je vsaj to, da sm pomirjena da je dete vsaj prou obrnjeno,...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 21:23:58
|
|
|
|
sonček33
|
zvezdica, ne jaz sem imela ET 10.5. Abra je bila takrat kot ti. Verajmem, da je 2 dni čez rok že grozno. Jaz imam pdp jutri. Ploha - eh tud dnar ni več to kar je bil:)
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 21:25:39
|
|
|
|
mimi30
|
mimi: kam pa to hodiš, kako to sploh zgleda, zdaj pa še mene zanima, itak bi se vsega poslužla, sam da ne bi bolelo hodila sem v Zdravilišče Dobrna - 5terapij, ti napikajo iglice na določena mesta in pol jih imaš pol ure not in ti jih ven vzamejo. Ploha kje imaš ti namen rodit?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 21:26:21
|
|
|
|
Zvezdica
|
ja še sem tu, nič novega ne dogaja, trebuh otrjuje, izcedek v mejah normale, ... Akupunktura je namenjena lajšanju bolečin pri porodu in hitrejšemu ter lažjemu odpiranju materničnega veatu. Upam, da bo kaj iz tega . Mimi, ti tudi nič joj, pa kaj nam te že zdaj nagajajo. Rada bi šla rodit. Tako.... zdaj grem pa ne vem kaj, nekaj delat kar sproži porod.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 21:29:18
|
|
|
|
crtka
|
Barba upam, da že cartaš. Sonček33 midve pa imava na isti dan rok. Jst grem jutri zjutraj na ctg pa da vidmo, če bo kaj pokazalo. O Snikolina kakšen korenjak, pa kake laske ima tvoj fantiček!
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 21:34:11
|
|
|
|
mimi30
|
Mimi, ti tudi nič joj, pa kaj nam te že zdaj nagajajo. Rada bi šla rodit. Tako.... zdaj grem pa ne vem kaj, nekaj delat kar sproži porod. zvezdica, jaz sem šla danes z malim račke hranit , tko kot Ronja preden je šla rodit . A misliš, da bo kaj? Samo do jutra naj počaka, ker itak grem na pregled in bo mali v vrtcu.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 21:39:15
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 Mimi, ti tudi nič joj, pa kaj nam te že zdaj nagajajo. Rada bi šla rodit. Tako.... zdaj grem pa ne vem kaj, nekaj delat kar sproži porod. zvezdica, jaz sem šla danes z malim račke hranit , tko kot Ronja preden je šla rodit . A misliš, da bo kaj? Samo do jutra naj počaka, ker itak grem na pregled in bo mali v vrtcu. Ja zmišljevali se pa ne bomo. Ne zdaj jutri....otročki čist zmedeni Če bo delovalo tole z racami, hitr sporoči, grem še jast račke hranit
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 22:22:27
|
|
|
|
Ploha
|
mimi: v kranju bom rodila,...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 26.1.2009 22:39:31
|
|
|
|
snikolina
|
Kje si pa rojevala? V kateri P? v Mariborski P. Torej bom z mojo porodno izkušnjo počakala, da vse povijete, da res katero ne prestrašim. Sicer ni kaj strašit, pri meni se je pač malo zakompliciralo,
< Sporočilo je popravil snikolina -- 26.1.2009 22:42:02 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?