|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
21.1.2009 21:28:34   
Anonimen
privoščila kozarec vina

ti si kr privoščuser posted image

jst bi tud nekiuser posted image sam kajuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
21.1.2009 21:30:59   
Zvezdica
pivo?

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
21.1.2009 21:31:14   
Ploha
ej punce a pol ko bomo mame, bomo pa na kakem drugem forumu klepetale, ker jst bi z vami pol klepetala, ker vas nekako že "poznam", če bom seveda uspela,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
21.1.2009 21:32:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ej punce a pol ko bomo mame, bomo pa na kakem drugem forumu klepetale, ker jst bi z vami pol klepetala, ker vas nekako že "poznam", če bom seveda uspela,...

itakuser posted image

pol se na dojenčka prestavmouser posted image lohk bi se že...če bi ktera odprla tamuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3429
21.1.2009 21:33:12   
Ploha
dej ti, jest ne vem kako to nardiš, pa tud še mama nism user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 21:44:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3431
21.1.2009 21:46:42   
Anonimen
bo niia odprla temouser posted image , k ma glih cajt, pa mami januarčka jeuser posted image jst še nism....Oskar bo pa tacajt zrihtal tasvojeuser posted image

in drgač? vse ok?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
21.1.2009 22:09:57   
uršika***
zakaj pa Ulla pravv da ne smemo?

to pa jst že nism nikol rekla sej pa ja skoz za akcijo navijam

Nisi ti reklauser posted image , tvoj ginekolog je teb rekuuser posted image , pol si pa ti  to nam povedalauser posted image , pa sem jaz še Sončku povedalauser posted image , tko da zdaj vsi vemo, da si pri Uli dva sni pred porodom seksalauser posted image

Ploha, no pol sem pa kar rada gajstnauser posted image

Hojla Niiauser posted image user posted image user posted image lepo da nas prideš še kaj pogledat.

Ja, tko bo. zdej ste že skor vse rodile, pa bote lepo odpeketale na dojenčka, me reve bomo pa tukile samevale pa se živciraleuser posted image user posted image user posted image pa čakale, kdaj se bodo naša gospoda blagovoljila skobacat na planouser posted image

Grem, me moj že kliče- pa ne vem, najbrž ne bomo, me bo jutri sram na pregledu, če bo še kakšne sledi našlauser posted image user posted image

Nočko babe!!! Ja, jutri zjutraj grem, pa najbrž itak nazaj pridem, tko da se tipkamo dalje.papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
21.1.2009 22:13:21   
Anonimen
tko da zdaj vsi vemo, da si pri Uli dva sni pred porodom seksala

dva dni pred rokom user posted image user posted image kolk pred porodom pa ne povemuser posted image

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3434
21.1.2009 22:28:36   
Ploha
niia: to se boste še načakale če boste nas čakale, če hočeš jo lahko odpreš, itak se pa mamice bolj mal javljajo, tako da ne vem kolk bo kej efekta, pa saj jih razmem, zdej majo male pikice,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
21.1.2009 22:59:03   
mimi30
Dajte mamice raj kar tu ostante, dokler ne bomo vse na vrsto prišle. Je fajn tudi kakšne vaše novičke prebrat.

Midva z mojim si zvečer ne upava user posted image , da ne bi bilo treba ponoči kam it, ko moramo za škrata varstvo iskat. Sam zdaj, ko pri Uršiki vidim kolk je efekta user posted image se bom menda kar odločla.

Naš škrat je danes poliko iz hladilnika vzel in jo kar tak grizel user posted image , ker tak baje z dedijem jesta, OMG.

zvezdica ti si kar prvošč, mogoč boš bolš spala user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
21.1.2009 23:03:42   
Anonimen
Midva z mojim si zvečer ne upava , da ne bi bilo treba ponoči kam it, ko moramo za škrata varstvo iskat. Sam zdaj, ko pri Uršiki vidim kolk je efekta se bom menda kar odločla.

user posted image user posted image user posted image no, tale je pa dobra user posted image sam kam ga bosta zdej dala ?user posted image

Naš škrat je danes poliko iz hladilnika vzel in jo kar tak grizel , ker tak baje z dedijem jesta, OMG.

user posted image jst videt ne morem teh salamuser posted image k mi je totalni gravž to....sem pa dons v zelenjavno župo eno hrenovko zrezala, tak da je moja pupa dons prvič hrenovko probalauser posted image in preživela, si morš mislituser posted image jst pa tud...

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3437
21.1.2009 23:13:16   
mimi30
zdej dala ?

nikamor, ker še ne grevauser posted image . Če bo ta teden, ga pobaševa zraven in peljeva v Ce, tam ga predava moji mami, naslednji teden mame ni (smuča), pride pa teta s smučanja, če ne bo slišala mobija, kar je pr njej čist mogoč je pa tu še tašča (treba jih je še ponovno poučit o sedežu in jim ga v avto namontirat).

Evo, moj mali je dobil prvo hrenovko v varstvu in še ta to sem zvedla kar dosti kasneje kot se je zločin zgodil user posted image . Zdaj že dobi včasih tudi poliko (ati jo ima strašno rad), načeloma pa še vedno za njega rajši kupim kakšen kuhan pršut ali pa kakšno drugo meso in ne ravno klobas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
21.1.2009 23:16:47   
mimi30
Ulla, do kolkih si dans na anketah user posted image ?

Zdajle sem ravno slike za razvijat pekla na cd. Sem mislila, da sem kakih 6mesecev v zaostankuuser posted image , a je kr mal več,.. Bom kar dragega poslala, da jih nese razvit in jih gre pol dvignit, ker bo itak user posted image pr hiš, ko bo znesek znan user posted image .

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
21.1.2009 23:17:44   
Anonimen
Zdaj že dobi včasih tudi poliko (ati jo ima strašno rad), načeloma pa še vedno za njega rajši kupim kakšen kuhan pršut ali pa kakšno drugo meso in ne ravno klobas.

no, polike še ni jedla, pa je tud verjetno ne bo prav kmalu, k res praktično nikol ne kupim tega...te hrenovke je pa lubi prvleku, pa sm jih v skrinjo fliknila, eno sm pa pustila za župouser posted image

v vrtcu ma tko dieto, tko da ne dobiva nič takega...ni nobene škode...

jst tud raj kupim kuhan pršut, uno mokro slanino al kej takega, kar je pač iz enega kosa, vsaj približnouser posted image tu sem pa skomplicirana, priznamuser posted image

pa recimo en file iz piščančjih prsi je popečen v istem času kot hrenovka, da ne govorimo o okusu in sestaviuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3440
21.1.2009 23:19:50   
Anonimen
Ulla, do kolkih si dans na anketah

a veš da nism niti ene nardila user posted image jih mam cel kup tu pred sabo, sam jih ignoriramuser posted image

joj slikeuser posted image jst sem jih zanč naklikala za celo leto nazaj....sam še nism poslala, morm zdej enkrt...sm komot, to kr prek neta zrihtamuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3441
21.1.2009 23:23:19   
mimi30
najbolj zanimivo je to, da mamice največkart rečejo: ja, poliko pa menda že lahk je. Pa zakaj pri bogu ravno poliko user posted image , men se zdi poli in podobne klobase največji šit. Za sebe ne kompliciram tak, da ne bote mislile user posted image , jo tud pojem in mi ni tak slaba, sam bolj redko se mi je zalušta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
21.1.2009 23:27:04   
mimi30
a veš da nism niti ene nardila jih mam cel kup tu pred sabo, sam jih ignoriram

do kdaj bi jih naj pa končala? Sicer maš pa še čas, rodit še itak nimaš namena it pred PDP user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
21.1.2009 23:29:31   
mimi30
nimaš namena it pred PDP .

ker še nimaš torbe za v p.user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
21.1.2009 23:32:44   
mimi30
kaj pistacije lahk jem user posted image , sicer sem jih že user posted image in zdaj premišljujem o tem, druga kot da bom zatečena, ker so slane menda ne bo user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
21.1.2009 23:36:05   
Anonimen
, men se zdi poli in podobne klobase največji šit.

sj tud souser posted image jst pač, bohpomagi, ne morm tega jestuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3446
21.1.2009 23:38:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

nimaš namena it pred PDP .

ker še nimaš torbe za v p.user posted image

user posted image joj, sam sm res grozna, a ne user posted image jutr spakiramuser posted image

ma nimam glih določeno do kdaj, se glih ne mudi, sam jst bi jih rada čimprej, k prej k bodo, prej bo gnaruser posted image

pistacije pa moje tko kt si rekla - kvečjem zatečena boš, kaj pa če bit drujgauser posted image jst sem že tko kt buhtl nakipnjena....sama voda me je, komi se premikam....groza...

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 21.1.2009 23:40:53 >

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3447
21.1.2009 23:43:15   
mimi30
zdaj pa grem, ker ne morem več sedet me ful trebuh spodaj boli. Predolgo sem že za račko pa user posted image zgleda ni glih udobno.

Lahko nočuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
21.1.2009 23:45:57   
Anonimen
jst mam tud namen se odgugat do postle....nočko babeuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3449
22.1.2009 6:50:39   
Anonimen
jutrouser posted image

evo, zadnja grem pa prva pridem user posted image temu se pa reče pripadnostuser posted image sicer ne glih prostovoljna, sam to komot ignorirateuser posted image

dons sma celo do 6ih spaleuser posted image kar je svojevrsten dosežek te dni, sam jst ga ne občutim glihuser posted image

jezi me, ki se mi čez noč noge nič ne zrihtajouser posted image sploh vprašanje, če lojhk kej obujemuser posted image bom zgleda va japankah šla rodit, če bo tkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?