Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 21:28:34
|
|
|
|
Anonimen
|
privoščila kozarec vina ti si kr privošč jst bi tud neki sam kaj
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 21:30:59
|
|
|
|
Zvezdica
|
pivo?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 21:31:14
|
|
|
|
Ploha
|
ej punce a pol ko bomo mame, bomo pa na kakem drugem forumu klepetale, ker jst bi z vami pol klepetala, ker vas nekako že "poznam", če bom seveda uspela,...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 21:32:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ej punce a pol ko bomo mame, bomo pa na kakem drugem forumu klepetale, ker jst bi z vami pol klepetala, ker vas nekako že "poznam", če bom seveda uspela,... itak pol se na dojenčka prestavmo lohk bi se že...če bi ktera odprla tam
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 21:33:12
|
|
|
|
Ploha
|
dej ti, jest ne vem kako to nardiš, pa tud še mama nism
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 21:44:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 21:46:42
|
|
|
|
Anonimen
|
bo niia odprla temo , k ma glih cajt, pa mami januarčka je jst še nism....Oskar bo pa tacajt zrihtal tasvoje in drgač? vse ok?
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 22:09:57
|
|
|
|
uršika***
|
zakaj pa Ulla pravv da ne smemo? to pa jst že nism nikol rekla sej pa ja skoz za akcijo navijam Nisi ti rekla , tvoj ginekolog je teb reku , pol si pa ti to nam povedala , pa sem jaz še Sončku povedala , tko da zdaj vsi vemo, da si pri Uli dva sni pred porodom seksala Ploha, no pol sem pa kar rada gajstna Hojla Niia lepo da nas prideš še kaj pogledat. Ja, tko bo. zdej ste že skor vse rodile, pa bote lepo odpeketale na dojenčka, me reve bomo pa tukile samevale pa se živcirale pa čakale, kdaj se bodo naša gospoda blagovoljila skobacat na plano Grem, me moj že kliče- pa ne vem, najbrž ne bomo, me bo jutri sram na pregledu, če bo še kakšne sledi našla Nočko babe!!! Ja, jutri zjutraj grem, pa najbrž itak nazaj pridem, tko da se tipkamo dalje.papa
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 22:13:21
|
|
|
|
Anonimen
|
tko da zdaj vsi vemo, da si pri Uli dva sni pred porodom seksala dva dni pred rokom kolk pred porodom pa ne povem
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 22:28:36
|
|
|
|
Ploha
|
niia: to se boste še načakale če boste nas čakale, če hočeš jo lahko odpreš, itak se pa mamice bolj mal javljajo, tako da ne vem kolk bo kej efekta, pa saj jih razmem, zdej majo male pikice,...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 22:59:03
|
|
|
|
mimi30
|
Dajte mamice raj kar tu ostante, dokler ne bomo vse na vrsto prišle. Je fajn tudi kakšne vaše novičke prebrat. Midva z mojim si zvečer ne upava , da ne bi bilo treba ponoči kam it, ko moramo za škrata varstvo iskat. Sam zdaj, ko pri Uršiki vidim kolk je efekta se bom menda kar odločla. Naš škrat je danes poliko iz hladilnika vzel in jo kar tak grizel , ker tak baje z dedijem jesta, OMG. zvezdica ti si kar prvošč, mogoč boš bolš spala
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 23:03:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva z mojim si zvečer ne upava , da ne bi bilo treba ponoči kam it, ko moramo za škrata varstvo iskat. Sam zdaj, ko pri Uršiki vidim kolk je efekta se bom menda kar odločla. no, tale je pa dobra sam kam ga bosta zdej dala ? Naš škrat je danes poliko iz hladilnika vzel in jo kar tak grizel , ker tak baje z dedijem jesta, OMG. jst videt ne morem teh salam k mi je totalni gravž to....sem pa dons v zelenjavno župo eno hrenovko zrezala, tak da je moja pupa dons prvič hrenovko probala in preživela, si morš mislit jst pa tud...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 23:13:16
|
|
|
|
mimi30
|
zdej dala ? nikamor, ker še ne greva . Če bo ta teden, ga pobaševa zraven in peljeva v Ce, tam ga predava moji mami, naslednji teden mame ni (smuča), pride pa teta s smučanja, če ne bo slišala mobija, kar je pr njej čist mogoč je pa tu še tašča (treba jih je še ponovno poučit o sedežu in jim ga v avto namontirat). Evo, moj mali je dobil prvo hrenovko v varstvu in še ta to sem zvedla kar dosti kasneje kot se je zločin zgodil . Zdaj že dobi včasih tudi poliko (ati jo ima strašno rad), načeloma pa še vedno za njega rajši kupim kakšen kuhan pršut ali pa kakšno drugo meso in ne ravno klobas.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 23:16:47
|
|
|
|
mimi30
|
Ulla, do kolkih si dans na anketah ? Zdajle sem ravno slike za razvijat pekla na cd. Sem mislila, da sem kakih 6mesecev v zaostanku , a je kr mal več,.. Bom kar dragega poslala, da jih nese razvit in jih gre pol dvignit, ker bo itak pr hiš, ko bo znesek znan .
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 23:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj že dobi včasih tudi poliko (ati jo ima strašno rad), načeloma pa še vedno za njega rajši kupim kakšen kuhan pršut ali pa kakšno drugo meso in ne ravno klobas. no, polike še ni jedla, pa je tud verjetno ne bo prav kmalu, k res praktično nikol ne kupim tega...te hrenovke je pa lubi prvleku, pa sm jih v skrinjo fliknila, eno sm pa pustila za župo v vrtcu ma tko dieto, tko da ne dobiva nič takega...ni nobene škode... jst tud raj kupim kuhan pršut, uno mokro slanino al kej takega, kar je pač iz enega kosa, vsaj približno tu sem pa skomplicirana, priznam pa recimo en file iz piščančjih prsi je popečen v istem času kot hrenovka, da ne govorimo o okusu in sestavi
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 23:19:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ulla, do kolkih si dans na anketah a veš da nism niti ene nardila jih mam cel kup tu pred sabo, sam jih ignoriram joj slike jst sem jih zanč naklikala za celo leto nazaj....sam še nism poslala, morm zdej enkrt...sm komot, to kr prek neta zrihtam
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 23:23:19
|
|
|
|
mimi30
|
najbolj zanimivo je to, da mamice največkart rečejo: ja, poliko pa menda že lahk je. Pa zakaj pri bogu ravno poliko , men se zdi poli in podobne klobase največji šit. Za sebe ne kompliciram tak, da ne bote mislile , jo tud pojem in mi ni tak slaba, sam bolj redko se mi je zalušta.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 23:27:04
|
|
|
|
mimi30
|
a veš da nism niti ene nardila jih mam cel kup tu pred sabo, sam jih ignoriram do kdaj bi jih naj pa končala? Sicer maš pa še čas, rodit še itak nimaš namena it pred PDP .
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 23:29:31
|
|
|
|
mimi30
|
nimaš namena it pred PDP . ker še nimaš torbe za v p.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 23:32:44
|
|
|
|
mimi30
|
kaj pistacije lahk jem , sicer sem jih že in zdaj premišljujem o tem, druga kot da bom zatečena, ker so slane menda ne bo
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 23:36:05
|
|
|
|
Anonimen
|
, men se zdi poli in podobne klobase največji šit. sj tud so jst pač, bohpomagi, ne morm tega jest
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 23:38:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 nimaš namena it pred PDP . ker še nimaš torbe za v p. joj, sam sm res grozna, a ne jutr spakiram ma nimam glih določeno do kdaj, se glih ne mudi, sam jst bi jih rada čimprej, k prej k bodo, prej bo gnar pistacije pa moje tko kt si rekla - kvečjem zatečena boš, kaj pa če bit drujga jst sem že tko kt buhtl nakipnjena....sama voda me je, komi se premikam....groza...
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 21.1.2009 23:40:53 >
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 23:43:15
|
|
|
|
mimi30
|
zdaj pa grem, ker ne morem več sedet me ful trebuh spodaj boli. Predolgo sem že za račko pa zgleda ni glih udobno. Lahko noč !
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 21.1.2009 23:45:57
|
|
|
|
Anonimen
|
jst mam tud namen se odgugat do postle....nočko babe
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 22.1.2009 6:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro evo, zadnja grem pa prva pridem temu se pa reče pripadnost sicer ne glih prostovoljna, sam to komot ignorirate dons sma celo do 6ih spale kar je svojevrsten dosežek te dni, sam jst ga ne občutim glih jezi me, ki se mi čez noč noge nič ne zrihtajo sploh vprašanje, če lojhk kej obujem bom zgleda va japankah šla rodit, če bo tko
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?