Pikapolonica_ -> RE: Ste vedele? (8.12.2008 13:48:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Se je kateri zgodilo, da je zelo kmalu vedela, da je njen partner tisti pravi, tisti s katerim si bo ustvarila skupno življenje? Mislite, da je možno, da ob nekom skoraj takoj oziroma zelo kmalu začutiš, da je pravi? No, jaz bom malo črnogleda, ker so sami pozitivni komentarji[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pomojem je zaradi te faze zaljubljenosti in prehitrega sklepanja, zatiskanja oči itd, kasneje največ takšnih parov, ki se po spoznanju, da to ni to razidejo, ali pa skupaj vztrajajo recimo samo zaradi otrok. Ker, ko si zaljubljen, ti je vse lepo in ti je vse prav. Ni ti problem čakati na klopci eno uro, da pride tvoj dragi, kljub temu, da veš, da zelo zamuja. Samo da pride. Ni ti problema čakat na njegov klic, pa čeprav je obljubil, da te pokliče kajjazvem, dve uri prej, pa ti še vseeno čakaš, ker 'hej, ko je tako lepo, ko pokliče'. Ženske smo neka čudna bitja, ki bi ob tej zaljubljenosti skakale do nebes in delale nemogoče. Mogoče smo celo malo pretirane in prehitro dobimo nekatera občutja, ki pa ščasoma minejo. In ravno zaradi tega, ker se nam sesede nek navidezni popolni svet, kasneje na takem partnerju vidimo samo napake. Sama sem 1x pohitela, mislila, da sem prijela 'boga za jajce' pa ni bilo to to. Imaš veš čas na svetu, da spoznaš, če je on RES tisti TAPRAVI.
|
|
|
|