|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
18.1.2009 22:30:53   
gold fish
..moj pa ne bo tako oblečen na krstu....bo čist na izi..... tud prvi je biluser posted image ....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
18.1.2009 22:31:38   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

sej je lahko samo 1 botrca, ne??

saj,če maš viška,mi jo posodiuser posted image user posted image

sem še tole komaj našla..............user posted image user posted image user posted image user posted image

meni pa se je sestrična sama ponudilauser posted image

...meni pa od šefice hčerka...in sem tko vesela da ni v žlahti...ker ih je z njegove tko velikuser posted image ...tak da mi to še najbolj paše....pa še skoz me je spodbujala celo nosečnost ko sem imela težaveuser posted image user posted image user posted image ....tak da bo prava botercauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
18.1.2009 22:32:04   
gold fish

jaz pa jih nimam..user posted image

jaz tud neuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
18.1.2009 22:32:24   
ključek
da še tole povem...............včeraj smo se user posted image .......................sem uživala kot majčken user posted image ......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......................potem sva z nečakom delala user posted image ..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................ma super je bilo................

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
18.1.2009 22:32:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

ma a niso cortkane???

Da bi zdej vidla moj fris.... čist kisel je.... user posted image user posted image

...ti si itak posebne sorte.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4605
18.1.2009 22:32:43   
Lara Croft

ma a niso cortkane???

Da bi zdej vidla moj fris.... čist kisel je.... user posted image user posted image

jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.............................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

posebšna........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
18.1.2009 22:33:27   
ključek

..moj pa ne bo tako oblečen na krstu....bo čist na izi..... tud prvi je biluser posted image ....

ma če je pa to moja princeska...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4607
18.1.2009 22:33:31   
gloria
...punce a bomo počakale LARINIH 39 IN TRETJI DEL NAKLOFALEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4608
18.1.2009 22:34:27   
ključek
zdej pa res nočko...........če boste takole nadaljevale, vas bom jutri našla pod 3. delom..............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
18.1.2009 22:34:29   
gloria

...LAHK KAKO SLIKCO VIDIMOuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4610
18.1.2009 22:34:46   
arabela*
nič grem v postlo,imam budilko za ob petih,jaooooooooooo,bomo vozičkali navsezgodajuser posted image

lahko noč in mirne sanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4611
18.1.2009 22:35:43   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...punce a bomo počakale LARINIH 39 IN TRETJI DEL NAKLOFALEuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bom jutri čestitalauser posted image ,nočka

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
18.1.2009 22:35:59   
gold fish

ma če je pa to moja princeska...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..na punčki mi še to nekak zgleda, če ni preveč načičkano.....

na fantu pa ne...... no kakor komu......  saj so šikani s tistimi metuljčki...samo svilena srajca, pa metuljček.....to se meni zdi mučenjeuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
18.1.2009 22:36:51   
gold fish

jaz ne

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
18.1.2009 22:37:19   
Lara Croft

Jst sem pa tela it spat.... user posted image user posted image ma kaj se vam tko mudi na tretji del? a tle ni blo fajn? user posted image user posted image user posted image

Joj, če mi hmali ne bojo pojslice za mojo đžezvico poslali.... je ko sardela v konzervi... user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
18.1.2009 22:38:24   
Lara Croft

na fantu pa ne...... no kakor komu...... saj so šikani s tistimi metuljčki...samo svilena srajca, pa metuljček.....to se meni zdi mučenje

kako imam kisel fris.... spet...

Neposredna povezava do sporočila: 4616
18.1.2009 22:38:37   
arabela*

Joj, če mi hmali ne bojo pojslice za mojo đžezvico poslali.... je ko sardela v konzervi... user posted image user posted image

ma ne pretiravajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4617
18.1.2009 22:40:13   
Lara Croft

ma ne pretiravaj

ma res.... od kar je v vreči ji je nekam preozko ratalo.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
18.1.2009 22:40:34   
gold fish

...LAHK KAKO SLIKCO VIDIMOuser posted image

bi mogla poskenirat....... je imel čist simpl kompletek bež barve...spodaj na hlačah malo zeleno kombinirano..hlače do pasu in zgoraj bež puloverček na ovratnik.....

...ta naš mali pikec bo pa tud imel nekaj podobnega ...imam 2 varianti...ali bež hlače in zgoraj bez kombinirano z nežno rjavim....  ali kompletek iz C&A ....ti pa pošljem po mailu

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
18.1.2009 22:41:51   
arabela*
user posted image user posted image user posted image zdaj pa res gremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4620
18.1.2009 22:41:52   
gold fish

na fantu pa ne...... no kakor komu...... saj so šikani s tistimi metuljčki...samo svilena srajca, pa metuljček.....to se meni zdi mučenje

kako imam kisel fris.... spet...

no, zato bo pa moj čisto na izi...da nimam glih kislega frisauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4621
18.1.2009 22:42:38   
gold fish

user posted image user posted image user posted image zdaj pa res gremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o, moji psi user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
18.1.2009 22:42:56   
Lara Croft

Boš tokrat ti otvorila sezono? Da ne bomo vedno MTY pa jst...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
18.1.2009 22:43:54   
Lara Croft
Imate dost dnarja, da nahranite vse te pse? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4624
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
18.1.2009 22:48:09   
arabela*
user posted image user posted image ,saj se ne prestavim od tuuser posted image

zdaj pa res grem,bom mojega malo masiralauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?