Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:21:20
|
|
|
|
arabela*
|
mi imamo novalac in smo še vedno na enki
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:21:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ugpotavljam, kako hitro kopni tisto mleko v prahu, od kar ji več dodajam.... Kaj zdej ji moram že št. 2 kupit? kaj pa ji daješ?? Neolatte... italijansko
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:22:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ugpotavljam, kako hitro kopni tisto mleko v prahu, od kar ji več dodajam.... Kaj zdej ji moram že št. 2 kupit? mislim, da še ni treba... Mi bomo jutri 5 mesecev..pa smo še na 1, pa imam še 4 škatle, to je za cca 1 mesec...pol bom pa vprašala, če že začnem z 2 ...da pa kopni, pa vidim tud jaz...se mi zdi, da je tisti milupa box takoj prazen ko not vsipam ..včasih pa nisem mogla porabit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:22:23
|
|
|
|
leda
|
hahah. ampak bela kava. to že sanjam...namesto strašno dragega belega sladkega s****, ki sliši na ime riževo mleko... in dons sem pametno postregla z dimljenim lososom s francosko štruco in omako kisla smetana/hren, par vrstami sira z grozdjem. in piškoti. in jedla grozdje. šmrc.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:22:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Neolatte... italijansko ne piše nič na škatli
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:24:47
|
|
|
|
arabela*
|
zakaj naša noče spat pa je na roki......................
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:25:17
|
|
|
|
lana17
|
Leda ima alergijo?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:26:06
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj naša noče spat pa je na roki......................
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:26:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ugpotavljam, kako hitro kopni tisto mleko v prahu, od kar ji več dodajam.... Kaj zdej ji moram že št. 2 kupit? ja odvisno katero uporabljaš ....saj na aptamilu 2 tud piše od 4 meseca dalje..... pa ni nič narobe, če pije še to 1 ...naš je še ful dolgo pil tisto za nedonošenčke..skoraj do 3 meseca, pa ni blo neke panike.... ...je pa razlika, mislim da v ceni...višja je številka cenejše je mleko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:26:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Neolatte... italijansko ne piše nič na škatli Ne vem... Grem DVD gledat.... čiao...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:27:31
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Neolatte... italijansko ne piše nič na škatli Ne vem... Grem DVD gledat.... čiao... čavči
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:28:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj naša noče spat pa je na roki...................... zdrži do jutri.....pol bo pa jantar pomagal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:29:26
|
|
|
|
ključek
|
nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:30:01
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem si en fajn miks naredla,dveh vrst smokija,pa malo čokoladni in čajček za obilje mleka zraven... se mi pa larina torta lušta.............................
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:30:43
|
|
|
|
gold fish
|
lara -men se zdi, da je tebi zdaj prav fajn, ko si malo sama ..... ...... tvoji novi ukrepi/spremembe...delujejo.... kot si napovedala..... ...no fajn glej..če že nočeš čvekat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:30:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you midve z ln bova pa aprila šli na plavalni tečaj za dojenčke............ jaz tud razmišljam, da bi šla...baje je marca naslednja runda iz kje si že ti??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:31:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish zdrži do jutri.....pol bo pa jantar pomagal iz tvojih ust,v božja ušesa zdaj spi,,trenutno,samo ko jo položim.............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:32:10
|
|
|
|
gold fish
|
mty - sem pogledala, pa piše za mb, da je začetek tečaja v začetku januarja.....kje pa vidim še ostale termine ... Al moram tisti kontaktni os. mail poslat za info
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:32:39
|
|
|
|
gold fish
|
....sem pa našla pesmice ...pa si jih skopirala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:32:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara -men se zdi, da je tebi zdaj prav fajn, ko si malo sama ..... Ful fajn mi je.... danes me je klical, je rekel, da naju pogreša.... jst pa sem čist po pravici povedala, da mi je tkuuu fino bit malo sama.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:33:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish zdrži do jutri.....pol bo pa jantar pomagal iz tvojih ust,v božja ušesa zdaj spi,,trenutno,samo ko jo položim............. se mi je sanjalo to....., da se je ful poštimala pol, pa tak živo si mi to razlagala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:34:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mty - sem pogledala, pa piše za mb, da je začetek tečaja v začetku januarja.....kje pa vidim še ostale termine ... Al moram tisti kontaktni os. mail poslat za info ja jaz sem poslala mail za naše kraje, pa so mi napisali, da se začne naslednji tečaj v začetku aprila. trenutno je prehladno, da bi hodili. vsaj meni se tko zdi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:34:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft lara -men se zdi, da je tebi zdaj prav fajn, ko si malo sama ..... Ful fajn mi je.... danes me je klical, je rekel, da naju pogreša.... jst pa sem čist po pravici povedala, da mi je tkuuu fino bit malo sama.... hahaha ...saj se že iz postov razbere ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:34:53
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft lara -men se zdi, da je tebi zdaj prav fajn, ko si malo sama ..... Ful fajn mi je.... danes me je klical, je rekel, da naju pogreša.... jst pa sem čist po pravici povedala, da mi je tkuuu fino bit malo sama.... hahaha če poveš po pravici, se ti pol oprosti................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 16.1.2009 22:35:29
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you nočko a nisem napisala že nočko.............
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?