leda -> RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) (11.12.2008 14:32:45)
|
Tkaj pomeni tista zadnja? tista zadnja je edina zgodba s potovanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] sej veste, če se maš fajn, nimaš kej dost za povedat, razen da je blo fajn. mi smo avto pustili na enem parkirišču v enem malem mestu v centru francije in se čez mesec in še malo dni vrnili. naložil vso kramo v avto, na avto, pod avto, se usedli in rekli, no, zdej pa telih 1.200 km, pa smo v domači postli. obrnil ključ in se ni zgodilo nič. rekl hm, hm, kako se reče kleme v francoščini??! ustavil prvi avto, jaz sem odplesala pantomimo, probal vžgat s klemami, nič. dobil telefon mehanika, ki je bil seveda na kosilo (vsa francija se v času kosila ustavi). ko se je najedel, je prišel, nam prodal nov akomulator in smo rekli, kul, zdej pa 1.200 km, pa smo doma. 200 km kasneje je začela svetit lučka na akomulatorju. moj flegmatik je reku, eh, to se mu sam zdi. 50 km kasneje pa smo se z zadnjimi močmi pridrajsal do pumpe. pol so nas naložil na vleko in odpeljal v mehanično delavnicu bogu iza nogu. fotka je naš prihod. pa smo dal spet dol bicikle in odkolesarli par kilometrov do bližnjega kempa, kjer smo nadaljnje tri dni čakal, da je stric mehanik najdu neoriginalne dele za avto. pol sem se jaz mal cenkala za plačilo, potem pa smo se usedli v avto in nič več rekli. ampak k sreči smo bili 10 ur kasneje doma.
|
|
|
|