Olivija* -> RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) (11.12.2008 7:19:44)
|
Dobro jutro vsem! Danes sem pa jaz prva. Naša punca kar pridno spi, včeraj je zaspala okrog 22:30, prebujat se je začela ob šestih. IZVIRNO SPOROČILO: lana luna če bo imela katera probleme z mlekom... men ga je prejšnji teden začel že zmanjkovat, sem si komaj 40ml načrpala. pol sem pa začela spet pit čaj za dojenje in vsak dan jest polento. in zdj mam spet mlekarne Tudi jaz pijem čaj, ki mi ga je poslala Lara, in ful pomaga! IZVIRNO SPOROČILO: lana luna jest dam v 2dl kar 2 žlički cukra. Tudi jaz kuham po navodilu pediatrinje take kamilčke (1dcl vode, 1 žlička cukra in 5 cvetkov kamilic). IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem zvagala Laro... oblečena je imela 5500g... bom potem zvagala še plenico in pajacka.. Pri šestih tednih pa je imela 4300..... Nekam lahko je to moje dete.. Lara, naša Ana je tudi v drugem mesecu zelo malo pridobila (iz 4800g na 5100g), zato sva se šli v ponedeljek kar tako iz firbca še enkrat vagat in je imela že 5980g (s plenico, bodijem in majčko). In res čutim, da je kar naenkrat ful težja, ko podirava kupčke. Prejšnji teden je bila ves čas lačna, jedla je na 2 uri, meni je že primanjkovalo mleka... Očitno je imela poskok v rasti. Čisto normalno je, da enkrat bolj hitro pridobivajo, potem pa malo počivajo. Lep dan vam želim!
|
|
|
|