picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 mojamura, mislim, da ni to...finančno bi šlo skozi, gospodinjim mu ne, itd., itak vem da me ima rad. iskreno povedano pa se sprašujem, koliko čustev je meni še ostalo gil pri nama je tako, da mož res veliko dela, ko pride gor se ukvarja s tamalo, čez vikende kam gremo, tudi na dopuste hodimo in tako naprej-na prvi pogled je videti čisto ok, seksala pa sva na zadnje..hmmm, verjetno za kak večji praznik, v vsem tem času sva šla skupaj ven mislim, da ne več kot 3x, če me je kdaj slučajno objel, ti povem, da mi je bilo dejansko kar malo neprijetno, ker tega sploh nisem več navajena. če sem se hotel pogovorit, da greva narazen, ni nič kaj dosti hotel slišati o tem, da bi se pogovorila in malo potrudila, pa tudi ni šlo-iz obeh strani, ker sem tudi jaz imela že vsega dovolj. zdaj že nekaj dni skače okoli mene, me hvali, boža...meni je pa ČUDNO in sploh ne vem kaj si želim. Pa si se zdaj poskušala pogovorit z njim, ko je takšen? Sta pomislila na to, da bi šla h kakšnemu strokovnjaku na pogovor? Mogoče bi bil zdej v teh trenutkih, ko ga nekej meče, bolj pripravljen na vse te stvari...Zagrabi priložnost! Pa srečno!
|