Gilo
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 gilo, vidim, da se tvoj zapira vase in ne govori s tabp po več dni...tudi moj je to počel na začetku najine veze (skupaj sva cca. 6 let), zdaj pa je nehal s tem, mislim, da tudi zato, ker si ob hčerki tega niti ne more privoščiti-bi bilo čudno, če bi tri dni molčali ja, kar se tega tiče, je malo odrastel. Moj se na žalost nikol ne bo spremenil, sem mislila, da bo bolje, ko bom rodila, pa nič. Zadnjič sem ga vprašala, če gre z mano na sprehod s tamalo, pa ni hotel it. Sem šla do njega v dnevno in se želela z njim pogovoriti, pa me je sam ignoriral pa bučnice lušil, seveda ob tv. Pa sem mu vzela tistega kur...... daljinca in šla s tamalo ven. Pa se je zadrl za mano, da naj grem k staršem spat, ker noter ne bom prišla. Sem vedla, da me ne more zaklenit od znotraj, zato sem se po sprehodu vrnila, on pa se je med tem časom zaklenil v spalnico. Ker nisem hotela delati cirkusa, pa tud zarad tamale nisem npr. tolkla po vratih, sem pač v dnevni spala. Pa dojim in sva s tamalo navajene, no bolj jaz, da jo proti jutru vzamem v najino posteljo, kjer jo še drugič podojim, pa nato še mal zaspiva, v dnevni na kavču tega nisem mogla storiti. Jah, tako je to pri nas. Pa pol se še ima kr za žrtev, bogi on, ker je bil brez daljinca. Sam to vidi, kdo začne "kao". Sej bom šla stran od njega, sam zdej so tu preoblem finance, pa skupaj sva opremila novo neprofitno stanovanje in bi ga morala izplačati. Pa smili se mi človek božji, ker je že itak brez staršev in nima kam iti. Pa da mu rečem, naj gre in si poišče drugo stanovanje (za to stanovane sem najemnica jaz), ne bo preživel s stroški. Oba imava kredite, pa da plačuje še preživnino in najemnino... Ah, brezveze vseskup...razen moje sončice male seveda. Ona je moj cuker...
|