|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
1.3.2009 12:55:26   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

smejčica- če bi jz bla pol tulk pridna kot ti bi blo že fajnuser posted image ja super, da je mala tak lepo prestala zobozdravnika. mene že zdaj skrbi kako bo, ko je tak živcuser posted image kdaj sta si začeli umivat zobke. in kako se je navadlauser posted image

Hvala. Sam tak več nimam energije. Me je malo strah, da bo tik pred koncem obupala in si pustila še kaj za drugo leto. user posted image
Ti si tudi pridna, da počasi mrdaš z diplomsko. Saj bo. Se ti ne mudi, ker si že tako daleč. Jaz pa.....user posted image
Zobke sma si začeli umivati, ko ji je prvi ven prikukal, torej nekje pri 5 mesecih. Bi mogla pogledat. user posted image
Sprva je bilo zanimivo, bila je pridna, bilo ji je všeč, saj sma z naprstnikom samo malo potegnile vsake toliko časa. No, zdaj ko jih ima že toliko....pa je potrebno že konkretno drgniti. user posted image
Saj zadnje čase je dokaj pridna pri umivanju. Se malo hecama zraven, pa špricama, ... vse zobke gre očistit, same zgornji ji grejo pa na živce. Tam je pa jok. Pa ravno zgorne je treba najbolj fajn sčistit. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
1.3.2009 12:57:03   
smejčica

Malečka mi zdaj aja, jaz sem delala, to kar sedaj vedno počnem user posted image , ko se pa mucika zbudi, gremo malo na sprehod. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bi bilo res škoda, če bi se v hiši držali, ko je pa tako odlično vreme. user posted image

Kaj pa ve kaj počnete?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
1.3.2009 13:41:49   
ksenci
Aljaža dans pazi mlajša sestra, ati pa je cel dan na šihtu, jz pa sm rekla, da bom dans pomagala mamici- ima goste, sm pa na hitrco mal skočla na RR bomo dans mal drgač preživel nedeljo za spremembo. se beremo zvečeruser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
2.3.2009 10:49:25   
ksenci
hej, hej! tu pa se res nič več ne dogajauser posted image a ste vse tako pridne, sam jz zabušavamuser posted image počakam, da Aljaž zaspi pol pa upam, da bom kaj nardila,
javte se kaj! user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
2.3.2009 19:49:20   
smejčica

Večer.

Se na hitrco malo oglasim, ker moja že aja, mojga pa še kakih 20 minutk ne bo. user posted image
Danes je moj imel dopust in je blo tko fino. Taki podaljšani vikendi se mi ful dopadejo. user posted image
Malo je bilo delovno, malo smo lenarli, ....

In tako hitro mine,...pa je že konec dneva. user posted image
Kako ste pa kaj ve?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
2.3.2009 22:04:57   
ksenci
utrujena, sam ne vem od česauser posted image dan mi hitro mine kr mam vsak dan miljon stvari za nardit.
zdaj je Aljaž končno zaspal, kakšna pa bo noč pa ne vem, kr je na poti tretji zobek upam, da ne bo sile.
lahko noč!

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
3.3.2009 10:40:53   
Tanja555
Mižek imaš z.s.!!!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
   [Brisano sporočilo]
3.3.2009 12:15:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanja555)
  Neposredna povezava do sporočila: 1508
4.3.2009 12:18:34   
smejčica

Dober dan, punce. user posted image

Kaj počnete na tako lep dan?
Sem se prišla malo oglasit, pa vidim, da nič kaj ekstra ne napredujemo. user posted image

Morrak-nimam pojma, kaj je z Barby. Kot da se je v zemljo vgreznila. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
4.3.2009 15:32:26   
spetko
dober dan..
kako smo?
evo mi lih nimamo lepega vremena tko da smo doma...
se javljam po dolgem času...malo sm bla prehlajena pa vsa brez moči...
zdej se mi je še dojka vnelauser posted image ..tko da ni lih vse ok...z malim pa HB je vse ok...

no pa lep pozdrav

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
4.3.2009 17:34:11   
ksenci
hoj, smo na mini počitnicah za 2 dni pri tašči in tastu. se mamo fajn, jz pa iskoristim da lahk pazijo Aljaža in delam za diplomouser posted image no počas pa bom le kaj naredlauser posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
5.3.2009 12:53:54   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: spetko

dober dan..
kako smo?
evo mi lih nimamo lepega vremena tko da smo doma...
se javljam po dolgem času...malo sm bla prehlajena pa vsa brez moči...
zdej se mi je še dojka vnelauser posted image ..tko da ni lih vse ok...z malim pa HB je vse ok...

no pa lep pozdrav

O, po dolgem času prideš malo pogledat, pa same slabe novice prneseš. user posted image
Upam, da bo kmalu bolje. user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
5.3.2009 12:56:41   
smejčica

hoj, smo na mini počitnicah za 2 dni pri tašči in tastu. se mamo fajn, jz pa iskoristim da lahk pazijo Aljaža in delam za diplomouser posted image no počas pa bom le kaj naredlauser posted image

O, ma tvoj dopust? user posted image
Moj ga je imel v ponedeljek. V torem je moja mamika prišla na obisk. Je bila celi dan pri nas, tako, da sma z mojim hitro izkoristila varstvo za šolo. user posted image Jutri imama izpit, tako da se spomni kaj na naju. user posted image
Ja, super da delaš diplomo. Bo počasi menda že fertig. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
6.3.2009 19:49:01   
smejčica

Dober večer,

ja, kje pa ste?
Moja bejba spančka, izpit je za mano,.... pa vam malo pišem.
V bistvu, moja Lejlika je res vse bolj navihana. Včasih mi gre prav na živce tisti njen ne, ne (je blo prav fajn, ko še ni znala uporabit te besede user posted image ). Ampak je pa takkkkkk hecna....s tistim njenim visokim C- jem. user posted image Zadje čase je res taka lapa, da jo samo poslušam in se čudim. % minutk ne more bit tiho. user posted image

Nosečnost poteka v redu. Vsaj za zdaj in upam, da bo v prihodnje tudi tako. Na čase je nekaj slabosti, pa nič resnega. Pride, pa mine. user posted image No, za nosečnost še noben ne ve(razen naju, nas 3) user posted image

Šola lavfa, sam se mi zdi, da me bo počasi pobralo. user posted image user posted image

Drugače pa pri nas nič novega.
Pa pri ostalih?
Jaz sem se dovolj razpisala. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
6.3.2009 20:11:34   
ksenci
se nč kaj ne dogaja tu goruser posted image mi smo dan preživel velik venih, ko je bilo tak fajn toplo. diploma tak tak- počas. zobki pa tud delajo svoje- je kr tečko zadne časeuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
6.3.2009 20:53:06   
smejčica

se nč kaj ne dogaja tu goruser posted image mi smo dan preživel velik venih, ko je bilo tak fajn toplo. diploma tak tak- počas. zobki pa tud delajo svoje- je kr tečko zadne časeuser posted image

Res se nič ne dogaja. user posted image
Bomo še me počasi všle, a? user posted image

Meni se pa ni zdelo ravno toplo danes. Je kar pihalo, pa tak tueoben dan je bil. user posted image
Moji tud greta 13 in 14 zobek ven, tako da zadja 2 dni nismo ravno lepo spali. Ma že taki bulici na vsaki strani. user posted image
Saj ji mažem, pa vseeno ne pomaga dovolj. user posted image
Naj že končno zrastejo tile zobki, da bo kasneje mir. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
10.3.2009 15:03:08   
ksenci
Hojla izgubljene čvekeuser posted image
tud pr nas grjo zobki ven- počasi, ima že 3 spodnje zunaj, kaže pa, da bodo tud zgornji počasi začelo kukat vn. drugače pa tako kot vrjetno ve iskoristimo lepe dneve za sprehodeuser posted image
pa,pa!

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
18.3.2009 8:23:20   
spetko
ciiaaaoooo..
evo tudi mene...res že po dolgem času..
ampak se borimo še s temi krčki...ki so očitno zdej najbolj pa bojo pol vedno manj..
z dojko je vse ok...tako da sem boljše..
mali je tudi super...
kaj pa pri vas?..kako ste?
ksenci vidim da zobki nagajajo..spite ponoči ali ne :)?

tudi mi non stop smo vzunaj ki je takooo lepo vreme...tako da tudi zdej se grem zrihtat in malega v voziček in okoli..:))

želim vam lep dan..

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
23.3.2009 20:31:28   
smejčica

Večer, večer. user posted image

Ja kje ste zdaj bejbe moje? Nobene nikjer.

A se ne bote več nič oglasle?user posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
24.3.2009 8:12:41   
spetko
dobro jutro..
evo mene malo tudi tukaj..
ma res ste se vse izgubile..
kaj kej počnete v tem vremenu?..
prejšnji dnevi so bli tako lepi tako da smo jih kar izkoristili in bili cele dneve vzunaj...

kako vam kaj gre šola?

meni se je kr ustavlouser posted image ..ampak vem da bom spet dobila tisto voljo in dokončala...user posted image

no upam da uživate punce...

lep pozdrav in lep dan

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
24.3.2009 10:04:37   
smejčica

dobro jutro..
prejšnji dnevi so bli tako lepi tako da smo jih kar izkoristili in bili cele dneve vzunaj...

kako vam kaj gre šola?

meni se je kr ustavlouser posted image ..ampak vem da bom spet dobila tisto voljo in dokončala...user posted image

lep pozdrav in lep dan

Dobro jutro tudi tebi. Ja, midve sma tudi že ob pol osmih ble pokonci. user posted image
Ja, zgubile smo se malo, ja. user posted image user posted image user posted image
Mi se mamo zdaj zlo fajn, ker v šoli ni take gužve. user posted image user posted image Uživamo. Malo zunaj, malo naokoli, malo za šolo delama, ...malečka je pridna, čeravno ji dva zobka ven butata. user posted image user posted image

Ne se sekiraj zarad šole. Saj bo, ko bo volja prava. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
24.3.2009 11:51:23   
spetko
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

dobro jutro..

kako vam kaj gre šola?

lep pozdrav in lep dan

Dobro jutro tudi tebi. Ja, midve sma tudi že ob pol osmih ble pokonci. user posted image
Ja, zgubile smo se malo, ja. user posted image user posted image user posted image
Mi se mamo zdaj zlo fajn, ker v šoli ni take gužve. user posted image user posted image Uživamo. Malo zunaj, malo naokoli, malo za šolo delama, ...malečka je pridna, čeravno ji dva zobka ven butata. user posted image user posted image

Ne se sekiraj zarad šole. Saj bo, ko bo volja prava. user posted image user posted image user posted image

ja tudi midva sva bla pokonci že ob 6.30..
zdej imamo nov urnik...zaspi ob 20h okoli 2h dojenje in pol do 6h...tko da meni tudi ustreza..:D

a super ...pol ste vsi pridni...
kaj pa vama je še ostalo v šoli za naredit?

ja sej vem da bom naredila samo pač se moram spet spravit in dobit malo več volje...
sej bo..:D

kakšno kej vreme imate tam?

lp

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
24.3.2009 13:31:40   
smejčica

O, vi ste pa res zgodnji. user posted image Sam da vam ustreza.
Sicer pa je itak dejstvo, da je Tian šef, a ne. user posted image user posted image user posted image

Eh, nama je ostalo še 6 izpitov in en diplomski predmet=skupaj torej še 7. To je pa še veliko glede na to, da je že marec, julija pa je vsega konec. user posted image user posted image user posted image Bo, kolk bo. Družina je najpomembnejša. user posted image user posted image user posted image

Ma ja, boš že. Itak pa....kje češ zdaj voljo dobit? En krat je tako lepo vreme, da ne gre v hiši sedet, spet drugič pa tako čudno, da ni za nikamor. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa....jaz sem se postrigla user posted image , moj si pušča daljše lase user posted image , Lejliki pa rastejo in se ji malo kravžlajo. user posted image
Mene v teh dneh malo prehlad daje. In upam, da čimprej mine, brez da bi ga moja dva fasala. user posted image
Vnetje me še vedno spremlja, samo ni več hudo. user posted image
Mozolji in lahkota so me popadli......ah, čari nosečnosti, ja. user posted image user posted image user posted image
Naslednji teden imam pregled in komaj čakam, da vidim tole malo bitje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pri vas kaj novega?Zdaj mora bit pa že velik fant, a? So mu všeč ropotuljice? user posted image Je ja že 2 in pol meseca star...hitro mine. Zdaj, ko imamo otroke, šele vidimo, kako hitro mineva čas. Prej še to ni bilo tako izrazito. user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
24.3.2009 13:33:40   
smejčica

Aja....vreme...

sem spregledala. user posted image

Ja, vreme je tak tak. 8 stopinj imamo. Ni ravno sončka, ni dežja. user posted image
Bom rekla vreme je dolgočasno..user posted image
Bi vsekakor lahko blo lepše!user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
24.3.2009 14:18:16   
spetko
hehehehe..
pr nas pa je bil dež...zej pa ful piha in je kr mrzlo...
prav škoda ker ne morem ven it...

bom verjetno kaj za šolo zdej pogledalauser posted image

kaj mogoče veš kako se da slikica tuki na forum...da vam pokažem mojga sončka..:)?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.