|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
25.2.2009 10:27:52   
ksenci
smejčica, boš vidla kako hitro boš držala štručko v naročjuuser posted image
tud jz mam dans v planu predelat vsaj 50 strani, skuhat kosilo, pa seveda na sprehod, ko je tak lep sončn dan.
zgleda, da smo vse tako pridne in nam zmanjkuje časa za čvekuser posted image bomo že nadoknadleuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
25.2.2009 10:31:32   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: spetko

dober večer punce..
evo mi smo šli malo pogledat v center v koper za pusta...in je bilo dddooosstii ljudi...vi ste svoje kaj namskirali?

smejčica v bistvu sem jaz imela še kr prišparano in neki je imel še moj..in zraven sva vzela kredit..ampak je res da sva vzela kr dosti kredita..zaenkrat hvala bogu sva lahko dobila ta kredit...ker je res vse drago..
torej kupila sva stanovanje 64m2 za 133.000eur...kar je blo v tem času res ugodno za to kvadraturo...ni bilo druge kot vzet..ker take ponudbe ne bi dobili..in še smo dobili ugodno kredit..kar recimo zdej v času recesije nebi dobili tako dobrega...
res je da par let bo treba malo stisnit..ampak kot je rekla ksenci...vsaj veš da je tvoje in si na svojem..
kaj vidva živita še pri starših al sta v najemu?

ja upam da bo mimo to obdobje..
in kaj je možno da bi njega že zobki začeli..čeprav je 1mesec in 11dni...ker se je začel ful slinit in roke daja v usta...tko da res ne vem..

upam da ste lepo preživele dan..
lp

Naša ni bila letos za pusta nič namaskirana. Drugo leto. user posted image

Midva živima pri omi od mojega.....ona doli, midva gori. user posted image

V najem ne mislima it, ker se nama ne splača. Doma se imamo fajn, klapamo. Razumemo se in ni potrebe po tem, da bi šla drugam. Če se pa ne bi razumeli, bi pa s prve šla bilokam, sam da bi šla. Moj pa enako.
Je tako, če je slučajno kaj, kaj naju moti....moj takoj pove, kako in kaj, pa se zmenimo.
V hiši zraven pa živi tašča. user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak res, boljše tašče ne bi mogla met. user posted image user posted image user posted image
Vsi so vredu, nobeden nama ne hodi po glavi.....
Morem povedat, da sem zelo vesela, da se prišla v takšno družino.

Kaj se pa zobkov tiče. Mislim, da je še malo prehitro. Da se začne sliniti, .... je naraven razvoj.
Moja se je takrat tudi ful slinla....zobka pa on nikoder. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
25.2.2009 10:34:36   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

smejčica, boš vidla kako hitro boš držala štručko v naročjuuser posted image
tud jz mam dans v planu predelat vsaj 50 strani, skuhat kosilo, pa seveda na sprehod, ko je tak lep sončn dan.
zgleda, da smo vse tako pridne in nam zmanjkuje časa za čvekuser posted image bomo že nadoknadleuser posted image

Itak da bomo nadoknadile. user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj naj rečem drugega kot to, da si pridna, ker pišeš diplomo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tvoj je ziher zelo ponosen nate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve bova tudi šli potem malo ven.....

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
25.2.2009 10:35:55   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

dober večer punce,

se vam po res dolgem času malce oglašam, vidim da ste bile pridne med tem časom, se pa mi neda brat za nazaj laj se dogaja novega.

mi smo po starem, smo bili mali na dopustu, v Nemčiji pri moji prijateljici, ampak, da vam povem doma je najlepšeuser posted image .

smejčica, vidim, da je tvoja pupika enaka kot moj user posted image , že tudi hoče dosečt svojo voljo, samo cepeta z nogami, če kaj ni po njegivem, ampak ga kar ignoriram, ker mi je to ful grdo. Ni mi pa jasno od kje mu ta finta, ne vem no kje je to gor pobral, je pa hecno včasih za videt kako se že ti naši mali sončki borijo za svoje "pravice"user posted image user posted image user posted image .

no tako malce sem se vam oglasila, bom pa malce več prisotna po prvem, ko bom spet doma, tako da do takrat lep večer,...

Ta je pa dobra. Je pa res ja.....kako se borijo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
25.2.2009 10:36:43   
smejčica

mižek- lepo da ste bli na dopustu, mi bomo šli vrjetn šele majauser posted image
počakam, da se Aljaž zbudi, se najeva, pol pa ga dam v varstvo sestri, da bom mela mir in bom lahk kaj predelala za diplomo. včeri mi je ratal 60 strani, to je zame rekordni dosežekuser posted image zdaj pa sm končno dobila volo, da nardim diplomo- juhuhu, gremuser posted image

Bravo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
25.2.2009 10:37:35   
smejčica

midva z Aljažem sva že s  šopinga domov, zdaj pa grem krofe pečt- prvič letus in upam da ratajo. popoldan pa greva vrejtn v maškore k stari mami. ati pa žal dela cel dan tako, da sva sama. lepo postujte!user posted image

O, kak so pa uspeli?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
25.2.2009 10:38:38   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica
Tvoj je ziher zelo ponosen nate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja zihr!user posted image user posted image user posted image po dveh letih zabušavanja pa je že zadn cajt. se mi zdi, da ne bo vrjel da jo bom napisala, dokler res ne bom diplomiralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
25.2.2009 10:39:06   
smejčica

Evo, sem vas prečitala. user posted image user posted image user posted image
Zdaj me pa že moja kliče. user posted image

Aja, še to.....jaz nisem nič krofov pekla. To pride drugo leto, ko bo moji tud zanimivo. user posted image user posted image

Bay

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
25.2.2009 10:39:37   
smejčica

ja zihr!user posted image user posted image user posted image po dveh letih zabušavanja pa je že zadn cajt. se mi zdi, da ne bo vrjel da jo bom napisala, dokler res ne bom diplomiralauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
25.2.2009 10:40:37   
ksenci
ne morm vrjet, da so mi tak lepi ratal, sm jih kr slikalauser posted image morm priznat, da lani niso bli tak lepiuser posted image

user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
25.2.2009 10:42:24   
ksenci
sm 1. delala čokoladne z vanilijevo kremo, pa so bli svetovnbi. sm mojga presenetla, kr jih obožuje in zmeri tarna, zakaj jih ne nardim, pa je bil ful presenečen ko je pršu s šihtauser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
25.2.2009 12:31:07   
smejčica

ne morm vrjet, da so mi tak lepi ratal, sm jih kr slikalauser posted image morm priznat, da lani niso bli tak lepiuser posted image

user posted image

Ja, res so lepi. Pa dobri tud, ala. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
25.2.2009 12:31:48   
smejčica

sm 1. delala čokoladne z vanilijevo kremo, pa so bli svetovnbi. sm mojga presenetla, kr jih obožuje in zmeri tarna, zakaj jih ne nardim, pa je bil ful presenečen ko je pršu s šihtauser posted image

Moj tudi ne je navadnih. Morejo bit z vanilijo in čokolado. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
25.2.2009 12:32:16   
smejčica

Evo moja bejba zdaj aja.

.........pa nobene za čvek. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
25.2.2009 12:33:31   
smejčica

Sem se naročila na pregled, pa ga imam šele konec marca. user posted image
Jaz bi pa tako rada videla mojega bejbija. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
25.2.2009 15:30:34   
ksenci
no, sta pa najina oba taka, da čokoladne krofe bi jedla, navadnih še povohata neuser posted image user posted image user posted image
joj, midva sva se najedla, Aljaž je zaspal men se pa tud tak drema, da se nism sposoba učit. sm si skuhala kavo in upam, da primeuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
26.2.2009 9:28:44   
smejčica

no, sta pa najina oba taka, da čokoladne krofe bi jedla, navadnih še povohata neuser posted image user posted image user posted image
joj, midva sva se najedla, Aljaž je zaspal men se pa tud tak drema, da se nism sposoba učit. sm si skuhala kavo in upam, da primeuser posted image

Dober dan.

Midve sma že od pol osmih pokonci.
Ja, zgleda so res naši user posted image bolj na čokoladne. user posted image
In je včeraj primla kava?
Meni se tudi tak nič ni.......za šolo delat......zdaj je tak čas, ko bi samo lenarla....user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
26.2.2009 9:43:25   
smejčica

Danes ma pa Lejlika prvič zobozdravnika.
Me prav zanima, kako šrajanje bo, ko ji bo po ustih štorala. user posted image

Se mi že zdaj smili....user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
26.2.2009 16:12:21   
ksenci
smejčica- ja kava včeri je bol slab delvala, sm en mak nardilauser posted image dans pa sm mela tolk stvari za nardit, da sm se zdle komi za računalnik vsedla, pa morm tak it, kr dobimo obisk, tak da dans spet ne bo nič. user posted image

< Sporočilo je popravil ksenci -- 26.2.2009 16:13:01 >

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
26.2.2009 16:14:08   
ksenci

Danes ma pa Lejlika prvič zobozdravnika.
Me prav zanima, kako šrajanje bo, ko ji bo po ustih štorala. user posted image

Se mi že zdaj smili....user posted image

poročaj kako je bilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
26.2.2009 22:05:22   
ksenci
nobene čveke nikjeruser posted image , grem pančat

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
27.2.2009 10:23:23   
spetko
ciao..najprej ena user posted image za dobro jutro..
mali mi je zaninal pa sem malo izkoristila da pridem pogledat pol pa pospravit in se pripravit za sprehod..

moj pa mu ni pomembno al je čokoladen krof al navaden..važno da je okusno in sladkouser posted image

ksenci user posted image za krofe..zgledajo zelo mamljivi...

joj upam da bojo tej krči čimprej mimo..ker ne morem nič naredit...
najprej mi lepo zaspi v naročju..nato ga položim v pojstlo in čim ga prime krč se zbud in pol spet jovo na novo...
upam da minejo čimprej in da bo pol boljše kar se tiče dopoldanskega in popoldanskega spanca..ker zdej ga ima zelo malo..

vidim da ste pridne kar se tiče šole...meni pa se je spet malo ustavlo...ker me je kr minilo ko sem videla da se moram naučit en program kako deluje...in ni lahko...tko da se moram en da res usest in preštudiratuser posted image

no želim vam lep dan...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
27.2.2009 19:47:06   
ksenci
še en dan je tako hitro minil. dans spet nism mela cajta delat za diplomouser posted image joj, mislim, da bo vedno slabše. toplejši dnevi in vedno se neki najde, pa tud Aljaž ni nič več pr mir in ga morš met skoz na očeh. grem ga spravt spat, kr se že neki glasi.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
27.2.2009 20:57:41   
smejčica

Pozdravljene :)

Na hitro se vam malo oglasim.
Danes sem imela predstavitev.....in prestala sem.
Ni bilo prijetno, sam je zdaj, ko je konec toliko bolje. :)

Malečka mi aja. Danes podnevi ni nič spala, ker je zjutraj potegnila.
Zdaj jo je pa hitro zmanjkalo. :)

Včeraj ko je imela zobozdravnika je blo zadovoljivo. :)
Mala sicer nima rada, da ji kdo šari po ustih. Razumljivo.
Pa saj je samo na hitro pogledala in rekla, da imava srečo, da ima tako lepe zobke, glede na to, da pije sok. :)
No, tko na hitro...

Ja, nič...morem it spet dalje za šolo delat.
Pa se jutri oglasim in kaj podebatiram. :)

Lepo ajajte.
Pa-pa

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
28.2.2009 17:59:09   
ksenci
smejčica- če bi jz bla pol tulk pridna kot ti bi blo že fajnuser posted image ja super, da je mala tak lepo prestala zobozdravnika. mene že zdaj skrbi kako bo, ko je tak živcuser posted image kdaj sta si začeli umivat zobke. in kako se je navadlauser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.