Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.2.2009 10:27:52
|
|
|
|
ksenci
|
smejčica, boš vidla kako hitro boš držala štručko v naročju tud jz mam dans v planu predelat vsaj 50 strani, skuhat kosilo, pa seveda na sprehod, ko je tak lep sončn dan. zgleda, da smo vse tako pridne in nam zmanjkuje časa za čvek bomo že nadoknadle
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.2.2009 10:31:32
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spetko dober večer punce.. evo mi smo šli malo pogledat v center v koper za pusta...in je bilo dddooosstii ljudi...vi ste svoje kaj namskirali? smejčica v bistvu sem jaz imela še kr prišparano in neki je imel še moj..in zraven sva vzela kredit..ampak je res da sva vzela kr dosti kredita..zaenkrat hvala bogu sva lahko dobila ta kredit...ker je res vse drago.. torej kupila sva stanovanje 64m2 za 133.000eur...kar je blo v tem času res ugodno za to kvadraturo...ni bilo druge kot vzet..ker take ponudbe ne bi dobili..in še smo dobili ugodno kredit..kar recimo zdej v času recesije nebi dobili tako dobrega... res je da par let bo treba malo stisnit..ampak kot je rekla ksenci...vsaj veš da je tvoje in si na svojem.. kaj vidva živita še pri starših al sta v najemu? ja upam da bo mimo to obdobje.. in kaj je možno da bi njega že zobki začeli..čeprav je 1mesec in 11dni...ker se je začel ful slinit in roke daja v usta...tko da res ne vem.. upam da ste lepo preživele dan.. lp Naša ni bila letos za pusta nič namaskirana. Drugo leto. Midva živima pri omi od mojega.....ona doli, midva gori. V najem ne mislima it, ker se nama ne splača. Doma se imamo fajn, klapamo. Razumemo se in ni potrebe po tem, da bi šla drugam. Če se pa ne bi razumeli, bi pa s prve šla bilokam, sam da bi šla. Moj pa enako. Je tako, če je slučajno kaj, kaj naju moti....moj takoj pove, kako in kaj, pa se zmenimo. V hiši zraven pa živi tašča. Ampak res, boljše tašče ne bi mogla met. Vsi so vredu, nobeden nama ne hodi po glavi..... Morem povedat, da sem zelo vesela, da se prišla v takšno družino. Kaj se pa zobkov tiče. Mislim, da je še malo prehitro. Da se začne sliniti, .... je naraven razvoj. Moja se je takrat tudi ful slinla....zobka pa on nikoder.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.2.2009 10:34:36
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci smejčica, boš vidla kako hitro boš držala štručko v naročju tud jz mam dans v planu predelat vsaj 50 strani, skuhat kosilo, pa seveda na sprehod, ko je tak lep sončn dan. zgleda, da smo vse tako pridne in nam zmanjkuje časa za čvek bomo že nadoknadle Itak da bomo nadoknadile. Kaj naj rečem drugega kot to, da si pridna, ker pišeš diplomo. Tvoj je ziher zelo ponosen nate. Midve bova tudi šli potem malo ven.....
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.2.2009 10:35:55
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek dober večer punce, se vam po res dolgem času malce oglašam, vidim da ste bile pridne med tem časom, se pa mi neda brat za nazaj laj se dogaja novega. mi smo po starem, smo bili mali na dopustu, v Nemčiji pri moji prijateljici, ampak, da vam povem doma je najlepše . smejčica, vidim, da je tvoja pupika enaka kot moj , že tudi hoče dosečt svojo voljo, samo cepeta z nogami, če kaj ni po njegivem, ampak ga kar ignoriram, ker mi je to ful grdo. Ni mi pa jasno od kje mu ta finta, ne vem no kje je to gor pobral, je pa hecno včasih za videt kako se že ti naši mali sončki borijo za svoje "pravice" . no tako malce sem se vam oglasila, bom pa malce več prisotna po prvem, ko bom spet doma, tako da do takrat lep večer,... Ta je pa dobra. Je pa res ja.....kako se borijo.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.2.2009 10:36:43
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci mižek- lepo da ste bli na dopustu, mi bomo šli vrjetn šele maja počakam, da se Aljaž zbudi, se najeva, pol pa ga dam v varstvo sestri, da bom mela mir in bom lahk kaj predelala za diplomo. včeri mi je ratal 60 strani, to je zame rekordni dosežek zdaj pa sm končno dobila volo, da nardim diplomo- juhuhu, grem Bravo!
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.2.2009 10:37:35
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci midva z Aljažem sva že s šopinga domov, zdaj pa grem krofe pečt- prvič letus in upam da ratajo. popoldan pa greva vrejtn v maškore k stari mami. ati pa žal dela cel dan tako, da sva sama. lepo postujte! O, kak so pa uspeli?
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.2.2009 10:38:38
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Tvoj je ziher zelo ponosen nate. ja zihr! po dveh letih zabušavanja pa je že zadn cajt. se mi zdi, da ne bo vrjel da jo bom napisala, dokler res ne bom diplomirala
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.2.2009 10:39:06
|
|
|
|
smejčica
|
Evo, sem vas prečitala. Zdaj me pa že moja kliče. Aja, še to.....jaz nisem nič krofov pekla. To pride drugo leto, ko bo moji tud zanimivo. Bay
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.2.2009 10:39:37
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Tvoj je ziher zelo ponosen nate. ja zihr! po dveh letih zabušavanja pa je že zadn cajt. se mi zdi, da ne bo vrjel da jo bom napisala, dokler res ne bom diplomirala
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.2.2009 10:40:37
|
|
|
|
ksenci
|
ne morm vrjet, da so mi tak lepi ratal, sm jih kr slikala morm priznat, da lani niso bli tak lepi
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.2.2009 10:42:24
|
|
|
|
ksenci
|
sm 1. delala čokoladne z vanilijevo kremo, pa so bli svetovnbi. sm mojga presenetla, kr jih obožuje in zmeri tarna, zakaj jih ne nardim, pa je bil ful presenečen ko je pršu s šihta
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.2.2009 12:31:07
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci ne morm vrjet, da so mi tak lepi ratal, sm jih kr slikala morm priznat, da lani niso bli tak lepi Ja, res so lepi. Pa dobri tud, ala.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.2.2009 12:31:48
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci sm 1. delala čokoladne z vanilijevo kremo, pa so bli svetovnbi. sm mojga presenetla, kr jih obožuje in zmeri tarna, zakaj jih ne nardim, pa je bil ful presenečen ko je pršu s šihta Moj tudi ne je navadnih. Morejo bit z vanilijo in čokolado.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.2.2009 12:32:16
|
|
|
|
smejčica
|
Evo moja bejba zdaj aja. .........pa nobene za čvek.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.2.2009 12:33:31
|
|
|
|
smejčica
|
Sem se naročila na pregled, pa ga imam šele konec marca. Jaz bi pa tako rada videla mojega bejbija.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 25.2.2009 15:30:34
|
|
|
|
ksenci
|
no, sta pa najina oba taka, da čokoladne krofe bi jedla, navadnih še povohata ne joj, midva sva se najedla, Aljaž je zaspal men se pa tud tak drema, da se nism sposoba učit. sm si skuhala kavo in upam, da prime
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 26.2.2009 9:28:44
|
|
|
|
smejčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci no, sta pa najina oba taka, da čokoladne krofe bi jedla, navadnih še povohata ne joj, midva sva se najedla, Aljaž je zaspal men se pa tud tak drema, da se nism sposoba učit. sm si skuhala kavo in upam, da prime Dober dan. Midve sma že od pol osmih pokonci. Ja, zgleda so res naši bolj na čokoladne. In je včeraj primla kava? Meni se tudi tak nič ni.......za šolo delat......zdaj je tak čas, ko bi samo lenarla....
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 26.2.2009 9:43:25
|
|
|
|
smejčica
|
Danes ma pa Lejlika prvič zobozdravnika. Me prav zanima, kako šrajanje bo, ko ji bo po ustih štorala. Se mi že zdaj smili....
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 26.2.2009 16:12:21
|
|
|
|
ksenci
|
smejčica- ja kava včeri je bol slab delvala, sm en mak nardila dans pa sm mela tolk stvari za nardit, da sm se zdle komi za računalnik vsedla, pa morm tak it, kr dobimo obisk, tak da dans spet ne bo nič.
< Sporočilo je popravil ksenci -- 26.2.2009 16:13:01 >
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 26.2.2009 16:14:08
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Danes ma pa Lejlika prvič zobozdravnika. Me prav zanima, kako šrajanje bo, ko ji bo po ustih štorala. Se mi že zdaj smili.... poročaj kako je bilo
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 26.2.2009 22:05:22
|
|
|
|
ksenci
|
nobene čveke nikjer , grem pančat
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.2.2009 10:23:23
|
|
|
|
spetko
|
ciao..najprej ena za dobro jutro.. mali mi je zaninal pa sem malo izkoristila da pridem pogledat pol pa pospravit in se pripravit za sprehod.. moj pa mu ni pomembno al je čokoladen krof al navaden..važno da je okusno in sladko ksenci za krofe..zgledajo zelo mamljivi... joj upam da bojo tej krči čimprej mimo..ker ne morem nič naredit... najprej mi lepo zaspi v naročju..nato ga položim v pojstlo in čim ga prime krč se zbud in pol spet jovo na novo... upam da minejo čimprej in da bo pol boljše kar se tiče dopoldanskega in popoldanskega spanca..ker zdej ga ima zelo malo.. vidim da ste pridne kar se tiče šole...meni pa se je spet malo ustavlo...ker me je kr minilo ko sem videla da se moram naučit en program kako deluje...in ni lahko...tko da se moram en da res usest in preštudirat no želim vam lep dan...
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.2.2009 19:47:06
|
|
|
|
ksenci
|
še en dan je tako hitro minil. dans spet nism mela cajta delat za diplomo joj, mislim, da bo vedno slabše. toplejši dnevi in vedno se neki najde, pa tud Aljaž ni nič več pr mir in ga morš met skoz na očeh. grem ga spravt spat, kr se že neki glasi.
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 27.2.2009 20:57:41
|
|
|
|
smejčica
|
Pozdravljene :) Na hitro se vam malo oglasim. Danes sem imela predstavitev.....in prestala sem. Ni bilo prijetno, sam je zdaj, ko je konec toliko bolje. :) Malečka mi aja. Danes podnevi ni nič spala, ker je zjutraj potegnila. Zdaj jo je pa hitro zmanjkalo. :) Včeraj ko je imela zobozdravnika je blo zadovoljivo. :) Mala sicer nima rada, da ji kdo šari po ustih. Razumljivo. Pa saj je samo na hitro pogledala in rekla, da imava srečo, da ima tako lepe zobke, glede na to, da pije sok. :) No, tko na hitro... Ja, nič...morem it spet dalje za šolo delat. Pa se jutri oglasim in kaj podebatiram. :) Lepo ajajte. Pa-pa
|
|
|
|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 28.2.2009 17:59:09
|
|
|
|
ksenci
|
smejčica- če bi jz bla pol tulk pridna kot ti bi blo že fajn ja super, da je mala tak lepo prestala zobozdravnika. mene že zdaj skrbi kako bo, ko je tak živc kdaj sta si začeli umivat zobke. in kako se je navadla
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.