|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
4.1.2009 17:56:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

maychy...

kakšne dude si vzela in kakšno flaško??

flaško sem uzela eno v dm-za vsak slučaj(če ne druzga mi bo prišla prav ko začne piti čaj oz.vodo)..........dude imam pa 2-eno od mam in eno od nuk

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
4.1.2009 17:56:59   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

sunny.......jaz sem gate kupila 10 komadov pa enepar mi jih je dala še sestrična....imamo blizu tosamo in si ne mislim delati zalog
claud.......super da si boljše-še vedno pa pazi naseuser posted image user posted image user posted image
boma......jaz sem dobila eno povijalno planico tko da če bo treba za prvi dan doma imam ,za naprej gre pa mož lahko kupit.....mako/tetra majčke jaz nimam posebej nič,imam pa mislim da 3 bodije ki so na te štrikce in so tudi malo tanjši.......doma bom jaz verjetno kar bodi in žabice in še kako majčko gor dala-bomo  pa imeli itak skos toplo tko da pretiravat pa res ne mislim-če bom presodila da jo zebe jo bom še bolj oblekla,drugače pa obratno

no jaz bom pa tudi šla zdej v tosamo, da nabavim še enih par stvari... vate pa vložke... :) Mal za mene mal za bebico... :)

jaz sem v tosami kupila še en kompletek-rumen-se nisem mogla upretuser posted image .....jaz sem v tosami pustila čez 60 evrov pa si nisem delala zaloge splohuser posted image

to pomeni, da moram imeti veliko zaloge denarja.. :) hehe... Upam, da bo šlo... :)

Ja moram tiste vate pa nevem kaj še vse kupit tam za dojenčka ... moram mal spisek pogledat.. :)

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
4.1.2009 17:57:08   
tanci29
boma-povijalne pleničke so za široko povijanje, ampak so super tudi za začetek za čez pampersko zaradi popka da je lepo pokrit z bombažem pa še na body se ne cedi ven in samo povijalko zamenjaš ne rabiš celega bodya preoblačit...

oblečen dojenček- body pa majčka čez pa hlačke s stopalci in copatki ali štumpfki...meni je rekla patronažna eno stvar več kot si sama oblečena...se pravi če imaš ti dolge rokava naj ma user posted image  dvoje dolge rokave...erik je bil dostikrat samo v bodyu in hlačkah pa štumpfki...pa ko je pančkal smo ga pokrili....

pajackov jest nisem uporabljala...so mi bli ful nepraktični, preveč zajebancije pri previjanju...

za ven pa moraš vedt da ga bo bolj zeblo kot tebe ker ti boš hodilauser posted image  pa ležka na miru in ga je treba zadekat, ampak sej dobiš kmalu občutek kako in kaj...

drugače pa preveriš za vratom ali pa prsni koš če mu je dovolj toplo...rokice in nogice niso merilo...

nč te ne bit sram...zakaj le...jest sem komaj mesecov nazaj bila na tem pa sem tudi že marsikaj pozabila, amopak potem itak delaš po občutku in ta te ponavadi ne izda 

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
4.1.2009 17:57:28   
sunny24
boma, meni jih je sodelavka posodla enih 5 al 6 komadov povijalnih, če bi pa sama šla kupavat, bi pa zaenkrat sam 1 kupla in potem po potrebi.
Veš kaj, sej tko smotane pa tudi nismo, da ne bomo znale user posted image  oblečt...bomo malo improvizirali in bo!user posted image

majchy, ja ti k maš tosamo pred nosom...user posted image  A si končala pospravljat?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
4.1.2009 17:57:40   
Katjusa
katjuša.....si se sankala?user posted image

jaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ene 4x sma se s florjanom peljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
4.1.2009 17:58:58   
Čebel@
boma.......večina tistega kar je na seznamčku je št.56,nekaj pa 62......samo jaz imam res ogromno cunj(sem dobila 3 velike škatle) in ena kolegica je marca rodila punčko in me bo zalagala s cunjicami-tko da jaz ubistvu ne bom skoraj nič kupovala mini cunjic

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
4.1.2009 18:01:58   
sunny24
Katjusa, ku fajn! JSt bi se tudi sankala, sam se nimam kje...user posted image

boma, jst mam pa uno flaško od aventa ta najbolj majhno oz k sm smotana in ne berem kaj piše na škatli, jih mam kar 3...dude mam pa 2, sam ne vem, od kire firme...Tm sem bla pa prsebna in sem vzela take, kjer je pisalo od 0-3 mesece...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
4.1.2009 18:02:50   
Čebel@
katjuša........super za sankanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sunny......nimam čist pred nosom-ene 5 minut z avtomobilomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........sem nehala za danes s pospravljanjem.......je moj položil pod po kuhinji in dnevni,postavil kuhinjske elemente,dnevno sva pa malo drugače obrnila koker je bila prej-full je bolj prostornouser posted image user posted image user posted image user posted image je bil mož zelo pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image bom poslikala ko bo čist fertikuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
4.1.2009 18:03:47   
tanci29
katjuša---juhu kako si uživala, res super

boma-jest mam veliko št.56, na 62 se še nisem spravla, meni osebno ni fajn, da ima dojenček prevelike stvari, sploh body je potem do sredine prsnega koška odprt pa še štrli stran...ne vem jaz bom začela z št.56

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
4.1.2009 18:04:04   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

boma-povijalne pleničke so za široko povijanje, ampak so super tudi za začetek za čez pampersko zaradi popka da je lepo pokrit z bombažem pa še na body se ne cedi ven in samo povijalko zamenjaš ne rabiš celega bodya preoblačit...

oblečen dojenček- body pa majčka čez pa hlačke s stopalci in copatki ali štumpfki...meni je rekla patronažna eno stvar več kot si sama oblečena...se pravi če imaš ti dolge rokava naj ma user posted image  dvoje dolge rokave...erik je bil dostikrat samo v bodyu in hlačkah pa štumpfki...pa ko je pančkal smo ga pokrili....

pajackov jest nisem uporabljala...so mi bli ful nepraktični, preveč zajebancije pri previjanju...

za ven pa moraš vedt da ga bo bolj zeblo kot tebe ker ti boš hodilauser posted image  pa ležka na miru in ga je treba zadekat, ampak sej dobiš kmalu občutek kako in kaj...

drugače pa preveriš za vratom ali pa prsni koš če mu je dovolj toplo...rokice in nogice niso merilo...

nč te ne bit sram...zakaj le...jest sem komaj mesecov nazaj bila na tem pa sem tudi že marsikaj pozabila, amopak potem itak delaš po občutku in ta te ponavadi ne izda 

hvala za pomoč... :)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
4.1.2009 18:04:44   
Čebel@
zdej pa odhajam-greva do naših na en čvek,tačas se bo pa preluftalo ker full smrdi po limu(čeprov meni to diši samo glava me je začela bolet)........pridno čvekejte pa se oglasim ko prideva domov.....čawči bawčiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
4.1.2009 18:05:55   
sunny24
majchy, neki te prosim...Dej ta vonj lepo v eno veliko flašo zapri in mi ga pošli...bi jst malo vohala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
4.1.2009 18:09:20   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

katjuša.....si se sankala?user posted image

jaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ene 4x sma se s florjanom peljalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

blagor enim k se lahko takole sankajo... :)

mi letos nismo imeli te sreče.. :(

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
4.1.2009 18:09:50   
boma2

zdej pa odhajam-greva do naših na en čvek,tačas se bo pa preluftalo ker full smrdi po limu(čeprov meni to diši samo glava me je začela bolet)........pridno čvekejte pa se oglasim ko prideva domov.....čawči bawčiuser posted image

nočka...

zakaj ti pa po limu smrdi... :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
4.1.2009 18:11:35   
boma2

katjuša---juhu kako si uživala, res super

boma-jest mam veliko št.56, na 62 se še nisem spravla, meni osebno ni fajn, da ima dojenček prevelike stvari, sploh body je potem do sredine prsnega koška odprt pa še štrli stran...ne vem jaz bom začela z št.56

no jaz sem imela hčerkico 54 cm in so bili ti bodiji glih prov.. mal komot, da sem lahko ull lepo oblekla..... :)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
4.1.2009 18:13:30   
boma2
souser posted image user posted image ....

vidim, da ste full pridne in delovne in imate že skoraj vse čist vse... :)

No jaz jutri letim na razprodaje, če bom še kej dokupla pa v tosamo in na CSD.. imam pa en problem, ker še nimam iz službe tisto potrjeno, ne jaz ne moj mož.. :(
Ker baje lahko to uredijo šele po 5... v mesecu... :(

Lep večer še naprej... :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
4.1.2009 18:13:56   
boma2

nočkaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
4.1.2009 18:14:52   
boma2
nočka........

lep večer z čimveč spanca  vam želim,... pridem nazaj zdele hčerko kopam... :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
4.1.2009 19:01:32   
Katjusa

ja to je res zato je fino da imate take k imajo pritiskovce med nogicami ker potem je ful lažjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
4.1.2009 19:05:44   
baki
haj.tk ste cvekale da če bi hotlavse prebrat bi rabla eno uro,tst se mi pa ne da.vidla sem da ste mele govora o malih cunjah.to je cist odvisno od vsake.jst mam ene 15 majčk za zavezat,ene 4 bobije na preklop,(to mi je bolš ko pa uno za cez glavo),pol mam 6 navadnih bombaznih hlack iz celeg(namest štramplnov), pa še in še cotk tk da jih je itak preveč.mamice vedno pretiravamo.sem pretiravala pred 7 leti pa sem si rekla ,pri drugem pa nebom pa je isto.naj mi kera pove ka se rabim od krem?kupla sem hladilno mazilo,namen se imam kupit ribodermin(jekoderm)in bepanten kremo.ce sem kaj se pozabla,mi povejteuser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
4.1.2009 19:06:03   
rebeka84
drage moje, pozabila sem vam sporočit da sem z današnjim dnem na porodniškem dopustu user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
4.1.2009 19:07:58   
tanci29

ja to je res zato je fino da imate take k imajo pritiskovce med nogicami ker potem je ful lažjeuser posted image user posted image user posted image

ja sej jest sem mela par takih, ampak meni to ni bilo všeč...ampak sej vsaka ma svoj stil in način...men pajacki niso po jusuuser posted image user posted image user posted image ...je pa res lažje kot brez tistih prtiskačov najbrž, sicer ne vem s čim se bolj zamudiš oblečt celga pajacka ali zapenjat tole skupaj....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
4.1.2009 19:10:01   
Katjusa

ja sej jest sem mela par takih, ampak meni to ni bilo všeč...ampak sej vsaka ma svoj stil in način...men pajacki niso po jusuuser posted image user posted image user posted image ...je pa res lažje kot brez tistih prtiskačov najbrž, sicer ne vem s čim se bolj zamudiš oblečt celga pajacka ali zapenjat tole skupaj....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pomoje je tud mal kak se navadiš mi smo dobil in kar smo dobil to smo nosl in hlačk ni blo tak da smo mel pajacke in smo se jih pač bli primoran navadit user posted image user posted image user posted image zdej grem pa še jst mal naše zaloge prštetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
4.1.2009 19:16:01   
brkn83
Pozdravljene.

No končno sem utegnila priti mal pred računalnik. Danes smo imeli prav delovni dan. Js sem vse cotke polikala, potem pa sem mojmu pomagala beliti sobo, tk da počasi se približujeva koncu.

Zdej pa pojem en kos peciva in vas mal preberem za nazaj, morem mal počivati, ker imam noge tako zatečene, da sploh ne morem obuti nobenih čevljev. (kot kakšen buhteljček so moje noge).

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
4.1.2009 19:19:31   
birdy
Hoj,
mi smo bli spet na sprehodu. Ma kako uro smo hodil ampak tokrat sam po ravnem. Pol mi je pa doma ful slabo ratal, sem že počivala. Zdej sem šla pa na velko potrebo in je že skor čist ok.
Vidm da se pogovarjate o oblačenju user posted image  za notr. No, jst bom tko nekak k Katjuša. Bodi z kratkimi rokavi in pajacka dolzga čez al pa kak tenek bodi pa kako majčko čez. Upam da tale otroček ne bo zmrzljivček. Neli ni bla in sem jo avgusta kot čistega novorojenčka mela oblečeno v kratek bodi in štumfkeuser posted image  Pa še ji je blo vroče, tko da če bo tale bebi zmrzljivček sploh ne bom vedla kok oblečt.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?