|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
7.12.2008 20:56:06   
jana81
no tako, moj Nejc je zaspal dol pri moji mami na kavču, in sem se odločila(po pregovarjanju mamice) da ga pustim dol dokelr se ne zbudi oz. dokler se jaz ne spravim v posteljo..

zdej si grem nardit kopel in noter kanem 3 kapljice olja31, ker sem totalno prehlajena, kiham kot zmešana, nos imam poln ,kr teče mi...in se grem namakat.

aja še to morem povedat, da sem prej skor zažgala kuhinjo, dala sem kuhat jajce, da jih bom dala v motovilec, pa sem pozabla na njih, najprej sem bla tu na compu, pol sem pa šla malega kopat, nakar moj uleti v kopalnico če mogoče kej kuham, in pol letim tja, pa dober da se še ni vžgalo, ker ni blo več vodeuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 526
7.12.2008 20:56:20   
tally
Večer!

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 527
7.12.2008 20:59:04   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no tako, moj Nejc je zaspal dol pri moji mami na kavču, in sem se odločila(po pregovarjanju mamice) da ga pustim dol dokelr se ne zbudi oz. dokler se jaz ne spravim v posteljo..

zdej si grem nardit kopel in noter kanem 3 kapljice olja31, ker sem totalno prehlajena, kiham kot zmešana, nos imam poln ,kr teče mi...in se grem namakat.

aja še to morem povedat, da sem prej skor zažgala kuhinjo, dala sem kuhat jajce, da jih bom dala v motovilec, pa sem pozabla na njih, najprej sem bla tu na compu, pol sem pa šla malega kopat, nakar moj uleti v kopalnico če mogoče kej kuham, in pol letim tja, pa dober da se še ni vžgalo, ker ni blo več vodeuser posted image

Super za babiuser posted image user posted image user posted image . Super za  user posted image   in user posted image user posted image user posted image user posted image , da se znebiš prehlada. Pa seveda HB, da se je dogodivščina z jajci dobro končala.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 528
7.12.2008 20:59:15   
tally

no sem že zadnjič hotela pokazat moj venček , pa sem pozabila, no evo ga.

user posted image user posted image

Lepo user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 529
7.12.2008 20:59:23   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Večer!

Guten Abenduser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 530
7.12.2008 21:02:59   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

aurora, jaz bi kupila prenosno posteljico.

mi smo se tudi danes potepali, tokrat z anejo v nahrbtniku. je bla pridna, vmes še zakinkala. mati ima žulj na nogi - peti user posted image . sva hodila 2,5 uri. no, malo smo anejo nosila, da ni skozi sedela, da se gospodična ne preveč dolgočasi.user posted image
pa hvala bogu ni blo veliko za bratuser posted image

A je Aneja rada v nahrbtniku? Jaz bi ga imela, če bi vedela, da se bo naš paglavček rad nosil.user posted image

zelo je bla pridna, niti pisnila ni.
sposodi si enega za en dan, pa boš videla. ma pomoje bo užival, kot večina njih.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 531
7.12.2008 21:03:09   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tudi likati mi ni bilo treba, je Matej z Aljo vse zrihtaluser posted image

edina: daj se pozanimaj, pa javi!Grem pod tuš

user posted image user posted image user posted image za tvojega. Jaz moram tut mojega pohvalit. Danes me je ful v križu bolelo tako da nisem mogla Emilijo sploh dvignt in  je vstal ob 10 (je iz nočne)in jo on mel skoraj cel dan. Zdej je spet šel v nočno.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 532
7.12.2008 21:04:17   
Anitka

aurora, jaz bi kupila prenosno posteljico.

mi smo se tudi danes potepali, tokrat z anejo v nahrbtniku. je bla pridna, vmes še zakinkala. mati ima žulj na nogi - peti user posted image . sva hodila 2,5 uri. no, malo smo anejo nosila, da ni skozi sedela, da se gospodična ne preveč dolgočasi.user posted image
pa hvala bogu ni blo veliko za bratuser posted image

A je Aneja rada v nahrbtniku? Jaz bi ga imela, če bi vedela, da se bo naš paglavček rad nosil.user posted image

zelo je bla pridna, niti pisnila ni.
sposodi si enega za en dan, pa boš videla. ma pomoje bo užival, kot večina njih.

Bom preverila, če ga kdo od poznanih imauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 533
7.12.2008 21:04:23   
tally

Vodica že teče in še malo pa bom  user posted image  

Kje je un smajli za fovšijo user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 534
7.12.2008 21:05:11   
Anitka

edina: daj se pozanimaj, pa javi!Grem pod tuš

user posted image user posted image user posted image za tvojega. Jaz moram tut mojega pohvalit. Danes me je ful v križu bolelo tako da nisem mogla Emilijo sploh dvignt in  je vstal ob 10 (je iz nočne)in jo on mel skoraj cel dan. Zdej je spet šel v nočno.

Pridni moškiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 535
7.12.2008 21:06:07   
Anitka

A tale?  user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 536
7.12.2008 21:06:33   
sesil

jaz bi tudi, ma nažalost imam tuš kabino (nima niti masažnega tuša)user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 537
7.12.2008 21:07:06   
sesil
v jok in na drevouser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 538
7.12.2008 21:07:46   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Naš Gal pa sedaj preseneča s spanjem, saj spi že dobro urcouser posted image user posted image user posted image . Bo ponči spet nagajaluser posted image user posted image user posted image .

Mi pa dobimo danes spet neke obiske in moram letet malce pospravit in pripravit nekaj za pod zob.

jaz od kar sem rodila ne prenesem obiskovuser posted image še najmanj v večernjih urahuser posted image

Jaz pa mogoče zgledam nesramno ko pride kdo na obisk, ker jih kratko malo ne šlivim dosti. Imam vedno otroke na očesu in se igram zraven. Drugače pač ne gre, dokler so tako majhni.

barbaw saj pri meni je isto, jaz ne morem lepo v miru kofetkat in se pogovarjatuser posted image ali se igrave, ali kuhave, ali se futramo, ali spi, vedno je nekajuser posted image .

In potem v bistvu obiski sami sedijouser posted image user posted image

Kaj pa češ? Lahko pa se oni igrajo. user posted image

K nam hodijo moji in njegovi redko kdaj kakšni njegovi kolegi al pa kdo drug. Tisti pa pridejo npr moj brat al pa njegovi pa se itak z Emilijo igrajouser posted image , jaz pa lahko kavico pijemuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 539
7.12.2008 21:08:19   
tally

A tale?  user posted image user posted image user posted image

JAAAAAAAuser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 540
7.12.2008 21:08:42   
Anitka

v jok in na drevouser posted image

Samo ne na kokosovo palmouser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 541
7.12.2008 21:09:57   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Iz mojim namakanje ni bilo nič, zato ne bit fovšuser posted image . Se je sine vriniluser posted image Tako, da sem sedaj obsojena na dokončanje moževega poskusa likanja.

mi smo se pa vsi trije skupaj namakali.user posted image Tilen je pošprical celo kopalnico,tako je uživaluser posted image

O kako lepo user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 542
7.12.2008 21:10:07   
Anitka
Zdaj pa gremmmmmmmmmm

user posted image

user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 543
7.12.2008 21:10:48   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A Matej je imel Aljo in likal? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To lahko jaz sanjam. user posted image

Ja mala je sedela na kovtru na tleh in se igrala, on je likal, mali se je s skirojem drajsal po kletiuser posted image  On tud kuha z njo. Danes je spala, mu ni bilo treba, pa še 2x je šel ven z njima, jaz pa sem kofetkala v Logatcuuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 544
7.12.2008 21:11:43   
tally

Zdaj pa gremmmmmmmmmm

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 545
7.12.2008 21:12:34   
tally

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A Matej je imel Aljo in likal? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To lahko jaz sanjam. user posted image

Ja mala je sedela na kovtru na tleh in se igrala, on je likal, mali se je s skirojem drajsal po kletiuser posted image  On tud kuha z njo. Danes je spala, mu ni bilo treba, pa še 2x je šel ven z njima, jaz pa sem kofetkala v Logatcuuser posted image

Dobr si tole uštimala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 546
7.12.2008 21:15:30   
Estrella*
dedce je treba zaposlit, drugač jim same budaleštine rojijo po glavi. Jaz mu dostikrat omenim tako kot pravi barbaw; če si jih naredu, pa še skrbi zanjeuser posted image . Ravno jo je nafutral in sedaj gresta spat.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 547
7.12.2008 21:17:01   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Anitka Galovo spanje je enako, nič kaj bolje, prebujava se še vedno 3-4 krat na noč user posted image . Sicer pa je tak, tak. Danes je za zajtrk pojedel 7 žlic navadnega jogurta v katerega sem primešala banano, nato je pojedel 180 g sadne kaše z žiti in kasneje še 10 žlic krompirja in graha. user posted image Počasi napredujeva.

Midva z mojim lubijem razmišljava, da bi namesto stajice kupila prenosno posteljo, saj bi jo tako lahko vzela zraven na dopust in problem glede Galovega spanja bi bil rešen, v mislih imam varnost, ker si ga ne bi upala pustiti samega na postelji, razen če bi z nama spal. Kaj pravite je bolje kupiti stajico ali prenosno posteljo???

A tudi vi še normalno ne spite. Ah ti naši hroščeki. Moj me bo spravil na mejo podhranjenosti - sem šla še eno kilo doluser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz bi se odločila za nakup prenosne. Mi pa imamo sicer oboje pri hiši - seveda izposojenouser posted image user posted image user posted image

Tele tvoje kile pa kar bežijo od tebe. Bi mogla bit kot hrček in vedno nekaj mlet. user posted image
Jaz pa bila vesela, če bi mi kile malenkost bolj hitro padale. Sicer vem kako še hitreje shujšat ampak potem ne bi mogla funkcionirat pri mojih dveh otrocih.

Veš mene je glih tega nefunkcioniranja malce strah, ker postajam res brez energije zraven teh mojih kiluser posted image user posted image

Boš mogla kake energijske tablice jest. Še kake take z veliko cal, da ne boš izgubljala na teži.

Katere pa so to? Pa kje se jih dobi?

Jih imajo v vsaki večji trgovini in tudi DM jih ima.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 548
7.12.2008 21:17:04   
barbaw

user posted image user posted image user posted image  za babi
pa si imela srečo, da nisi kuhinje zažgala

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 549
7.12.2008 21:17:06   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image  za atija. fajn si ga zdresirala. user posted image user posted image user posted image  za tvojo dresuro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?