Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:35:25
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Iz mojim namakanje ni bilo nič, zato ne bit fovš . Se je sine vrinil Tako, da sem sedaj obsojena na dokončanje moževega poskusa likanja. edina: daj se pzanimaj koliko košta ura aerobike in štartava v petek. Matej je rekel: končno sta se spravile ej sem iskala danes po netu, pa ni nič Bom ju3 šla kar tja se pozanimat. Komaj čakam Ja sej končno se bodo rešili tečnih bab pridne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:36:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Iz mojim namakanje ni bilo nič, zato ne bit fovš . Se je sine vrinil Tako, da sem sedaj obsojena na dokončanje moževega poskusa likanja. edina: daj se pzanimaj koliko košta ura aerobike in štartava v petek. Matej je rekel: končno sta se spravile ej sem iskala danes po netu, pa ni nič Bom ju3 šla kar tja se pozanimat. Komaj čakam Ja sej končno se bodo rešili tečnih bab pridne pridne ali skrajni čas je že bil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:37:32
|
|
|
|
Estrella*
|
Tudi likati mi ni bilo treba, je Matej z Aljo vse zrihtal edina: daj se pozanimaj, pa javi!Grem pod tuš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:37:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella je Alja kaj jedla? Moja je do zdaj 90 ml ad. mleka in 100 ml sadja in to je to . Ko se zbudi, pa dobi jogurt Moja draga je očitno ne skrivni dieti Edina, a je z vašim kakanjem sedaj vse ok? Naš je pa danes razen mlekca papal melono z banano in piškotkom, pa je pripravljeno pojedel Ja z kakcem je vse normalno, seveda če se samo dojimo Pri vas gre tudi GH bolj počasi a ne? S polžjo hitrostjo Sicer pa počasi se daleč pride
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:38:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moj je spet zaspal. Ima muskelfiber od včeraj. Sva pa bila danes kot pes in mačka. Je rekel, da je meni fajn, ker sem zjutraj potegnila pa je on imel otroka. Samo jaz sem šla ob 1,30 spat, ona pa je spal že ob 22. Je vajen, da sem jaz otroke pobasala in jih imela, on pa je lahko spal zjutraj, zdaj pa se je to končalo. Ne more biti vedno tako, da se on spočije, jaz pa naj crknem ali kaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:40:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Iz mojim namakanje ni bilo nič, zato ne bit fovš . Se je sine vrinil Tako, da sem sedaj obsojena na dokončanje moževega poskusa likanja. edina: daj se pzanimaj koliko košta ura aerobike in štartava v petek. Matej je rekel: končno sta se spravile ej sem iskala danes po netu, pa ni nič Bom ju3 šla kar tja se pozanimat. Komaj čakam Ja sej končno se bodo rešili tečnih bab pridne pridne ali skrajni čas je že bil Jaz sem pa morala spet tečt ob mojem kolesarju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:40:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka Galovo spanje je enako, nič kaj bolje, prebujava se še vedno 3-4 krat na noč . Sicer pa je tak, tak. Danes je za zajtrk pojedel 7 žlic navadnega jogurta v katerega sem primešala banano, nato je pojedel 180 g sadne kaše z žiti in kasneje še 10 žlic krompirja in graha. Počasi napredujeva. Midva z mojim lubijem razmišljava, da bi namesto stajice kupila prenosno posteljo, saj bi jo tako lahko vzela zraven na dopust in problem glede Galovega spanja bi bil rešen, v mislih imam varnost, ker si ga ne bi upala pustiti samega na postelji, razen če bi z nama spal. Kaj pravite je bolje kupiti stajico ali prenosno posteljo??? A tudi vi še normalno ne spite. Ah ti naši hroščeki. Moj me bo spravil na mejo podhranjenosti - sem šla še eno kilo dol Tudi jaz bi se odločila za nakup prenosne. Mi pa imamo sicer oboje pri hiši - seveda izposojeno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:41:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka Galovo spanje je enako, nič kaj bolje, prebujava se še vedno 3-4 krat na noč . Sicer pa je tak, tak. Danes je za zajtrk pojedel 7 žlic navadnega jogurta v katerega sem primešala banano, nato je pojedel 180 g sadne kaše z žiti in kasneje še 10 žlic krompirja in graha. Počasi napredujeva. Midva z mojim lubijem razmišljava, da bi namesto stajice kupila prenosno posteljo, saj bi jo tako lahko vzela zraven na dopust in problem glede Galovega spanja bi bil rešen, v mislih imam varnost, ker si ga ne bi upala pustiti samega na postelji, razen če bi z nama spal. Kaj pravite je bolje kupiti stajico ali prenosno posteljo??? A tudi vi še normalno ne spite. Ah ti naši hroščeki. Moj me bo spravil na mejo podhranjenosti - sem šla še eno kilo dol Tudi jaz bi se odločila za nakup prenosne. Mi pa imamo sicer oboje pri hiši - seveda izposojeno Tele tvoje kile pa kar bežijo od tebe. Bi mogla bit kot hrček in vedno nekaj mlet. Jaz pa bila vesela, če bi mi kile malenkost bolj hitro padale. Sicer vem kako še hitreje shujšat ampak potem ne bi mogla funkcionirat pri mojih dveh otrocih.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 7.12.2008 20:42:41 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:42:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes so pa vse zmatrane . Jaz sem delala slovenščino za 1razred, pa avto sem za silo posesala in popucala. Avtosediža sta oprana, prevleki se sušita, ju3 montiram v avto . Se grem malo namakat v banjo U ti si bila pa pridna danes . Za namakanje v banji pa sem ti kar malce favš, sicer ti pa nimam kaj biti, saj imam doma tudi jacuzzi in sem si sama kriva, če ga ne skoristim Pridemo na obisk Če bi jaz imela jacuzzi bi redno obratoval. ih veš kako gre to, če neko stvar imaš potem ti sploh ni več zanimiva. Moja ima tudi masažno kad, pa ga je v vseh cca 6 letih uporabila kakoh 10 krat, jaz imam masažni tuš in do zdaj je bil uporabljen 2 krat Vem ja kako je to ko nekaj imaš. Ampak mi našo kad redno koristimo, čeprav so rekli, da je ne bomo. jaz se rada namakam in rajši ne razmišljam koliko olja porabim, ko si polnim kad. Včasih si je pa treba nekaj privoščit. Evo in zato si bom jaz danes to tudi privoščila in vas bom malo prej zapustila . Sedaj si grem vodo naštimat pa pridem še malo nazaj, nato pa via jacuzzi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:43:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka Galovo spanje je enako, nič kaj bolje, prebujava se še vedno 3-4 krat na noč . Sicer pa je tak, tak. Danes je za zajtrk pojedel 7 žlic navadnega jogurta v katerega sem primešala banano, nato je pojedel 180 g sadne kaše z žiti in kasneje še 10 žlic krompirja in graha. Počasi napredujeva. Midva z mojim lubijem razmišljava, da bi namesto stajice kupila prenosno posteljo, saj bi jo tako lahko vzela zraven na dopust in problem glede Galovega spanja bi bil rešen, v mislih imam varnost, ker si ga ne bi upala pustiti samega na postelji, razen če bi z nama spal. Kaj pravite je bolje kupiti stajico ali prenosno posteljo??? A tudi vi še normalno ne spite. Ah ti naši hroščeki. Moj me bo spravil na mejo podhranjenosti - sem šla še eno kilo dol Tudi jaz bi se odločila za nakup prenosne. Mi pa imamo sicer oboje pri hiši - seveda izposojeno Anitka pri meni pa tole glih kontra deluje Bogica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:43:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil aurora, jaz bi kupila prenosno posteljico. mi smo se tudi danes potepali, tokrat z anejo v nahrbtniku. je bla pridna, vmes še zakinkala. mati ima žulj na nogi - peti . sva hodila 2,5 uri. no, malo smo anejo nosila, da ni skozi sedela, da se gospodična ne preveč dolgočasi. pa hvala bogu ni blo veliko za brat A je Aneja rada v nahrbtniku? Jaz bi ga imela, če bi vedela, da se bo naš paglavček rad nosil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:43:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes so pa vse zmatrane . Jaz sem delala slovenščino za 1razred, pa avto sem za silo posesala in popucala. Avtosediža sta oprana, prevleki se sušita, ju3 montiram v avto . Se grem malo namakat v banjo U ti si bila pa pridna danes . Za namakanje v banji pa sem ti kar malce favš, sicer ti pa nimam kaj biti, saj imam doma tudi jacuzzi in sem si sama kriva, če ga ne skoristim Pridemo na obisk Če bi jaz imela jacuzzi bi redno obratoval. ih veš kako gre to, če neko stvar imaš potem ti sploh ni več zanimiva. Moja ima tudi masažno kad, pa ga je v vseh cca 6 letih uporabila kakoh 10 krat, jaz imam masažni tuš in do zdaj je bil uporabljen 2 krat Vem ja kako je to ko nekaj imaš. Ampak mi našo kad redno koristimo, čeprav so rekli, da je ne bomo. jaz se rada namakam in rajši ne razmišljam koliko olja porabim, ko si polnim kad. Včasih si je pa treba nekaj privoščit. Evo in zato si bom jaz danes to tudi privoščila in vas bom malo prej zapustila . Sedaj si grem vodo naštimat pa pridem še malo nazaj, nato pa via jacuzzi Ti si kar privošči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:43:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no sem že zadnjič hotela pokazat moj venček , pa sem pozabila, no evo ga. Zelo lep
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:45:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no sem že zadnjič hotela pokazat moj venček , pa sem pozabila, no evo ga. Ful je lep. Kje pa si svečke kupila? Hvala. Svečke sem kupila na eni stojnici lani v centru mesta Celje. barbaw tole z varstvom otroka zjutraj morem jst tud še poštimat, moj zjutraj spi, jst pa morem vstat ko se Nejc zbudi, pa ni važno kdaj grem spat zvečer, al pa kolkrat se zbudim ponoč, vzame ga le takrat ko (je bila) formula na tv-ju, in še na prste ene roke lahk preštejem kolkrat ko ni blo formule. Jaz sem bila ista kot ti. Vedno sem imela slabo vest, če sem mu pustila otroka. Nimam pojma zakaj. Ampak danes se pa ne grem več tako. Po treh in pol letih imam dovolj in mu otroke enostavno potisnem v roke, če je treba. Na koncu je sam priznal, da jih ni imel veliko. Zdaj sem jaz brez slabe vesti in grem tudi jaz za tistih mojih 5 min ven ali pa kaj naredim zase. Super si to naredila. Jaz imam tudi včasih slabo vest, ampak ti si mi dala misliti Hvala ti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:46:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tudi likati mi ni bilo treba, je Matej z Aljo vse zrihtal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:46:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no sem že zadnjič hotela pokazat moj venček , pa sem pozabila, no evo ga. Ful je lep. Kje pa si svečke kupila? Hvala. Svečke sem kupila na eni stojnici lani v centru mesta Celje. barbaw tole z varstvom otroka zjutraj morem jst tud še poštimat, moj zjutraj spi, jst pa morem vstat ko se Nejc zbudi, pa ni važno kdaj grem spat zvečer, al pa kolkrat se zbudim ponoč, vzame ga le takrat ko (je bila) formula na tv-ju, in še na prste ene roke lahk preštejem kolkrat ko ni blo formule. Jaz sem bila ista kot ti. Vedno sem imela slabo vest, če sem mu pustila otroka. Nimam pojma zakaj. Ampak danes se pa ne grem več tako. Po treh in pol letih imam dovolj in mu otroke enostavno potisnem v roke, če je treba. Na koncu je sam priznal, da jih ni imel veliko. Zdaj sem jaz brez slabe vesti in grem tudi jaz za tistih mojih 5 min ven ali pa kaj naredim zase. Super si to naredila. Jaz imam tudi včasih slabo vest, ampak ti si mi dala misliti Hvala ti Moj je bil ful komot in ne vem zakaj bi bil on komot, jaz pa bi za otroke skrbela. Če jih je naredil pa naj še skrbi zanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:47:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tudi likati mi ni bilo treba, je Matej z Aljo vse zrihtal A Matej je imel Aljo in likal? To lahko jaz sanjam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:47:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Drage moje jaz vam želim lahko in mirno noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:47:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka Galovo spanje je enako, nič kaj bolje, prebujava se še vedno 3-4 krat na noč . Sicer pa je tak, tak. Danes je za zajtrk pojedel 7 žlic navadnega jogurta v katerega sem primešala banano, nato je pojedel 180 g sadne kaše z žiti in kasneje še 10 žlic krompirja in graha. Počasi napredujeva. Midva z mojim lubijem razmišljava, da bi namesto stajice kupila prenosno posteljo, saj bi jo tako lahko vzela zraven na dopust in problem glede Galovega spanja bi bil rešen, v mislih imam varnost, ker si ga ne bi upala pustiti samega na postelji, razen če bi z nama spal. Kaj pravite je bolje kupiti stajico ali prenosno posteljo??? A tudi vi še normalno ne spite. Ah ti naši hroščeki. Moj me bo spravil na mejo podhranjenosti - sem šla še eno kilo dol Tudi jaz bi se odločila za nakup prenosne. Mi pa imamo sicer oboje pri hiši - seveda izposojeno Tele tvoje kile pa kar bežijo od tebe. Bi mogla bit kot hrček in vedno nekaj mlet. Jaz pa bila vesela, če bi mi kile malenkost bolj hitro padale. Sicer vem kako še hitreje shujšat ampak potem ne bi mogla funkcionirat pri mojih dveh otrocih. Veš mene je glih tega nefunkcioniranja malce strah, ker postajam res brez energije zraven teh mojih kil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:48:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no sem že zadnjič hotela pokazat moj venček , pa sem pozabila, no evo ga. Ful je lep. Kje pa si svečke kupila? Hvala. Svečke sem kupila na eni stojnici lani v centru mesta Celje. barbaw tole z varstvom otroka zjutraj morem jst tud še poštimat, moj zjutraj spi, jst pa morem vstat ko se Nejc zbudi, pa ni važno kdaj grem spat zvečer, al pa kolkrat se zbudim ponoč, vzame ga le takrat ko (je bila) formula na tv-ju, in še na prste ene roke lahk preštejem kolkrat ko ni blo formule. Jaz sem bila ista kot ti. Vedno sem imela slabo vest, če sem mu pustila otroka. Nimam pojma zakaj. Ampak danes se pa ne grem več tako. Po treh in pol letih imam dovolj in mu otroke enostavno potisnem v roke, če je treba. Na koncu je sam priznal, da jih ni imel veliko. Zdaj sem jaz brez slabe vesti in grem tudi jaz za tistih mojih 5 min ven ali pa kaj naredim zase. Super si to naredila. Jaz imam tudi včasih slabo vest, ampak ti si mi dala misliti Hvala ti Moj je bil ful komot in ne vem zakaj bi bil on komot, jaz pa bi za otroke skrbela. Če jih je naredil pa naj še skrbi zanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:49:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drage moje jaz vam želim lahko in mirno noč za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:50:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka Galovo spanje je enako, nič kaj bolje, prebujava se še vedno 3-4 krat na noč . Sicer pa je tak, tak. Danes je za zajtrk pojedel 7 žlic navadnega jogurta v katerega sem primešala banano, nato je pojedel 180 g sadne kaše z žiti in kasneje še 10 žlic krompirja in graha. Počasi napredujeva. Midva z mojim lubijem razmišljava, da bi namesto stajice kupila prenosno posteljo, saj bi jo tako lahko vzela zraven na dopust in problem glede Galovega spanja bi bil rešen, v mislih imam varnost, ker si ga ne bi upala pustiti samega na postelji, razen če bi z nama spal. Kaj pravite je bolje kupiti stajico ali prenosno posteljo??? A tudi vi še normalno ne spite. Ah ti naši hroščeki. Moj me bo spravil na mejo podhranjenosti - sem šla še eno kilo dol Tudi jaz bi se odločila za nakup prenosne. Mi pa imamo sicer oboje pri hiši - seveda izposojeno Tele tvoje kile pa kar bežijo od tebe. Bi mogla bit kot hrček in vedno nekaj mlet. Jaz pa bila vesela, če bi mi kile malenkost bolj hitro padale. Sicer vem kako še hitreje shujšat ampak potem ne bi mogla funkcionirat pri mojih dveh otrocih. Veš mene je glih tega nefunkcioniranja malce strah, ker postajam res brez energije zraven teh mojih kil Boš mogla kake energijske tablice jest. Še kake take z veliko cal, da ne boš izgubljala na teži.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:52:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drage moje jaz vam želim lahko in mirno noč za spanje Se podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:53:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka Galovo spanje je enako, nič kaj bolje, prebujava se še vedno 3-4 krat na noč . Sicer pa je tak, tak. Danes je za zajtrk pojedel 7 žlic navadnega jogurta v katerega sem primešala banano, nato je pojedel 180 g sadne kaše z žiti in kasneje še 10 žlic krompirja in graha. Počasi napredujeva. Midva z mojim lubijem razmišljava, da bi namesto stajice kupila prenosno posteljo, saj bi jo tako lahko vzela zraven na dopust in problem glede Galovega spanja bi bil rešen, v mislih imam varnost, ker si ga ne bi upala pustiti samega na postelji, razen če bi z nama spal. Kaj pravite je bolje kupiti stajico ali prenosno posteljo??? A tudi vi še normalno ne spite. Ah ti naši hroščeki. Moj me bo spravil na mejo podhranjenosti - sem šla še eno kilo dol Tudi jaz bi se odločila za nakup prenosne. Mi pa imamo sicer oboje pri hiši - seveda izposojeno Tele tvoje kile pa kar bežijo od tebe. Bi mogla bit kot hrček in vedno nekaj mlet. Jaz pa bila vesela, če bi mi kile malenkost bolj hitro padale. Sicer vem kako še hitreje shujšat ampak potem ne bi mogla funkcionirat pri mojih dveh otrocih. Veš mene je glih tega nefunkcioniranja malce strah, ker postajam res brez energije zraven teh mojih kil Boš mogla kake energijske tablice jest. Še kake take z veliko cal, da ne boš izgubljala na teži. Katere pa so to? Pa kje se jih dobi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 7.12.2008 20:55:16
|
|
|
|
Anitka
|
Vodica že teče in še malo pa bom
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?