|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Začaran krog - kako naj se ga rešim??
8.12.2008 12:31:16   
Zofy
Ojej, ko to berem, bi najrajše tvojo taščo prebutala. En bi jo res mogeluser posted image user posted image user posted image
To je psiho človek, zloben in sebičen. Za bruhat. Jaz se ne bi vrnila, pa če bi sredi Ljubljane na kolenih pred vsemi obljubila, da se bo spremenila. Ker se ne bo nikoli. obra si, da ti niso popustili živci in jo nisi klofnila, ker si to še kako zasluži, babnca stara zmešana!!!!!
Joj, kako sem jezna. Tudi moja tašča pravi, da bo ona nam nasvete dajala, ker midva nimava izkušenj, samo tako hudi zmaj kot je tvoja, pa res ni. Mislim, da je tvoja tašča zmagovalka med najhujšimi taščami. Daj ji par stvari v obraz povej, pa ne šparat z jezikom. Lahko tudi ta forum sprintaš in ji po pošti pošlješ, da bo vidla kaj si drugi o njej  mislijo!!!! Brrrrrrrrrrrrr

Punca, pametno si nareila, da si šla stranuser posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.12.2008 13:41:51   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: Kodrček
Prosim za navete.

Glede česa? Kar si naredila, je prav. Odselila si se. In delaj prav še naprej - ne vračaj se. Drugače si na*ebala.

Podpišem. Kratko in jedrnato. Ma, da te bo nekdo v tvojem domu zmerjal, pa biločigav je uradno! Saj če si podnajemnik tudi nima zato najemodajalec pravice ti J* mater, no! Halo! Ma, tašče rade igrajo žrtve, čimprej se bo streznila, boljše bo zanjo. Ti pa lepo vztrajaj na svojem. Otroka naj oče le vidi, ampak ni ti ga pa treba vozit k njim, to ni tvoja dolžnost.

Tvoj dečko bo pa moral slej ko prej odrast, če če bit odgovoren moški, nimaš kaj. to ni glih najbolj luštno, ampak je pa del življenja tudi postaljvanje na svoje noge in postavljanje staršev v drug položaj kot so ga imeli prej. Boleče, če ne eni ne drugi niso pripravljeni na ta korak, ampak nobeden ga ne more naredit namesto njega. Nisi ti kriva, če je on (biol) mamina maza.

Mene ne briga več zanje,naj pojejo kar hočejo. Jaz drugače s partnerjem nisem nikoli imela težav,vse se je dalo uredit in pogovorit. Prej ni dau nič na mene rečt,zdaj ko pa imava otroka, je pa tih. Mislim. Je reku,da naj boma tih zarad stanovanja. Ker midva si ga ne morema privoščit.Nimama za stalno,pa tudi če bi imela,imama male prihodke in si ne morema niti za garsonjero vzdignat . Zdaj pa pravi,da si je ene stvari prišu gor,da ponoči ne spi in tuhta. Pa tudi ne prosi me več,naj pridem nazaj. Ne vem,kaj razmišlja.

No, saj je bil že čas. Mislim, da fantje dostikrat (podzavestno) mislijo, da ko dobiš otroka, pa ne boš šla - prej se bojijo in borijo zate, kasneje pa si nekak osvojena in itak nimaš kaj. Ampak se motijouser posted image . Če ni ok, vseeno gremo, ne? Zdaj ko si šla in vztrajala (le tako naprej), je tudi on MORAL začet razmišljat - prej mu ni bilo treba, ker si pač prenašala vse skup, kaj bi se on obremenjeval, če ni treba (večina jih je pač mal komot, ni kejuser posted image ). In zdaj te razume in dojame, kaj in kako. Tako da ti lepo vztrajaj, pa se da tudi v podnajemu čisto lepo živet, veš. Pa nihče ti ne j* mater, pa ne dela štale v službi. Tako da to je čisto ok varianta.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.12.2008 10:17:08   
Lalica1
Tvoj ma rad tako tebe, kot vajino hčerko! To je sigurno! Zakaj ne gre živet k tebi? Zato ker razmišlja preveč racionalno. Strah ga je prihodnosti (sploh finančne) in po moje tudi njegove mame. Noben mamin sinek se mami noče zameriti. Včasih gredo celo tako daleč, da je to na račun svoje nove družine. To so moški, ki jim pač te stvari niso najbolj jasne. Mame so jih vzgojile tako, da so jih priklenile nase, ker imajo samo na ta način neomejeno kontrolo nad njimi. Potem pa pride tu ena tuja ženska, ki na nek način vzame preljubega sineka. Pa saj to je nezaslišano za mamice! Sinek se pa mamici nikakor noče in verjwetno tudi ne more zameriti. On drugega ne pozna kot tisto, kar ga je naučila mama.
Nikar se ne vračaj v tisto hišo! Nič ne bo bolje!!! Se pa vseeno pogovori z možem zelo odkrito. Če mu še tedaj ne bo jasno, kaj mora narediti, potem je en velik lolek. Tako kot marsikateri drugi. Tudi moj!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.12.2008 12:06:41   
Mariposy
Prav si naredila da si se odselila saj je tako najbolje za tvojo malo punčko kot za tebe.Vidim da ima tvoj partner zelo rad vajino hčerko kot tudi tebe saj če vaju nebi imel mu nebi bilo mar kje sta in kako se preživljata.Misli da mora on še pri sebi malo pošlihtat odnos s vojimi starši in do katere meje lahko gredo dokler jim nebo postavil jasnih mej naj se v vaju ne vtikajo in vaju pustijo na miru temu nebo konca.Se mogoče "boji" da če bi šla na svoje pa nebo zmogel skrbeti za svoji obe punci ali kako?Pa saj se bosta oba skupaj spoprijela s težavami (beri taščo) če bo le on pripravljen narediti korak in oditi stran z vama v boljše življenjeuser posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.12.2008 14:38:23   
Kodrček
Lep pozdrav!

Hvala za razumevanje in nasvete.
Jaz bom vztrajala pri svojem. Počasi si bom zrihtala svoje stanovanje pa bo.
Glede partnerja: ne vem ka študira in doma premleva.Vem samo,da me vsak dan pokliče,piše sms-e da naju pogreša,da naju ma rad.. Vidima se pa ne ko sma kontra izmena. Se ga tudi izogibam.. Naj me malo pogreša..user posted image

Punca,ki je vprašala zaka sem se vrnala prvič --> zato ker se mi je joku,da se je pomenu,da je vse zrihtu,da bo bolš.. Pa ona tudi.. In sem naivno verjela..user posted image

Lep pozdrav punce user posted image user posted image

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.12.2008 11:57:11   
ronja
kodrček, super ti gre in res je: kar ne ubije, jača! ne pusti se in ti želim, da si čimprej najdeš svoje stanovanje, da greš stran od vseh teh ljudi!

Punca,ki je vprašala zaka sem se vrnala prvič --> zato ker se mi je joku,da se je pomenu,da je vse zrihtu,da bo bolš.. Pa ona tudi.. In sem naivno verjela..

Saj to ni narobe: prepričala si se, da to ni res in tako te ne bo nikoli grizla slaba vest, da si mogoče pretirano reagirala ali pa da sta se spremenila, ker veš, da temu ni tako. Osel gre samo 1x na led, a ne? Potem ga pogleda, vidi, da je še vedno ledeno, se obrne in gre stran. Tako kot ti.

Predno se zapleteš v naslednje razmerje, pa si probaj čimbolj uredit probleme iz otroštva - ker dostirkat iščemo to, česar takrat nismo dobili... In potem lahko hitro preveč naivno pustimo ljudi zelo blizu, ker pač igrajo neko vlogo, ki smo jo v otroštvu pogrešali. To sicer ni nujno narobe, vendar jih včasih zato gledamo preveč nekritično in potem nas še oni prizadanejo - kar se ne bi zgodilo, če bi jih od začetka bolj realno ocenili brez tistega lačnega otroka v nas...
Sama sem delala isto, se mi zdi, pri moji tašči: z mamo si nikoli nisva bili blizu in nikoli ni bila za moje pojme preveč materinska, nekak nisem čutila neke hude topline, čeprav me ima rada in se njej zdi, da je bila super mama, verjetnouser posted image - no, zdaj je boljše, ne bova si pa nikoli prav blizu... In potem me je tašča kar nekak posvojila (ona si je želela punčko, pa je mela same sinove, jaz pa sem si želela mamo, ki mi bo recimo skuhala čaj, če bom bolana oz. take malenkosti... - čista simbioza, bi rekel človek...) NO, seveda se je stvar spremenila, ko sem rodilauser posted image - kako presenečenje, a neuser posted image !
In to me je streznilo, da sem začela stvari gledat nekoliko širše - videla sem napake, ki jih prej nisem in videla sem, kaj določena lastnost prinese - dobrega in slabega... Tako sem postala malo bolj kritična do tašče in malo manj do mami. In zdaj se mi zdi, da sem bolj zrela in mislim, da je tisti otrok v meni odrastel in ugotovil, da ne rabi mame - nobene - da je srečen in zadovoljen. Imela sem pa velik motiv, seveda - mojo user posted image . Tudi ti ga imaš in sem prepričana, da ti bo uspelo, glede na tvoj karakter, ki se ne da in se bori, kar zelo občudujem, ker ni lahko postat tak ob takem otroštvu...
Prosim, ne vzami tega kot slabo ali kot neko pametovanje, ker ti nočem nič težit in vem, da je moj primer nič v primerjavi s tvojim, ker mene nihče (ne mama, ne oče, ne tašča, ne lubi,...) ni imel grdo, kot so imeli tebe. Ampak včasih se podoben vzorec najde pri različnih stopnjah istega problema...

To ne pomeni, da mora bit zdaj nezaupljiva do ljudi, samo da se postaviš na svoje noge in vidiš, da ne rabiš nikogar: ne partnerja, ne mame, ne nadomestne mame, da si srečna. potem boš gotovo izbrala takega, ki te ne bo imel grdo, ker boš vedela, da si lahko sama in to bo vedel tudi on in si ne bo niti upal probavat kaj slabega!

Vso srečo ti želim in mirno lepo življenje naprej!

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?