Kodrček
|
Lep pozdrav! Hvala vsem za podporo . Brisačkarca,pozabla sem napisat da je pustu službo šoferja in da zdaj dela v proizvodnji. Oba pa zaslužima dovolj,da bi živela kje v najemu. On trmasto vztraja da ne gre iz stanovanja,ker je pač starejši brat dobu stanovanje,tega so pa njem obljubli. Ker so kao taki cajti da si ne morma privoščit kredita za stanovanje,lažje je tako,da njegovim staršem nekaj malega izplačamo. Je pa fora tudi,da sem enkrat čula ko someli privat pogovor,da če gre iz stanovanjaga ne bo dsobu,niti bo deležen finančne pomoči. Skratka,izsiljevanje . On se pa pusti. Zdaj pa meni joka in stoka kako naju pogreša. Sem reklanišans da grem nazaj in naj neha. Če mu kaj pomenim,bo prišel za menoj. In se ne rabi skregat s starši zarad tega,tk ko misli. Da če gre,da bo prekinu stike z njimi. Sem mu lepo rekla naj grema za sebe,bo vse drugač.Prvo se midva ne boma nonstop kregala zarad nj.mame. Sem tudi rekla,naj normalno prihajajo na obiske,noben mu ne brani. Nisem taka,da bom kej branila in se zaprla vase,ne. Pa pravi nj.mama ja moj sin ne bi mogu živet v najemu,je navajen na luksuz. Pa dej,kak luksuz,nč nimajo kar bi lahka rekla da je luksuz . Prosila sem tudi da dama vlogo za neprofitno stanovanje,pa so vsi glasni,da tu so samo socialni problemi,cigani,da on pa se že ne bo tako sramotiu in tako živeu . Po moje je eno razvajeno dete,ko rabi lekcijo. Jaz bom tako dolgo vztrajala,da bo vidu da mislim resno in ne grem nazaj. Po vsem tem mi gre na smeh,ko se mi tašča prilizuje,češ,je pripravljena narditi vse zarad sina in vnučke. Js sm pa tk kao nora in imam travme blabla.. Bogi njen sinek. Mislim,še sama je rekla da ni fajn da se umešava,ampak kaj more,če se mora. Pa še pravla je da je bila pri psihologu,ki ji je svetovau naj nas pusti pri miru,da naj živimo po svoje. In mislite da to upošteva? Po njenem mnenju zdravniki tako in tako nimajo pojma,ona je najbol pametna. Kar nardi je najbolje,samo ona ma prav,če kaj rečem za svojega otroka kako in kaj,mi zavija z očmi pol se pa cmeri sinu da jo nazmerjam kao. In pol je jezn na mene zaka delam galamo doma . Zdaj ko pa mala hodi k mojmu vsak drug vikend,mi pa tašča pobere nove cote ko ma mala na seb ko pride pa ji obleče stare cunje,znucane,ko ma od svoje sestre (otroci zdaj že stari 7 in 5 let) . Mislim. Js seb ne morem nč kupit da ma mala,ona bo pa še men pobirala cote! Semrekla svojmu,taka ko gre naj pride nazaj. In če jo spreobleče,naj mi obleke vrne nazaj! Za nasvete sem prosila,ker ne vem kako naj se obnašam do partnerja. Žau mi je da sem se pobotala,ker sem ga misla pustit da vidi kako je brez mene.Ampak ni zdržau. Je hotu da se pobotama. Zdaj mi v vsem upravlja,kupuje darila,pelje vsepovsod. Se je pa spremeniu,je tak do mene kot tedi,ko sma bila skup. In še kr vztraja,da bi bilo fajn če bi midve prišle nazaj. Da se tako in tako ne videvam z njegovimi ker so kontra izmena in bomo že pregurali leto dve. Ampak ne. Če bi bilo tako,ne bi odhajala.Prizadelo me je,če sem mu kdaj kej potožila,namesto da bi me razumeu,dau nasvet ali bilo kaj,se je dru da se spravlam skoz na njegovo mamo . Zato nočem. To je mojih 5 minut,da mi plača za vse,naj vidi kako je,ko semjaz njega prosila,jokala,naj mi verjame,pa je biu ko stena. Naj vidi. Upam samo,da bo enkrat zakorakal stran od starih in se oslobodiu. Ne more večno živet pod njihovim okriljem. Še to: Imama pa prelepo punčko,ki bo marca stara 2leti. Vsaj zarad nje bi se lahko potrudiu. Očitki,da jaz razdiram družino in da se zdaj otrok vlači gor dol nič ne pomagajo. Čao punce .
|