|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Začaran krog - kako naj se ga rešim??
6.12.2008 19:32:54   
Kodrček
Lep ozdrav!

3 leta sem živela pri tašči. Lepo sma se zastopili,skupaj počeloi vse,skratka bili kot kolegici.Poknalo je, ko sem zanosila. Začela je govoriti da bo ona vzgajala in skrbela za otroka ker jaz nimam izkušenjuser posted image . Ker se nisem strinjala s tem,sma se sprli. Nato je začela govorit bedarije o meni svojmu starejšem sinu. In pa okrog. Preden sem rodila,me je v 7.mescu napadla,mi očitala ne vem kaj vse da sm jokala ko dež. dobila sem prezgodnje popadke,ampak na srečo je bilo vse uredu. In so ponehali.

Ko sem prišla iz bolnice je bilo ko v peklu. Mi je malo pulila iz naročja,uletavala v sobo kdaj se ji je zljubilo,tudi sred noči,komandirala,se delala pametno.. Če sem kaj rekla, sta me s tastom utišala,da nimam pravice ugovarjat v njihovem stanovanju. Sem se usedla s svojmu,mu predlagala da se odselima in ni hotu. Sem pa šla staršem. 14 dni se mi joku,prosu,reku da se je s starši pomeniu in da bo zdaj vse uredu.

Zamenjau je službo in šou za šoferja da bi si lahko kupila svoje stanovanje. Tedi je bilo šele veselo. Poslušala se razno,prenašala dretje,komandiranje,vse. Samo jokala sem se in bila tiho,zarad otroka,partnerja,da ne bo težav.
Prekipelo mi je ko mi je tast jeb...mater. Smo se skregali,somi očitali zaka zapravljam za nove stvari za otroka,je treba šparat blabla. In še 10000000000 drugih stvari ki se jih ne tičejo. Najbol me je prizadela tašča ko je rekla da sem nora,povrh pa še sinu pred menoj očitala,kako si je našu,da ne bo z mano nikoli srečen,bogi otrok..user posted image

Vladalo je zatišje. Kr ni bilo nič bolje,sem svojga zvlekla svetovalki. In mu je povedala kar mu gre. Bilo je vse uredu z njegovi strani.Ampak tašča je še dalje žrla živce. Z otrokom je delala po svoje. Oblačla ga v stare cunje čeprav ma tamala kup svojih. Kar sem pripravla za jest ji ni hotla dat za jest,preobešala jeza menoj cote na štriku,itd.. Sem prenašala to,ker sem misla,sej bo bolš. Celo ločeno gospodinjstvo smo naredli,tako da sem prala in kuhala za sebe.

Tašča je dobla odpoved v služi in se je odločla da bo doma čuvala vnučko.Smo se zmenli da ji bomo plačevali,jaz pa si bom našla službo. In sem jo. Nato pa je 14 dni za menoj prišla delat v isto firmo. Za znoret. Ne bi me motlo, če ne bi naredila scene. Jamrala je kako je v stare dneve prišla delat da naju vzdržuje,da sem taka pa taka,pa najhujša. In me je par njenih sodelavk nadrlo,ko jih sploh ne poznam. Sem bila jezna ko ris!!! Sem se doma probala s svojmu pomenit ampak je trmast ko bik,karkoli rečem,misli,da se obešam na njegovo mamouser posted image user posted image . Če pa ona mene ne pusti na miruuser posted image !!!!!!!!!

Povrh mi pa še pošle enkrat s šihta sms,da mi bo stvari zmetala pred vrata. Mislim. Sem svojmu predlagala da se odselima in noče niti čut. Je reku,naj mu ne omenjam,ker ne misli nikamor iti,kr je vse drago,blabla pa itak bo dobu to stanovanje. In tako sem šla staršem. Tokrat dokončno. Tu sem že 3 mesece.

Moj je po 1 mesecu vidu kako napako je naredu,se je opravičevau,joku,prosu. Ampak ne popuščam. Tudi jaz sem jokala in prosila pa me ni upoštevu. Lepo sem rekla,da ne mislim z njim živet tudi da mu dajo juter stanovanje,vse dokler med seboj ne razčistima. In se še najde moja taščica,da me nadleguje po domačmu telefonu,me pluva strwešm da sem taka pa taka ****. Mislim. Sploh nisem reagirala,na šiht sem hodila nasmejana,čeprav mi ni bilo vseeno. In je vidla da mi ne more do živega. Zdaj igra žrtev,češ,bom vse naredla za tebe sin moj,bom probala se pobotat z njo zarad tebeuser posted image . Čeprav je ona nora in nikol ne bota srečna,bom to za tebe naredla. Bruhala bom. Povrh me še povabi  na kosilo za svoj roj.dan. Ja itak da nisem šla. In se delaužaljeno,kako js se trudim,ona pa tk.  Pa moj me vabi gor na obiske ampak ne hodim. Ne,hvala,nikoli več.

Al boma šla za sebe ali pa nič.

Prosim za navete.

Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Začaran krog - kako naj se ga rešim??
6.12.2008 19:37:37   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Kodrček
Prosim za navete.

Glede česa? Kar si naredila, je prav. Odselila si se. In delaj prav še naprej - ne vračaj se. Drugače si na*ebala.

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2008 19:37:52   
Anonimen
Nasveta ne rabiš ker si dost pametna da si šla. Upam da si res pametna pa ti na konc pameti ne bo padlo da greš kdaj v tisto norišnico nazaj.
Edin to, da premisli koliko ljubezni tvoj partner čuti do tebe da ni prišel za tabo oz. da se ni postavil zate. Misliš da te ima rad?
Če že hočeš nasvet....nogiraj maminega sinčka.

Btw imaš pa resno dobre živce.

(odgovor članu Kodrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2008 19:49:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Nasveta ne rabiš ker si dost pametna da si šla. Upam da si res pametna pa ti na konc pameti ne bo padlo da greš kdaj v tisto norišnico nazaj.
Edin to, da premisli koliko ljubezni tvoj partner čuti do tebe da ni prišel za tabo oz. da se ni postavil zate. Misliš da te ima rad?
Če že hočeš nasvet....nogiraj maminega sinčka.

Btw imaš pa resno dobre živce.

se strinjam..poleg tega pa tudi če bi se pobotala in šla živet čisto zase,bi še vedno tašča in tast hodili k vam na obiske in bi bilo po moje isto...nevem no...premisli

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2008 19:56:36   
Kodrček
Mene ne briga več zanje,naj pojejo kar hočejo. Jaz drugače s partnerjem nisem nikoli imela težav,vse se je dalo uredit in pogovorit. Prej ni dau nič na mene rečt,zdaj ko pa imava otroka, je pa tih. Mislim. Je reku,da naj boma tih zarad stanovanja. Ker midva si ga ne morema privoščit.Nimama za stalno,pa tudi če bi imela,imama male prihodke in si ne morema niti za garsonjero vzdignatuser posted image . Zdaj pa pravi,da si je ene stvari prišu gor,da ponoči ne spi in tuhta. Pa tudi ne prosi me več,naj pridem nazaj. Ne vem,kaj razmišlja. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2008 20:00:07   
VRTNICA84
Prav si naredla, da si odšla.  Sedaj pa vztrajaj in se ne vračaj nazaj. Ne popuščaj. Ker če boš popustla, boš imela največjo škodo ti. Ker te ne bodo jemali resno. Ker če si enkrat popustla in si videla, da se je ponavljalo. Pol se bo sedaj tudi. Tvoja tašča se dela samo žrtev, ki pa to ni. Po tvojih besedah sodeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2008 20:06:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kodrček

In tako sem šla staršem. Tokrat dokončno. Tu sem že 3 mesece.

Upam, da tukaj tudi ostaneš, ker tvoj bivši je mamin sinček. Si pa ne predstavljam, da bi tako dolgo zdržala zraven tega hudiča kot je tvoja (upam) bivša tašča.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kodrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.12.2008 20:07:24   
Anonimen
Seveda imaš težave s partnerjem. Ker tebe in otroka ne postavlja na prvo mesto!
Nimata za najemnino za garsonjero? Vidiš to pa ne verjamem, sploh ker pišeš da je avtoprevoznik.
Sta se šla pozanimat za občinsko stanovanje?
Zakaj ne pride k tebi?

Kjer je volja je pot. Problem je če ni volje oz. ljubezni.

Ker jaz ne verjamem da nekdo ki dovoli da drug(čeprav lastna mati) maltretira njegovega partnerja in se znaša nad otrokom....ne verjamem da ljubi. Al pa mogoče sam sklepam po sebi. Jaz bi za svoje drage ubijala. Ratam v sekundi lev, da se kdo spravi na njih.

(odgovor članu VRTNICA84)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2008 20:10:46   
Rožica I
Ti samo vztrajaj pri svojem, saj veš, da imaš prav user posted image ! Karkoli se ti bo dogajalo, hujše kot si sedaj živela, verjetno ne more bit. Tvoj partner pa, če ne sprevidi, da imaš prav, verjetno ni pravi partner zate. Hudo, vem, ampak kaj boš s takšnim človekom, ki se ne postavi za svojo ženo user posted image .

Pogum še naprej, punca, itak si ga že do zdaj pokazala ogromno user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2008 20:15:22   
tanikaa
Saj ti nimam več kaj za napisat. Vse so ti napisale predhodnice.

Lahko ti pa čestitam. Si ena redkih, ki je nekaj naredila, potem pa tožila. Bravo punca.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.12.2008 20:38:57   
jajula
joooj men bi se zmešal tkole živet - čestitke da si se tega odrešla, čeprav je težkouser posted image

aja pa ne it nazaj ne glede na to kar ti obljubjo, tud ločeno gospodinjstvo, vhod, zvočna izolacija ne bosta pomagala. če je tašča tak karakter...sej bo tip enkrat dojel da se mora zgant pa it od tam.

< Sporočilo je popravil jajula -- 6.12.2008 20:40:17 >

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.12.2008 20:53:39   
Netopirčy81
Dobra si res. Dolgo si zdržala pri tašči. No upam, da boš imela še naprej tako dobre živce in zdržala še naprej. Tvoj dragi pa ... user posted image  Očitno mu ni toliko do vaju z dojenčkom, da bi prišel k vama.

Srečno še naprej.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.12.2008 21:53:09   
tweed
Glede na to, kaj si v prejšnji temi napisala o svojih "starših", si šla z dežja pod kap. Ali so se mogoče stvari tam znormalizirale?

Glede tašč je bilo v zadnjem mesecu napisanega toliko, da te itak večina razume. Zelo pravilno, da si odšla, in upam, da na bolje...
Če je partnerju kaj do vaju, bo prišel in se pogovoril. Jaz vidim edino rešitev trenutno najem stanovanja in na svoje...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2008 0:20:10   
sneška_
O bože mili .Pa to ni res.Obe teme sem prebrala in punca moja draga posuksi si uredii življenje in dobro službo pa naj te čim prej in čim dlje noge nosijo od obeh s tem mislim in od moža posledično tašče in od mame.

Bože moj pa to svet ni videl  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.12.2008 0:34:32   
rija
Kodrček....res, stran od vseh...šele takrat boš mogoče mirno zaživela...

Želim ti moči in sreče pri takih korakih. Ne dovoli, da tvoj otrok odrašča v enakem kot si ti. Dolžna si mu vsaj poskusiti nuditi drugače. Držim pesti za vaju.

...vox populi...

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.12.2008 13:21:55   
Kodrček
Lep pozdrav!

Hvala vsem za podporouser posted image .

Brisačkarca,pozabla sem napisat da je pustu službo šoferja in da zdaj dela v proizvodnji. Oba pa zaslužima dovolj,da bi živela kje v najemu.
On trmasto vztraja da ne gre iz stanovanja,ker je pač starejši brat dobu stanovanje,tega so pa njem obljubli. Ker so kao taki cajti da si ne morma privoščit kredita za stanovanje,lažje je tako,da njegovim staršem nekaj malega izplačamo. Je pa fora tudi,da sem enkrat čula ko someli privat pogovor,da če gre iz stanovanjaga ne bo dsobu,niti bo deležen finančne pomoči. Skratka,izsiljevanjeuser posted image . On se pa pusti. Zdaj pa meni joka in stoka kako naju pogreša. Sem reklanišans da grem nazaj in naj neha. Če mu kaj pomenim,bo prišel za menoj. In se ne rabi skregat s starši zarad tega,tk ko misli. Da če gre,da bo prekinu stike z njimi. Sem mu lepo rekla naj grema za sebe,bo vse drugač.Prvo se midva ne boma nonstop kregala zarad nj.mame. Sem tudi rekla,naj normalno prihajajo na obiske,noben mu ne brani. Nisem taka,da bom kej branila in se zaprla vase,ne. Pa pravi nj.mama ja moj sin ne bi mogu živet v najemu,je navajen na luksuz. Pa dej,kak luksuz,nč nimajo kar bi lahka rekla da je luksuzuser posted image .

Prosila sem tudi da dama vlogo za neprofitno stanovanje,pa so vsi glasni,da tu so samo socialni problemi,cigani,da on pa se že ne bo tako sramotiu in tako živeu user posted image .

Po moje je eno razvajeno dete,ko rabi lekcijo. Jaz bom tako dolgo vztrajala,da bo vidu da mislim resno in ne grem nazaj. user posted image

Po vsem tem mi gre na smeh,ko se mi tašča prilizuje,češ,je pripravljena narditi vse zarad sina in vnučke. Js sm pa tk kao nora in imam travme blabla.. Bogi njen sinek. Mislim,še sama je rekla da ni fajn da se umešava,ampak kaj more,če se mora. Pa še pravla je da je bila pri psihologu,ki ji je svetovau naj nas pusti pri miru,da naj živimo po svoje. In mislite da to upošteva? Po njenem mnenju zdravniki tako in tako nimajo pojma,ona je najbol pametna.
Kar nardi je najbolje,samo ona ma prav,če kaj rečem za svojega otroka kako in kaj,mi zavija z očmi pol se pa cmeri sinu da jo nazmerjam kao. In pol je jezn na mene zaka delam galamo domauser posted image .

Zdaj ko pa mala hodi k mojmu vsak drug vikend,mi pa tašča pobere nove cote ko ma mala na seb ko pride pa ji obleče stare cunje,znucane,ko ma od svoje sestre (otroci zdaj že stari 7 in 5 let)user posted image . Mislim. Js seb ne morem nč kupit da ma mala,ona bo pa še men pobirala cote! Semrekla svojmu,taka ko gre naj pride nazaj. In če jo spreobleče,naj mi obleke vrne nazaj!

Za nasvete sem prosila,ker ne vem kako naj se obnašam do partnerja. Žau mi je da sem se pobotala,ker sem ga misla pustit da vidi kako je brez mene.Ampak ni zdržau. Je hotu da se pobotama. Zdaj mi v vsem upravlja,kupuje darila,pelje vsepovsod. Se je pa spremeniu,je tak do mene kot tedi,ko sma bila skup. In še kr vztraja,da bi bilo fajn če bi midve prišle nazaj. Da se tako in tako ne videvam z njegovimi ker so kontra izmena in bomo že pregurali leto dve. Ampak ne. Če bi bilo tako,ne bi odhajala.Prizadelo me je,če sem mu kdaj kej potožila,namesto da bi me razumeu,dau nasvet ali bilo kaj,se je dru da se spravlam skoz na njegovo mamouser posted image . Zato nočem.

To je mojih 5 minut,da mi plača za vse,naj vidi kako je,ko semjaz njega prosila,jokala,naj mi verjame,pa je biu ko stena. Naj vidi.

Upam samo,da bo enkrat zakorakal stran od starih in se oslobodiu. Ne more večno živet pod njihovim okriljem.

Še to: Imama pa prelepo punčko,ki bo marca stara 2leti. Vsaj zarad nje bi se lahko potrudiu. Očitki,da jaz razdiram družino in da se zdaj otrok vlači gor dol nič ne pomagajo.

Čao punce user posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.12.2008 13:30:24   
tanikaa
Punca zelo dobro razmišljaš. Res. Vztrajaj pri svojem in sreča ne bo šla mimo tebe. Dvomim pa, da se bo on spremenil. Ker če bi se, ti ne bi predlagal, da se vrni k njemu k njegovi mami. Če bi se spremenil, bi v tem času našel stanovanje in vaju vabil tja.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.12.2008 13:38:54   
Anonimen
Dvomim pa, da se bo on spremenil. Ker če bi se, ti ne bi predlagal, da se vrni k njemu k njegovi mami. Če bi se spremenil, bi v tem času našel stanovanje in vaju vabil tja.

Točno tako.
Če bi vaju res imel tako rad in želel da ste skupaj bi že bili.
Sam njemu je na prvih mestih komotnost, on, mama, finance.....pol nekje zadaj sta pa vidveuser posted image .
Žalostnouser posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
7.12.2008 14:21:13   
Rožica I
Jaz mislim, da vaju ima obe zelo rad, le da je tak slabič, da se ne zna upret staršem in jim pokazat, da lahko živi tudi brez obljubljene bajte. Ti rabiš nekaj drugega v življenju, ne to, kar ti tvoj partner nudi. Mogoče bo na koncu le spregledal. Upam zate user posted image !
Drugače pa, saj veš, nekje se ti vrata zaprejo, drugod se ti odprejo user posted image ...

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.12.2008 14:49:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Jaz mislim, da vaju ima obe zelo rad, le da je tak slabič, da se ne zna upret staršem in jim pokazat, da lahko živi tudi brez obljubljene bajte. Ti rabiš nekaj drugega v življenju, ne to, kar ti tvoj partner nudi. Mogoče bo na koncu le spregledal. Upam zate user posted image !
Drugače pa, saj veš, nekje se ti vrata zaprejo, drugod se ti odprejo user posted image ...

Se strinjam. In upanje umre zadnje, kajne?user posted image

Sicer pa, ku*c gleda bajto, pa tud starši ne bojo večno aktivni. Še prosili ju bojo na koncu, da pridejo nazaj. Misliš, da bo ta drugi sin, ki je že dobil stanovanje, skrbel za betežne starše... malo morgen. On je že dobil svoje....

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
7.12.2008 15:05:48   
ksenci
bravouser posted image user posted image user posted image tako si naredila pravuser posted image user posted image user posted image

tvoj pa je res pokazu, kako te ma rad, ko ni šel živet s tabo. ne morem vrjet, da mu starši pomenijo več kot punca in hči!!!! svetujem ti, da prekineš odnos z njim. samo še, kar ima pravico videt hčerko in tud plačuje naj zanjo, ker je tako neodgovoren. boš vidla, kako ti bo lepo s hčerko, brez, da bi se sekirala zaradi drugih in trpela. ni edini moški na svetu! čas prinese svoje!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.12.2008 10:23:03   
mojamura
tudi jaz sem mnenja, da se ne bo spremenil. vsakemu normalnemo človeku mora biti partner in otroci na prvem mestu. vsak bi se moral postaviti za svpjega partnerja torej za svojo zvezo in svojo družino. mama oz. tvoja tašča dobro ve na katere gumbe mora pritisniti pri njemu, da ga zmanipulira do konca - ampak kljub temu je pa samo on sam kriv, da se pusti. enkrat za vselej bi moral udariti po mizi, ji povedati svoje, pa oditi iz tistega stanovanja na svoje - za kar pa dvomim da je psihično sposoben.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Kodrček)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.12.2008 10:35:55   
bamoocham
Sploh ni kaj debatirat, čist prav si naredila!
Sam za čestitam ti je!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 8.12.2008 10:41:54 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.12.2008 10:56:59   
zmajaz
Ti samo vztrajaj pri svoji odločitvi in ne hodi nazaj. Če vaju ima res rad, bo sprevidel, da je edina rešitev ta, da greste na svoje, pa tudi če zaradi tega nikoli ne dobi tistega stanovanja. Čeprav je danes res težko za stanovanja, bi mu vedve vseeno morale pomeniti več kot pa eno stanovanje. Kaj mu bo pa pomagalo, če bo zarad njega razbil družino in bo na koncu sam not.

Drži se in vztrajaj pri svojem, pa verjamem, da ti bo uspelo. user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.12.2008 12:19:14   
kalbo
Jest temu pravim tako: " To je pa tko, ko se nezreli ljudje spravijo živeti skup in imajo potem še otroke." V redu, OK, pohvalno, da ti je kapnilo, da moraš od tam, sam kaj za hudiča si pa do zdaj delala tam in zakaj za boga milega si šla nazaj po tistem, ko si prvič odšla.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?