|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ALI SEM PREHITRA!!!
6.12.2008 15:44:56   
N.N
user posted image Pozdravljene vse!
Pisala sem že in spraševala glede zaustanka mesečnega perila.eto nazadnje sem imela 18.10perilo,potem je naslednji mesec(11)nisem dobila pa sem delala test tam nekje21.11.Ali se Vam zdi da sem test opravljala prehitro.delala sem clear blue pa je bil pol čez nekaj časa ne vem točno recimo 10min,pač videl si plusek tko na lući bolj.No potem sem pa tri dni zatem delala tes baby check mini pa je bila le ena črticauser posted image zdaj pa ne vem ka naj?En test še imam.Tiste dni ko bi morala dobiti perilo(20,21.11) sem imela le dva dni rahel izcedek(rjav-rdeč)kaj menite?
Vem da je neumno a saj veste kako je.Hvala

in upam da bomo čimprej srečkeuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ALI SEM PREHITRA!!!
6.12.2008 15:51:33   
detelja
N.N meni je tudi v tej nosečnosti test šele po pol ure pokazal ful rahlo črtico...in potem sem za 2 dni ponovila pa je bila že bolj temna...če imaš doma test ga naredi...edino tako se boš prepričala kaj se dogaja...izcedek pa je lahko zaradi vgnezditve...naredi test pa sporoči kaj bouser posted image ...če pa še vedno ne boš gotova pa je najboljše, da pokličeš v pon. gin. pa te naj pošlje še ona v lab. na urinski test...držim pesti

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu N.N)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2008 15:58:25   
N.N
hvala za takojšen odgovor,saj imaš prav test bom naredila jutr zjutraj pa bomo videli kaj bo.Seveda je nosečnost zaželjena.V katerem mesecu pa si ti?seveda čestitkeuser posted image ,želim ti prijetno nosečnost,seveda sporočim kako je.Je tako lažje ko si lahko delimo mnenja in občutke e ne.Hvala še enkrat.

Lep dan.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2008 16:05:46   
detelja
N.N ti pa imaš potrplenjeuser posted image user posted image  jaz bi zdaj že 10 testov naredilauser posted image  jaz pa sem sedaj v 22t 1d...najina user posted image  že pridno brca...tako, da upam, da tudi vama tokrat rata in da boš vse to lahko sama občutila, se veselila in uživala...javi jutri...držim pesti...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu N.N)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2008 16:17:27   
end1
meni je test pokazal po treh tednih ko sem zanosula, takoj pozitivno, pa čeprav sem ga delala popoldne. dobro da sem ga nardila, saj sem čez teden dni imela angino in mi je zdravnica dala Ospen, ki naj n e bi vplival na razvoj. v sedmem tednu sem pa šla h G. po potrditev. 

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2008 16:24:15   
detelja
end1 ospen je tudi meni gin. predpisala, ko je bila že potrjena nosečnost...zaradi tega, ker sem takoj po odstranitvi pregrade zanosila in sem malo krvavela pa se je bala, da ne bi prišlo do kakšnega vnetja...tako, da ospen res ne vpliva na zarodek..

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2008 15:06:23   
N.N
Ja lep pozdrav,sem delala danes zjutraj test(baby check mini)in je bila etouser posted image spet le ena črtica,žal.Saj bo js sem pozitivna oseba in Vem da nekega dne tudi js zagledam user posted image .

Detelja;mora bit pa prečudovito tako čutit svoje dete ko se "oglaša" in brca?

Seveda bom po mojem spet čez teden ali celo prej kupila test,ampak bom vzela Clear blue.A mislite da je boljši oz.da zazna manjšo količino hormona kot ostali ti testni trakovi.Kateri test pa si ti delala?LP

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2008 15:10:06   
andie
Js ti lako povem, da sem delala baby check in se je druga črtica komaj vidla. Zdelo se mi je mal čudno, ker ko sem ga delala kdaj prej, je bla striktno ena črtica, druga ni bla čisto nič vidna. Clear blue je pa potem pokazal čist zanesljiv +.

(odgovor članu N.N)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2008 15:10:53   
cupacups
najboljsi je clear blue

(odgovor članu N.N)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2008 16:22:33   
salcka
najboljši je clear blue. meni je baby check sploh ni pokazal user posted image .

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.12.2008 16:45:31   
zmajaz
Zanimivo, da Baby Check ni pokazal user posted image , Clear Blue pa - ker v resnici naj bi Baby Check zaznal že manjšo količino nosečniškega hormona kot CB. No - sama pa sicer nisem nikoli uporabljala drugega kot Clear Blue in mi je tudi do zdaj vedno prav pokazal. Jaz prisegam na Clear Blue.

(odgovor članu salcka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.12.2008 16:51:11   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: cupacups

najboljsi je clear blue

se strinjam

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2008 17:18:46   
detelja
N.N tudi jaz bi na tvojem mestu šla po clear blue...meni so tudi rekli v lekarni, da kao je baby check najboljši in, da zazna že najmanjšo količino hormona v urinu pa bla bla, ampak mi je tudi vedno pokazal neke čudne črtice pa barve itd...drugače pa nimaš nobenega simptoma, ki bi kazal na nosečnost???...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2008 19:28:23   
Nepoznana
N.N, držim pesti, da bi ti CB pokazal plus...S tem bom imela še sama več upanja user posted image , ker sem na zelo podobnem kot ti. user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.12.2008 11:22:40   
N.N
Hvala za lepe želje,upam da bo.Glede znakov pa ne vem no če je že sploh kaj možnosti,da so znaki izraziti.Edino na vodo velik hodim,pa bradavice so res malo povečane ne pa bolj temne,kot navajate srečke.

Bom kupila te dni Clear blue pa seveda sporočim.

Nepoznana;a tebi se je že pokazal plusek ali še čakaš tudi?

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.12.2008 11:47:45   
detelja
N.N, ko sem prvič zanosila so bili znaki nosečnosti že teden preden sem pričakovala menstruacijo, ampak jaz tepka nisem študirala, da je možno, da sem noseča, bolj sem mislila, da me to kaj matra prihajajoča menstruacija, ker sem bila tako obsedena z op. in sem mislila, da čimprej dam to skoz in potem akcija...prvi znaki pa so bili: boleče, povečane prsti (pred menst. jih nisem imela edino, ko sem jemala še kontr.tbl.), požrešnost, skoz me je tiščal na minus, utrujenost...

(odgovor članu N.N)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.12.2008 15:38:48   
Nepoznana
N.N, jaz še vedno "potrpežljivo" čakam na svojo usodo user posted image .

user posted image ni od nikoder - nikoli mi še ni zaostajala toliko časa (celo prvi mesec po jemanju KT je bila točna), CB bom delala v sredo (no, če bom zdržala tako dolgo), če user posted image še ne bo.

Ampak upanje umre zadnje...user posted image

(odgovor članu N.N)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.12.2008 19:42:39   
N.N
ja upam,da bo najina oz.naša usoda pozitivna kot si vse tukaj želimo.Js pa danes pridem domov,z mojim dragim pravkar pri kosilu pa sem začutla spodaj nekaj da mi steče sem si mislila eto jeuser posted image !grem takoj v kopalnico preverit pa ni bla user posted image ampak samo dokaj velik izcedek(bele barve malo malo rjave,res malo).Ali imaš ti tudi mogoče več belega izcedka?Na vodo res hodim tko na dve tri ure pa je vedno takšne lepe rumene barve(limone),kot pravijo da naj bi takrat imele takšen urin,to sem nekje prebrala ampak ne vem a je res.

Nepoznana;a testi ki si jih opravila so bili vsi negativni niti malo se ni videlo kakšne črtice več.Tiste ko si želiš?user posted image
Js si bom tud ta teden kupla CB pa bomo videli.

Neposredna povezava do sporočila: 18
8.12.2008 20:00:31   
Nepoznana
user posted image Tvoj post je tak, kot da bi ga js pisala...

Kolikokrat grem na wc ne bi mogla napisat, ker grem večinoma zato, ker začutim, da se mi je nekaj ulilo, pa letim preverit, da ni mogoče user posted image , pa pol mimogrede še odtočim user posted image . Ja, izcedka imam pa tudi jaz nekoliko več kot po navadi - belega...verjetno ga pa zato tudi toliko bolj čutim, ko priteče... user posted image

Test, ki sem ga delala Baby check mini, no, pravzaprav oba nista kazala druge črtice...je pa res, da nisem nosila pod močno svetlobo, pa obračala, če bi se s kakšnega kota bolj videlo kot iz drugegauser posted image . Tko normalno pogledano, je bila le ena črtica - kontrolna.

Tudi jaz imam namen kupiti Clear Blue, vendar bom poskusila počakati še do konca tedna...ali pa vsaj do srede, ker pol se bom pa že na zdravnico obrnila, ker najbrž ni normalno, da mi user posted image brez razloga toliko zaostaja... pa ne bi rekla, da imam neko stresno obdobje...razen tega, da tko parkrat na dan pomislim, kako bi bilo lepo, če bi bila user posted image

N.N, sporoči, ko bo kaj novega...Držim pesti za dve črtici! user posted image

(odgovor članu N.N)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.12.2008 22:20:23   
Mariposy
Jaz se tudi absolutno strinjam da je clear blue najboljsiuser posted image Delala sem tudi 2x test z baby check in mi ni pokazal +.

Neposredna povezava do sporočila: 20
9.12.2008 8:19:53   
lananai
Povečan beli tok je vsekakor lahko znak nosečnosti. Pri meni je to skor edini znak, da je nekaj drugače kot prej. user posted image  Srečno!

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.12.2008 11:18:30   
gbranka
meni ti baby mini checki nsio pokazali nosečnosti. sem pa imela en cb, ki mu je potekel rok uporabnosti, pa je pokazal +. Potem sem dvomila v rezultat, čeprav sem bila v sebi prepričana da sem noseča. Zato sem ponovila test z baby checkom, pa sepet ni blo vidno. potem sem pa rekla je kar je. čakamo na menstruacijo. no pa je ni blo in smo šli potem k ginekologu. Sedaj pa čakam, da grem rodit. imam namreč čez 10 dni rok.

torej raje reskirajte par evrov več in kupite cb. pa obvezno v jutranji urin.

lp
Branka

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.12.2008 11:30:25   
Taddy78
N.N. sicer ti res iz srca želim +, ampak po tako dolgem izostanku M dvomim da se bo pokazal +.
Sama sicer že imam sina, delamo pa na drugem otročku že 3 leta in sem v tem času zaradi namišljene nosečnosti imela že kar nekaj znakov, ter naredila malo morje testov.

Sicer kolikor vidim imajo vse mamice pozitivne izkušnje samo s CB, jaz imam slabo. BC mi je do sedaj samo 1x zatajil, pa še to sem bila sama kriva, ker sem bila sigurna da imam nos. znake lahko že 15dni po M in je test bil pozitiven zaradi O...

Aja glede testa, po 10minutah lahko pokaže lažno nosečnost, oz. je neveljaven, no pa saj to tak piše v navodilih...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.12.2008 12:04:16   
N.N
Nepoznana;ja midve pa res čakava in čakava kaj bouser posted image eto tud mene firbec matra pa bom tud te dni mogoče že danes kupila test CB seveda,tudi ti mi sporoči kako je s tabo.Mi je pa malo tko dala za mislit Taddy78 ko je napisala da dvomi v pozitiven rezultat ker je že tako dolgo od perila.

Taddy78;veš ko sem delala test Clear blue mi po tistih 5min ni pokazal plusa,no ga dam stran pa grem seveda pogledat,čez recimo manj kot pol ure pa je bil plus,saj vem da testi veljajo 10.min ampak sem že zasledila da so punce vseeno bile noseče čeprav je test pokazal šele po pol urah plus.Ne vem saj bo.Ti pa verjamem.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.12.2008 14:16:53   
Anonimen
draga N.N mislim da smo že vse neučakane kdaj boš naredila test za sebe vem da ne bi tako dolgo zdržala.Res upam da boš imela plusek ampak prosim da opravi ta test ker nas že verjetno vse firblc matra in mislim da še komaj držimo pesti zate in tudi za NEPOZNANO pa javita hitro me pa bomo še malo pesti držale

(odgovor članu N.N)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?