Nepoznana -> RE: ALI SEM PREHITRA!!! (8.12.2008 20:00:31)
|
[sm=smiley36.gif] Tvoj post je tak, kot da bi ga js pisala... Kolikokrat grem na wc ne bi mogla napisat, ker grem večinoma zato, ker začutim, da se mi je nekaj ulilo, pa letim preverit, da ni mogoče [sm=hudicek1.gif], pa pol mimogrede še odtočim [sm=jezicek.gif]. Ja, izcedka imam pa tudi jaz nekoliko več kot po navadi - belega...verjetno ga pa zato tudi toliko bolj čutim, ko priteče... [sm=zmeden.gif] Test, ki sem ga delala Baby check mini, no, pravzaprav oba nista kazala druge črtice...je pa res, da nisem nosila pod močno svetlobo, pa obračala, če bi se s kakšnega kota bolj videlo kot iz drugega[sm=smiley36.gif]. Tko normalno pogledano, je bila le ena črtica - kontrolna. Tudi jaz imam namen kupiti Clear Blue, vendar bom poskusila počakati še do konca tedna...ali pa vsaj do srede, ker pol se bom pa že na zdravnico obrnila, ker najbrž ni normalno, da mi [sm=hudicek1.gif] brez razloga toliko zaostaja... pa ne bi rekla, da imam neko stresno obdobje...razen tega, da tko parkrat na dan pomislim, kako bi bilo lepo, če bi bila [sm=nosecka.gif] N.N, sporoči, ko bo kaj novega...Držim pesti za dve črtici! [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|