amy26 -> RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? (1.6.2009 15:13:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: mojamura kaj je to javorjev sirup....sliši se ogabno[sm=smiley11.gif] . upam vsaj da ma dober okus. zakaj pa pomaga? Javorjrv sirup je naravni sok, ki je zelo sladek in se ga lahko meša z vodo. Men okus ni tako zelo slab, je čisto prebavljiv. Jaz ponavadi kupim Madal bal, to pa je mešanica javorjevega in palminega soka. To zmešaš z vodo, dodaš sok limone in lahko tudi malo čilija in to piješ ko se postiš. Jaz sem zdržala ene 4 dni in moram reč da sem se počutila super. Niti lačna nisem bila, tako da priporočam. Jaz ponavadi kakšen dan v mesecu pijem samo ta sok, da se telo malo ščisti, bi pa po pravilih ta post moral trajat 10 dni, samo jaz se še v glavi nisem prepričala za kaj takega.[sm=smiley19.gif] ok koliko pravega sladkorja je pa notri...pa kje se to da kupit...lekarna? kupiš ga lahko tudi v lekarni 1 l imaš za 10 dni cena cca 36 eur, imajo pa tudi po 0,5l ki je za cca 5 dni javorjev sirup oz. mešanica javorjev+palmin sirup je dober tudi v čaju, pa v palačinkah namesto sladkorja vztrajam pri postu, danes je 7.dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] počutje ok, malo sem edino švoh če je treba mal v hrib ali pa dolg sprehod me hitro utrudi. Včeraj sem imela malo krizo, zdržat ni problema brez hrane sam težko je biti zraven ko drugi kaj dobrega jejo, danes je pa super ker sem v službi in sploh ni problem biti brez hrane. se pa tudi že malo pripravljam kako naprej ko neham s postom ker se ne želim takoj zapacati s hrano
|
|
|
|