Lianna -> RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? (31.1.2009 19:39:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepa* IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: kepa* IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: kepa* IZVIRNO SPOROČILO: snorlax No, sem razmišljala, da imamo menda letos 20 obletnico srednje šole. Mogoče bi tole lahko bila motivacija. Pa da si kupim eno fensi cunjo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] Evo, tudi to je lahko motivacija. Zakaj pa ne? Meni je motivacija tudi poletni dopust. Do takrat bi rada oklestila vsaj par kg, da ne bom širša od šotora.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Kepa kam se greste pa poleti potepat? In ja meni je tudi poletje motivacija, čeprav ne grem na morje. Mi gremo letos poleti na Sardinijo in prvič s šotorom. Imamo že karte za trajekt. Sicer se zelo radi potepamo in gremo ob vsakih počitnicah (delam v šoli) kam, zato sem si svoje hujšanje zastavila tako, da imam do vsakega oddiha delni cilj glede kg. Kaj od tega se bo realiziralo, bomo pa še videli. In kam greš ti? Jaz še ne vem. Vse je odvisno od avionskih kart. Mikajo me Maroko, Jordanija, Mehika...Veliko je držav kamor bi se šla potepat. Uuuu, jaz tudi. Zelo mi je žal, da nisva z možem prej, ko sva bila še brez otroka, bolje izkoristila čas in možnosti in več potovala. Sva pa neumneža ves denar zmetala v obnovitev stanovanja in hiše, ki bi komot počakala leto ali dve. Zdaj smo nekoliko bolj omejeni, saj si malega ne bi upala vlačit na daljša in bolj eksotična potovanja. Tako, da le izkoristi, dokler si tako svobodna, hehe. Jaz živim za potovanja. In sedaj samo še o tem razmišljam kam bom šla. Sem navajena vsako leto it na koncu januarja oz. račetek febuarja za nekaj dni v tujino. No letos sem že v tujini, ampak 11.2 pridejo moj dragi in bodoča tašča in tast sem in se gremo še malo potepat. Komaj čakam. Bo pa treba mojega bejbija ko bo takoj navadit na potovanja. Poznam kar nekaj družin, ki se potepajo po Evropi, eni tudi Aziji in zelo uživajo. Sploh po Evropi je fajn, ker se da kampirat. P.S. Sem dala nekaj slikc s Korzike v album.
|
|
|
|