kepa* -> RE: 1. 1. 2009 - GRE KATERA Z MANO? (22.1.2009 18:48:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: klariska haj! Danes sem pa bolj brez energije. Včeraj zjutraj sem eno tableto proti bolečinam vzela, me je nekaj bolelo, rodila ali kaj. Potem pa me je popoldan bolel želodec, groooooza, napihnjena, joj. Pa ponoči spet, dvakrat sem se zbudila vsa komasta od bolečin. Danes pa mi je enih dvakrat, trikrat ratalo slabo. Ma kr neki. Zdaj sem pa taka scuzana. Danes jedla tudi sladkarije, sodelavkin rojstni dan smo praznovali.In zdaj se mi lušta kaj sladkega. prej sem nekaj slišala ali prebrala o o torti, ali neki taki reči za jest, pa sem skoraj v nezavest padla od želje. Ko ste se pogovarjale o padcu sladkorja v krvi, sem razmišljala o nizkem pritisku, ki mene kar matra, ko hujšam. Edino kar mi pomaga je, da pijem vodo in počivam. A vas je že kaj gripa prijela v roke? Se tudi vam zdi, da je življenje precej časa kar zakomlicirano in težko? Ali pa sem samo jaz tako čudna? Gremo! Gremo! Kam? Naprej! Za koga? Zase! /Par parol nikoli ne škodi:)/ Uh, sva bili pa usklajeni, kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Tudi jaz se večkrat počutim slabo in sem pesimistično naravnana. A poskušam vedno iskati tudi dobre stvari. Pogosto pomaga, da se počutim malo bolje.
|
|
|
|