Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:41:52
|
|
|
|
sasi13
|
mislim da bo treba mal slik nalimat
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:42:48
|
|
|
|
ilatic
|
Katera me je ZBRISALA IZ SEZNAMA ZA JUTRI IN KNJIGICO????????????? Hvala ampak jaz vseeno pridem in prosim te LUNICA za knjigico in posvetilo če nisem prepozna. Prosim, prosim za Tarika!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:43:27
|
|
|
|
lex
|
sasi super za tvoja dva srčka rebeca - vse bo OK, pa en kup za tariqa a je kdaj katera pekla sacher torto, a se mi lahko ponesreči?
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:44:31
|
|
|
|
sasi13
|
jan "sedi" anžej "sedi"
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:45:44
|
|
|
|
sasi13
|
lojzika se nas je ustrašla
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 21:46:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:47:45
|
|
|
|
sasi13
|
kadar jz kej pišem ni nobene za akcijo, zdej grem pa spat ker drugač bom jutri nočko
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:49:39
|
|
|
|
lex
|
sasi nimaš kam it, gremo dans do 200 - 6 del imamo že odprt
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:50:50
|
|
|
|
neboglasnica
|
sasi13: ne, ne pobegnit, saj smo tu lex: pri sacher-ci se ti skoraj ne more ponesrečiti. Upam, da nima prezapletenega recepta.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:51:41
|
|
|
|
neboglasnica
|
Kako sva midva z mojim družabna? On na dvosedu s sendvičem v roki, jaz na računalniku... Preden bom šla spat, bo pa verjetno rekel: kaj zdaj mami, a bo kej?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:52:36
|
|
|
|
lex
|
nimam še recepta, nekaj sem gledala na kulinariki, a maš ti katerega preverjenega?
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:53:39
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Kako sva midva z mojim družabna? On na dvosedu s sendvičem v roki, jaz na računalniku... Preden bom šla spat, bo pa verjetno rekel: kaj zdaj mami, a bo kej? tvoj je vsaj buden, moj že 1,5 ure smrči tak, da bo počasi še stropi iz zg. štuka nase potegnil
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:54:00
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 iiiiiiiiiiiiiiiii, kuk mi ve polepšate dan, res!!!! populis, sej veš, da hec. ev, zele bom mela 15 min, gre moja v bano z atijem. mislim, do srede hrbta se je pokakala spet. konstantno mi kaka 2x na dan, ko tak ptič ma prebavo, odkar smo mleko menjali. Prej na Novalacu pa trdo pa zeleno... prejle je pa McD padu!!! Živa mi je itak v avtu zaspala do prvega ovinka, mami se je pa najedla kalorij v avtu . Zele zvečer pa še čips pade matr, sm lačna. ko da dojim... ker v nosečnosti jz nisem bla nikol lačna pa se ne hecam. voziš in ješ?? ti ti ti
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 21:54:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:57:33
|
|
|
|
24julij
|
ojla pozdravcek komaj sem vas prebrala,uf sem se kr našvicala,naju pa ju3 ne bo bova pa drugic,upam ej za kaj se gre tole a bo katera mogoce sla? zimska imas zs IZVIRNO SPOROČILO: 4ka Pozdravljene mamice! Vabimo vas na brezplačno predstavitveno urico telovadbe za dojenčke z mamicami. Gre za zabavne urice, ki so namenjene spdobujanju dojenčka k pravilnemu gibalnemu razvoju ter učenje enostavnih zabavnih igric, ki jih lahko potem izvajate s svojim dojenčkom tudi doma. Urice vsebujejo tudi elemente masaže dojenčka, navezovanje stika z dojenčkom ter konec koncev tudi prijetno druženje z drugimi mamicami enako oziroma podobno starih dojenčkov. Urice pripravljamo za dojenčke od 3-6 mesecev, ter malo večje (od 6 do 9 mesecev). Predstavitvena urica bo v začetku januarja, prej pa se morate prijaviti na naš mail, da bomo vedeli, kakšen obisk pričakujemo. Potem boste po mailu dobili natančne podatke o terminu urice. Vadba bo potekala v Narodnem domu v Ljubljani. Pozdravček. Naš mail; info@4-ka.si
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:58:14
|
|
|
|
lex
|
jaz mam pa pod nogami jederski reaktor, tak mi comp ropota , zdaj ko so mi končno windowse nove naložili, mi bo pa riknil
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:01:25
|
|
|
|
frutka_
|
Kaj zaj za jutri? Ob 11-ih se dobimo v EP?! Nimam časa brat za nazaj, ker sem imela obisk in grem komaj zdaj pospravljat, pa še z malima sem sama, ker si je moj šel po nove pancerje. No, mala dva spita jaz pa grem malo razramat. Lex, nasara, levinja, liju, levinja,.... flower (v redu zrihtajta jutri). Jaz sem danes z obema šla sama v lab.-meni so vzeli kri. Mali mi je sedel v naročju, pipika pa je spala v jajčki poleg . Ko smo šli iz ambulante me je vprašal, če bo zdaj dobil bratca. OMG!!!!!! Je mislil, da sem noseča! No, pregled sem imela, ker sem nonstop utrujena in mi najbrž spet železa primanjkuje.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:05:01
|
|
|
|
lex
|
a nisem mela lepe dude? moja mami, moja oma in jaz tri babnice, ki smo komaj obvladovale 2 moška (mojega atija in brata) srednja šola maturantski (rebeca ti bi nas morala vse poznat - kome totalne, najbolj pa Helenca ) jaz mam črno majco (tu sem bla tak suha ko nikol več ne bom ) tak je pa naša palčica danes prespala 3 ure - bolj ko je svetlo, bolj ko je tv na glas bolj je spala
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 22:05:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:06:23
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Kaj zaj za jutri? Ob 11-ih se dobimo v EP?! Nimam časa brat za nazaj, ker sem imela obisk in grem komaj zdaj pospravljat, pa še z malima sem sama, ker si je moj šel po nove pancerje. No, mala dva spita jaz pa grem malo razramat. Lex, nasara, levinja, liju, levinja,.... flower (v redu zrihtajta jutri). Jaz sem danes z obema šla sama v lab.-meni so vzeli kri. Mali mi je sedel v naročju, pipika pa je spala v jajčki poleg . Ko smo šli iz ambulante me je vprašal, če bo zdaj dobil bratca. OMG!!!!!! Je mislil, da sem noseča! No, pregled sem imela, ker sem nonstop utrujena in mi najbrž spet železa primanjkuje. aaaa, kje pa sem jaz? Aja, bosta kar dve levinji, ena namesto mene Jutri EP ob 11
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 22:08:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 22:08:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:08:45
|
|
|
|
lex
|
sasi ful sta si podobna, pa kak lepo sedita
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:10:44
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ lex vse poznam, ja. haha fajn ste. (si bla pa res ful suha - ti bolj paše zdaj ).-hvala, da si me potolažila joj morem še jaz kero dat gor, samo jih nimam tukaj, vse so doma ostale. bom, bom..ob priliki. jaz mam edino te iz maturanskega izleta sem pozabla zadnjič komentirat (kura pač), da si si bla ful podobna ko si bla mala, pa Iraya je taka kot ti ko si bla še mini you kje si pa našla ime za Irayo (za tariqa sem si zapomnila), ful mi je lepo - nenavadno
< Sporočilo je popravil lex -- 18.12.2008 22:11:24 >
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 22:11:20
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: frutka Kaj zaj za jutri? Ob 11-ih se dobimo v EP?! Nimam časa brat za nazaj, ker sem imela obisk in grem komaj zdaj pospravljat, pa še z malima sem sama, ker si je moj šel po nove pancerje. No, mala dva spita jaz pa grem malo razramat. Lex, nasara, levinja, liju, levinja,.... flower (v redu zrihtajta jutri). Jaz sem danes z obema šla sama v lab.-meni so vzeli kri. Mali mi je sedel v naročju, pipika pa je spala v jajčki poleg . Ko smo šli iz ambulante me je vprašal, če bo zdaj dobil bratca. OMG!!!!!! Je mislil, da sem noseča! No, pregled sem imela, ker sem nonstop utrujena in mi najbrž spet železa primanjkuje. aaaa, kje pa sem jaz? Aja, bosta kar dve levinji, ena namesto mene Jutri EP ob 11 Joj.... Oprosti! Mislila sem napisati tebe pa sem dvakrat levinjo...No, saj zanima me samo ali se dobimo. Jaz imam itak namen iti tja tako da bi bilo fajn, da vas vidim.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?