Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 20:59:21
|
|
|
|
Netta
|
neboglasnica - kaj te tare? lex - tudi jaz sem sama danes...moj je šel v savno takoj po službi...potem bo pa revež moral že ob 5.30 na vlak, da bom jaz imela avto jutri za v LJ kakšno je vreme napovedano?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:00:47
|
|
|
|
Netta
|
nasara - bravo za zobek... mi smo pa še vedno škrbasti
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:03:31
|
|
|
|
dzanika
|
lex kaj z alkoholom se očisti plesen? Pa potem spet ven udari al ne?? Ma mi jo imamo sicer čist mal sam mi gre vseeno na živce. neboglasnica hvala za info kako odpraviti plesen.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:04:25
|
|
|
|
glugluglu
|
neboglasnica, super, lahko vzameš, hvala, . Ja jutri perem, pa Nino imam doma, sicer je boljša, se mi zdi, da je čisto ok, samo njeni so še v šoli v naravi, pa je ne morem kar nazaj peljati, sem pomislila na to, kako bi debelo pogledali . Lunica, lahko tudi za Tiana posvetilo, prosim
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:05:41
|
|
|
|
netki
|
a bo padla 200-tka al ne?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:07:01
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu neboglasnica, super, lahko vzameš, hvala, . Ja jutri perem, pa Nino imam doma, sicer je boljša, se mi zdi, da je čisto ok, samo njeni so še v šoli v naravi, pa je ne morem kar nazaj peljati, sem pomislila na to, kako bi debelo pogledali . Lunica, lahko tudi za Tiana posvetilo, prosim Saj daleč niso, kar pelji jo, tako za hec. mirjam80: pojma nimam, kaj me tare. Pa mojega so ravno iz službe klical, očitno bo odpeketal delat. Kar nekaj me muči. Po mojem me je neka sitna muha pičila.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:09:00
|
|
|
|
Anonimen
|
neboglasnica, sej moj bo prišel takrat, ko boste ve že na čveku. sicer itak ni panike, če bo šlo bo šlo, moj bo mel knjige poleg, če bo ktera lahko uletela bo, če ne pa pošta laufa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 21:10:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:11:00
|
|
|
|
Netta
|
no evo da vas malo razvedrim: pelje gospod pingvina po cesti in srečata prijatelja. Pa ta pravi: "Kaj pa počneš, pelji tega pingvina v živalski vrt!" Naslednji dan se spet srečata in gospod je še vedno s pingvinom. "A ti nisem rekel, da pelji pingvina v živalski vrt!" "Saj sem ga...pa mu je bilo všeč. Sedaj ga peljem v kino!"
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:12:21
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika lex kaj z alkoholom se očisti plesen? Pa potem spet ven udari al ne?? Ma mi jo imamo sicer čist mal sam mi gre vseeno na živce. neboglasnica hvala za info kako odpraviti plesen. sem brala na internetu - mi je striček gugl to ven vrgel, tam kjer sem čistla če ni vsekalo ven, pa ceresit za vpijanje vlage sem kupla in se mi zdi, da kar malo pomaga.
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 21:25:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 21:25:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:25:45
|
|
|
|
Majuska
|
Evo mi smo danes prvič šli na dedka Mraza, pa Aleksandra ni kaj dosti zanimalo ... med predstavo je premleval svojo flaško, pa srečal je zgleda prvo simpatijo, sta se z eno punčko navdušeno spogledovala takole še slikica: mami pred kakimi 30 leti pri dedku Mrazu mami kot najstnica... valeta namreč (slike so pa obupne, vem!)
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 21:27:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 21:27:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 21:27:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 21:28:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 21:28:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:30:52
|
|
|
|
rovar_ka
|
Zdravo babe žabe! Vidim da ste še tu, da še niste pobegnile na novi del Danes smo se popoldne potepali, tak da sem spet zadaj z branjem Pa ajde, zaenkrat je še samo 6 strani. Levinja, ti pa si mela monologe danes Malo jezik šparaj za jutri flower - OMG, mali ti je kr ven zlezo al kaj? Še dobro, da mu ni nič blo IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: Inigo ko že mamo tooooooolki seznamov, pa dajmo nardit še enega! Naj julijec/julijka npr. - najbolj občutljiva rita - Bor in Brin - najtežji - Lan - največja - Kali - ... ampak je vsak nekaj posebnega, vsak je v nečem prvi....po moje pol bi lahko kr zraven seznama blacky napisala: Lan....najtežji Ni samo najtežji , ampak tudi največji (no med fantki, vsaj zdi se mi...) vas šišamo menda v višini pa bastian! ma 77 cm korenjaka! ha ha ha, ko sem to prebrala mi ni kapnilo da gre za našo bastian, ampak sem imela v mislih moško ime bastian.. in glede na konteks točno veste na kaj sem najprej pomislila packa jaz Inigo - jaz sem tudi najprej pomislila na bone, če že imate vse. To se vedno porabi. lunica - luškan avatar, se bom mogla še malo navadit, ker še imam kr v glavi fantka z zelenimi hlačami
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 21:30:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:31:42
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 aja AAA pa jst poznam! anonimna alkoholičarka andreja Ti pa si pravi komik ej, pa včeraj tisto z mačko me je skor ubilo
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 21:31:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:36:40
|
|
|
|
sasi13
|
včeri vam rečem da ne preveč napisat in ve napišete 18 strani blacky hvala za zajčka nevem o kakšnem snegu ste govorile pri nas je skoz ulivalo. inigo reči naj ti kupijo darilne bone, (baby center, pikapolonica, ....) ko boš kaj rabila pa greš in zapraviš. mi smo tudi dobili darilne bone, denar in ogromno oblačil. za brina da bo kakal. lunica če se boš kje srečala z inigo lahko kr njej daš knjigo. a velja da ti denar pošljem po pošti. al pa če inigo založi in dam potem njej? lunica nam tudi morš napisat posvetilo. inigo in dzanika hvala za živke, zdej jih mam pa jz 6 viška tako da če bo katera rabla nej pove - pošljem danes smo imeli razvojno almbulanto in je rekla zdravnica da se jima nikjer ne vidi da bi bila nedonošenčka in da sta se rodila en mesec prej. zdej imamo pa kontrolo šele čez pol leta
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:38:27
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower srečanje jutri: Ne vem kdaj bova prišla, ker greva zjutraj v laboratorij dat kri, blato in urin. Cel dan ni kakal, ravno zdaj, ko čakam... P rekla, da se ji definitivno ne zdi normalno, da otrok v spanju joče. Zdi se ji, da je refluks, ker zdaj manj poliva, ko mu mleko gostim. Lahko, da je kaka anotomska nepravilnost na črevesju in da ima krče. Lahko kaka bakterija... Jokanje v spanju: meni je to Sara delala skoraj do petega leta, ali pa še čez. Sem jo morala zbujati, da se je prenehala. IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica mojcek1: kako lepo, zdaj pa cmerim zakaj, lubika moja??? Ja, lepa gesta dragega. Ne pomnem, kdaj je bilo to pri nas. IZVIRNO SPOROČILO: zimska Zdej grem pa iskat, kje smo Ilatic zgubili. Jo je zamedlo. Kaj zdaj? Bo 200 ali ne?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 21:39:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
Pa ena Lojzika nas bere? Haloo, kako si?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?