Tinky -> RE: Julijske čveke '08 V. del (16.12.2008 14:50:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška najini stroški...sploh ne vem če naj napišem...kupila sva stanovanje na kredo, in to stanovanje naju je stalo ojojoj, ampak še sreča da sva ga vzela, ker če ga prodava sedaj zasluživa duplo, tolk so šle cene gor...mesečni stroški...samo za nas 3 - 2500eur[sm=smiley29.gif] (hrana, kreda, elektro, voda, rt, siol,)...sej jst ne jamram..midva za najina leta ziviva super, ampak mojga čaka še 5-7 let igranja rokometa, potem pa se konča..in v tem času si je treba ogromno prišparat in ustvarit, ker ne vem kako bo dobil službo brez izobrazbe in delovnih izkušenj...torej si morem jst najt službo in čez 5 let še on...naju vso to iskanje službe in problemi še čakajo...da ne rečem kok je rizično to, da se poškoduje, ostane brez službe in brez denarja..pol sva pa na mojih 500eur porodniške...zato pa on špara veliko..in je res varčen... razmišlja v tej smeri, da bi ostal v športu oz. bi postal trener? moj brat igra odbojko in ga čaka tudi še par let igranja, ampak se izobražuje za trenerja, saj pravi, da bi rad ostal v tem "giru" ne, ni karakter za trenerja...je premila duša in ga bi vsi pohodli...mislim da ne bo nikoli trener...žal, ampak res ni človek za to aja, pol je pa to druga pesem [sm=smiley1.gif] mah, jaz pravim, da če imaš streho nad glavo je to že dovolj, za dat kej v usta se pa vedno najde
|
|
|
|