netki -> RE: Julijske čveke '08 V. del (16.12.2008 13:47:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Ne bom lepla slikic, ker nimam kaj veliko za pokazat, sem pa ponosna na to do česar sva z lastnim delom in trudom prišla... Sicer pa ni važno kje živiš, če je to tvoje ali ne, glavno je, da ste srečni, zdravi in da se imate radi. Tudi pod to se podšišem!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Netki. 11 let sva se selila kot norca iz najema pa v najem. Nekje so bili lastniki obupni, nekje je bila previsoka najemnina in nisva sfolgala... Nazdanje se nama je uresničila želja ki sva mislila da ne bo nikoli uresničena. Pa je. Kupila sva si hiško malo starejšo, ampak smo na SVOJEM. Marsikaj je za popravit, za zrihtat ampak mi je vseeno, ker vem da vse ob svojem času prie. Zato ne obupaj, tudi vidva bosta rabila čas in tudi vidva bosta enkrat na svojem. Verjemi in ne izgubi upanja. joj punce zdej ste me pa v jok spravle.....hvala vam za vse besede ko vidim kako ste ve prišle do stanovanja ali hiške imam še malo upanja da tud nam uspe.....enostavno sem bila v prepričanju da drugim uspe z lahkoto
|
|
|
|