netki -> RE: Julijske čveke '08 V. del (16.12.2008 10:19:20)
|
blacky......kako nama znese da dajeva na varčevalni račun????? tkole je.....živimo malo drugače od vas vseh tukaj po moje.....smo v luknji pod taščo, stroške imamo itak minimalne, vse na isti števec in plačuje tašča, zraven ne dajem ker sem rekla da potem imam raje da ločimo položnice, zato ker ona plačuje štrom za 4 objekte....in zdej naj jaz plačam pol....ni šans, ker je naša poraba kapljica v morje. Vse kar imava od položnic je zavarovanje, telefon in rentno varčevanje. Doma imamo vso zelenjavo (imam sama vrt), meso, mami mi velikokrat da kosilo, kaj kupi v trgovini (zlata mami), v trgovini kupim le drobnarije....oblačila za otroka mi da ena kolegica, kupim nekaj samo ker se ne morem upreti.....ostali stroški so če tu pa tam kaj vzamema na trajnik ali na obroke. in zdej boste rekle da živimo v luksuzu....ja če bi imela oba po 1000 eur plače....tko pa imava eno plačo in kar jaz dobim od socialne ker sem brez službe.....aja pa tista ena plača je med 700 in 800 eur......na računa dava tudi do 300 eur, včasih pa nič...odvisno... ampak kaj mi pomeni tisti denar na računu, če ga nikoli ne bo dovolj da gremo na svoje, da si uredimo svoj dom, da zaživimo kot prava družina......midva naivno nalagava denar, ampak same veste kolko rabiš za eno majhno hiško, stanovanje.......še dolgo bo treba varčevati in pri tem nama vsaj starši pomagajo kot sem že napisala. Veliko raje bi imela hiško in se preživljala sama ampak kaj ko ne gre.....najbolj od vsega pa si želim službo!!!! tudi nam kdaj zaškripa, ko je plača slaba in ko je veliko stroškov in ne pridemo skoz......ampak vseeno punce jaz vas občudujem da se znajdete pri tako velikih stroških,,,,svaka vam čast, ampak kar je treba je treba....nekako je treba priti čez mesec torej šparamo izključno zato, da gremo na svoje enkrat... no evo zdej sem se pa razpisala, ampak bolje to kot pa da me katera narobe razume
|
|
|
|