glugluglu -> RE: Julijske čveke '08 V. del (15.12.2008 23:39:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška dobro ajde...ne vem če 40 , ampak jih je ogromno!!! moja kolegica dela pr fabjanu in je rekla da to kr hodijo pa hodijo...pa usta, pa liposukcija,pa lipoliza, pa botox... jaz pa če ne bom zadovoljna z njimi si jih bom dala popravit...men je to čist ok...veš, itak mam ful male in pol ko so scuzane niti moderc ne more kaj popravit... Ma ne vpraš kakšne so moje, še A kmalu ne bom gor spravila, ker bo prevelik. 2 leti nazaj sem šla k plastiku (Leskovšek v Lj.) , da mi eno sumljivo znamenje odstrani ravno na dojki in ko je gledal tisto znamenje sem mu takoj rekla, (preventivno, da mi ne bi slučajno začel prodajat kakšnih vsadkov), da jaz si ne bom nikoli mogla dati kakšnih vsadkov, ker me skomina, že tisto znamenje, ki mi ga je izrezal tam sredi zize, pa je bilo mičkeno, mi je bilo ful groza, kaj šele kaj drugega. Ne bi prenesla. Joj, pa ko mi je začel razlagat kako se naredi korekcijo vdrtih prsnih bradavic (me je firbec matral in sem vprašala) , me je že vse minilo.
|
|
|
|