Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 19:21:21
|
|
|
|
ilatic
|
Ma Lex ti si res zakon. Jaz imam srečo k sta moji dve že veliki in mi lahko pomagata. Berite lahko sam je bolj malo od tega.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 19:34:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 19:35:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 19:37:19
|
|
|
|
Netta
|
ojejej...koliko ste napisale...pa sem mislila da bo zaradi vikenda kaj manj...no ja sem spet koristno porabila pol urce da sem vas prebrala levinja - sociologinja sem, a žal brez zaposlitve blacky - tole z denarjem od otroka, pa tudi mene ful zanima...ana ima že enih 800E, pa sva mislila dat na banko...dajte kaj svetovat! DD- super da ste dobile nov datum. komaj čakam da vas vidim! majar. - moja poročna slika je pa nekje na začetku tega dneva...stran??? vas bom probala še kaj brat, sedaj se pa pridružujem možku, ki že pridno sestavlja puzzle...še malo pa bova končala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 19:41:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 19:51:57
|
|
|
|
Majuska
|
Blacky, midva še nisva odprla računa za Aleksandra (ker sva lenobi!), ampak v planu je, da bi tja nalagala denar od otroškega dodatka. Konec koncev je to denar, ki mu pripada. No, bomo videli ... najprej morava sploh do banke prit Ekola, mali se zabava v ležalniku, mami pa z enim učem TV spremlja ...
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 19:56:39
|
|
|
|
majar.
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 evo,sem jo našla... zelo lepa obleka, sploh ne zgleda da je tako stara, pa še moderna je
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 20:00:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 20:27:54
|
|
|
|
lex
|
netki ful sta si podobna - mislim da sem po očkah našla razliko. ampak bolj ko ju gledam bolj sta si podobna aljaž in ksenci držita se mirjam tej obleki se res ne vidi, da bi bila od tvoje mame . jaz od moje mame obleko lahko porabim samo za šal. je mela 45 kg, jaz jih mam pa 73 tak da no way da stlačim več kot glavo not, ker bi jo razneslo. računi: moji trije jih majo tolk, da se jim sanja ne . babica (njegova mama) vsem trem varčuje za štipendijo, vsak ima hranilno knjigo na katero dobivajo ves denar to je njihovo. kaj bomo z denarjem naredili nimam pojma se je pa najbolj splačalo Aleksu ker sem vsak kovanec v tolarjih vrgla v pikapolonico, pa še pol je vse kovance on pokasiral o smo prešli v €. tretji račun majo pa toli raune in tam mam jaz denar za hišo gor, ker je na kartico in lahko lepo delam z denarjem brez problemov. če bi pa mela ta denar na najinih računih, pol bi bla pa kriza, moj ne zna s kešom, bi vse porabil dajte mir s puzzli, ker bi jih jaz tud, pa se mojemu ne dopadejo. Lušta se mi jih pa ful sestavljat. ne vem če ne bo dobil za valetinovo (a sem za božič prepozna?) za darilo, sestavla jih bom pa jaz
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 20:29:19
|
|
|
|
lex
|
aja pa vsi trije že spijo jutri ko bo pa ati doma bo pa vse narobe . Saj aleks ga je hotel čakat pa je bil tak utrujen, da je skor na kavču zaspal
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 20:31:49
|
|
|
|
24julij
|
ojla mi smo bli danes cel dan tako bogi,tko da sem tok utrujena in bom ju3 brala za nazaj,Lara mi je ze uceraj nekaj zakuhala tko da nisva dobile pikice,P je rekla da je neka nepojasnena viroza,tko da pomoje Adenoviroza, danes je mela skoz nad 38 vrocine in je spala skor cel dan samo pila je jedla bolj malo je niti nisem silla ker ko sem jo ob 17 hotla mal napitat mi je use ven zbruhala revica tko da vazno je da je blo dosti caja no prej smo dali pa svecko ko je prslo do 39 in je sedaj zaenkat brez vrocine se ji je takoj poznal je bla cist druga.joj upam da se ne bo vec ponovila,tko da smo se danes samo cartali je blo samo mmmma maaa sam da sem sla stran tko da ko je spala sam da je vidla da me ni mmmmmmmmm pa je bla mamica zraven,revca se mi je tok smilila
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 20:49:41
|
|
|
|
lex
|
joj božica evo en koš pikobak
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 20:54:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 20:54:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 20:56:07
|
|
|
|
Inigo
|
aurorra - uf, so dobri! sporoči kaki so ko pridejo. kr bi jih jst tut naročila. ene 2 para zihr. sam nima ne vise ne eurocarda...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 20:57:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 20:57:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 21:05:45
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: lex aja pa vsi trije že spijo hitro, recept vita je spala celi dan 2x 15 minut alina je spala 1,5 uro ampak ona je vedno zaspana ob 8h (že od dojenčka ven) aleks ne spi več čez dan in je bil crknjen vse tri sem suširala/skopala in jih namreno nafilala s toplim mlekom (naj bi bilo dobro za spanje) kaj je zdaj pa recept, mamina trda roka - jutri me vprašite ko bo ati doma
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 21:06:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 21:07:04
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: auroraa lex - jaz sem ta teden naročila copatke na ebayu. čakam, da mi jih dostavijo. http://stores.ebay.com/Shoes-Zoo_W0QQfrsrcZ1QQfsubZ3QQtZkm sem dala za 4 pare + poštnino 34€ prooosi, povej drugič, boš? bi skupi naročile - jaz pa poravnam poštnino!!! pleeeaseee... Meni tudi prosim, jaz bi tudi te copatke naročila.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 21:09:24
|
|
|
|
dzanika
|
levinja smo že dve. Tudi mi nismo bili nič kaj skupaj danes. Komaj je prišel dragi iz službe pa že je šel na fešto. inigo js tut nimam ne vise ne eurocarda zato bi pa rada če skupaj naročimo pa da dam denar tisti ki bi plačala... HD super da ste v postopku. Kaj hujšega mislim da ni če pravi dr. da se lepo razvija.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 21:10:40
|
|
|
|
frutka_
|
Hej štajerke danes mi ni zneslo, da pridem. Najprej sem šla po malega v vrtec in ker so imeli predstavo (trobentača na obisku) sem ga čakala, da je bilo konec. Potem sva šla do Centra kjer kot zakleto nisem našla parkinga. Lilo je kot iz škafa. Parkirala sem na full visok robnik, poškrabala podvozje, skoraj nasedla in pustila avto kot kup dreka pol na cesti pol na pločniku. No, pol sem malega peljala nazaj v vrtec. Ura je bila poldne. Mali si je zaželel, da pridem po njega po kosilu in to je bilo to. Res mi je žal. Nimam navade odpovedovat. Gledam Kmetijo...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 21:12:17
|
|
|
|
dzanika
|
joj najvažnejše sem pa skoraj pozabila. Imamo že drugi zobek. Je danes ven pokukala še druga enkica.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 21:13:37
|
|
|
|
nanka
|
Z denarjem je pa tako, da večja dva denar kar v denarnico pospravita in ga imata za priboljške. Drugače pa ne dobivajo kakšnih hudih zneskov, kakšnih 20 Eur, to pa kar v denarnico pospravim, saj tako ali tako vso plačo za njih zapravim. Otroške dodatke tudi kar porabim, tako da ne , jaz ne varčujem. Tjaša tudi žepnine nima, dobi pa več kot 20 eur na teden + vse kar rabi ji kupim, od kozmetike do razniih malenkosti, pa še za ven ji dajem ko gre. Ima pa Tjaša delnice, ki jih je dobila od države, takrat ko smo jih vsi in sem ji naložila v Triglav, drugo leto dobi vse papirje in naj dela z njimi kar hoče.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 21:14:23
|
|
|
|
dzanika
|
aha pa še nekaj me zanima. Kako se gledajo ti zobki. Tko kot jaz vidim al tko k jih ma mali v ustih. Ker zdej ne vem kako naj v njegov dnevnik napišem al je levi prišel prvi ven al desni.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?