|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
12.12.2008 18:07:38   
netki
jaaaaaaaaa......uganle ste......a je blo tko lahko, men se zdita identična

evo nagrada

user posted image

ampak vsaka samo en kos!!!!!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
12.12.2008 18:08:12   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

če pa pazimo nate ... k sama nočeš user posted image

Hvala, hvala, saj vem, da ste tako pridne zato, ker se dobri možje bližajo.

Nič, očitno mi ne bo uspelo se pofočkat na 100-tki. Grem povečerjat, nato pa priprave na DD pred TV, potem pa Anica in Na zdravje. Oči je odbrzel na rekreacijo, nato pa na žur. Pa še nekaj voščilnic grem napisat, danes sem jih naredila že 12. Počasi se daleč pride.

In če niste doma oz. se kam odpravljate, pazite, saj je polna luna in polno nesreč, od avtomobilskih in do iztirjenega vlaka.

Zdaj se pa res pomedem dol!

Nočka,

user posted image

P.S.: user posted image user posted image za zobke, slikice... IN lušne čvekice...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
12.12.2008 18:27:19   
Majuska
In padla je 100-ka! user posted image user posted image user posted image

Naš oči je tudi danes na žurki ... je rekel, da bo ostal samo za 2 pijači, me prav zanima kdaj bo doma. Sicer je pa prav, da je šel, glede na to kak zapečkar je user posted image

Tako da si lahko privoščim vse, kar on običajno ne je user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
12.12.2008 18:35:24   
Blacky30
Mirjam, res lepa poročna slika. user posted image  In lepo, da si se držala tradicije in oblekla mamino poročno obleko.user posted image

Dzanika, men se tud zdi, da jaz hodim v vrtec namesto Nejca. user posted image  Je zadnjič prinesel okraske, ki bi jih naj skupaj delala, pa on nima interesa, pa ga vzgoj. vpraša, če mi je pomagal pri okraskih, pa je rekel, ne, jaz sem bil v vrtcu.user posted image user posted image  Falot mali, niti lagat ne zna.user posted image

Almera, nimam pojma, kolk je velik Nejc. Kar pa me spomni na to, da je treba naredit spet eno črtico na štok od vrat. Pa bom potem vedela.user posted image
Pa najlepša hvala za novo pošiljko, zlata si! Zdaj pa grem po skodelice!!!user posted image user posted image user posted image

Ilatic, jaz pa sem do zdaj mislila, da sta izbrala ime Tarik po hrvaškem TV voditelju, ki vodi Milijonarja. Jaz ravno zaradi njega poznam ime. Se še spomniš, ko si hotela dati Tariku ime Elytab (hudiča, niti napisat ne znam - še dobro, da smo te takrat odvrnile od tega, ne?user posted image  Si bi še kdo jezik zlomil....user posted image
Sem se nasmejala vaši fori o gledanju tv v goloti.user posted image user posted image user posted image

Rebeca, smrekico bomo naredili prej, mogoče že ta vikend, ker smo itak spet sami doma (mož dela), ker 24. nas ni doma, smo na vikendu pri tastu in tašči na božični večerji, ki se začne že popoldan. Tak da ne bo časa.
Vidim pa, da ste ene že postavile smrekico, tak da mislim, da je čas, da začnete popat slikice smrekic tu gor. Čisto vsaka se mora pokazat glede na to, da zadnje dni teče večinoma debata o izbiri barv na smrekici.

Dzanika, prva, ki je smrekico pokazala!!! Fulllllllllll lepa!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa ful lep božičkov kompletek!user posted image  Pa slikca v fliperju - supercaaa!!!user posted image  Sploh nisem vedela, da obstajajo tudi drugačne barve, naš fliper ima zelene gumbe in sedež.user posted image

Sta pa včeraj dobila otroka darilo iz moževe službe, ful dobro, Nejc je dobil formulo na daljinsko vodenje od Tomy-a, tako veliko in to si je tudi želel (pač avto na daljinca), tak da bo ful vesel, Teji pa praviloma letos ne pripada darilo, pa so se zmotili in so ji dali darilo za letnik 2005 (kar pomeni, da so ju naredili za dvojčkauser posted image ) in je dobila barbiko in barbi kuhinjo. Da crkneš od smeha! Mož je kar lepo domov prinesel, ker kaj bodo proč metali, je škoda. Teji bo pa prav prišlo čez nekaj let. user posted image  Pa vsak je dobil eno majčko. Res lepo. user posted image

Inigo, za zobek!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Seznam čez vikend!!!user posted image

Auroraa, saj bom izpadla butl, samo jaz pa nisem vedla, da je gluten v grisu. Pa mi je tud P rekla, da lahko gris zakuham v juhico pa to pri 7m. Da naj to uporabim namesto rezancev in testenin, ker tistega pa ne smem zaradi jajc. Kje je še gluten?

Avtosedež - ja, sem se torej odločila, da dobi Teja novega, Nejc ostane v tem do takrat, kot pač mora, ker je do 36 kg in se spremeni na koncu v jahača, zdaj bo imel še pa kar normalni avtosedež. Tejči pa dobi novega, zdaj pa naslednja težava - kakšnega? Hmmmm, najboljše, da čekiram akcije, ko bo kaj fajnega, ker se še ne mudi. Imamo še prostor v jajčki, Nejc je bil not do 9m, tak da bo Teja verjetno tudi do spomladi not pasala.

Evo, ko je ravno danes tekla debata o denarju (porodniška in to), pa bi vas nekaj vprašala: Ali denar, ki ga otroci dobijo od sorodnikov za rd, božič, rojstvo,.... položite na hranilno knjižico in ali ga tam nameravate pustiti do 18l ali tam nekje ali ga sproti porabite za igrače in igrala, ki si jih otrok zaželi. Al vse, kar si zaželi, kupite s svojim denarjem, tistega pa se ne dotaknete? Jaz sem ga ful šparala, potem pa sem vzela proč za tobogan, peskovnik in gugalnico, pa sem imela kar slabo vest. Pa zdaj razmišljam, da zakaj pa, saj da tam na banki leži, pa ne bo za nič kaj dobro, v teh letih bo propadel. Kakšno je vaše mnenje o tem?

Objavim, Teja alarm se je vklopil. Pridem spet zvečer.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
12.12.2008 18:44:11   
Anonimen
bokm pol ko bo luka zaspal več, danes kr nekako nimam časa za tole...

ksenci je z aljažem spet v bolnici, ni tak hudo kot zadnjič, ima pa vročino, sluzasto zeleno blato in močn kašelj.

bojo nardili tudi preiskave na alergije.

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2480
12.12.2008 18:48:23   
netki
blacky.....jaz ves denar ki ga otroka dobita za razne priložnosti ali pa če jima midva kaj dava, položim na banko....ko se pa nabere pa bom dala na vezano vlogo ali pa kaj drugega da bo donos.....dobita pa po 18.letu

bom pa odprla varčevalni račun za žigata kamor bo nosil žepnino, malenkostne vsote, in pol dobiva ene nagrade k nosi tja....to pa bo lahko porabil za igrače ker bo bančna kartica

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
12.12.2008 18:49:40   
dzanika
Kaj pa je danes z našimi dragimi. Moj je tudi na žurki. Službeno ima namreč. Kaj a vsi v isti firmi delajo??? user posted image

Blacky mi denar devamo na banko in ga bom verjetno šparala tko kot si rekla do 18. leta...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
12.12.2008 18:51:41   
dzanika
joj ksenci je spet v bolnici z Aljažem. Upam da se pozdravita čimprej! user posted image

lunica še eno user posted image   zate da Lukec zaspi in boš imela malo več časa biti z nami. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
12.12.2008 18:55:47   
ilatic
Se še spomniš, ko si hotela dati Tariku ime Elytab

Ja se spomnim user posted image , ampak to je dal MOŽ Idejo. Groza me kr srh spreleti. Men je bil všeč ime Liam, pa sem ugotovila da je že en na vasi.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
12.12.2008 18:58:06   
maja24
Jest tut Elin denar dajem na njen račun ma že čez 500e na računu,več ma dnarja kokr pa jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
12.12.2008 18:58:12   
ilatic
 A KATERA VE KAKO Z YOUTUBA VLEČEM DOL??????

Danes sem gledala film mamma mia - ČUDOVIT JE

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 19:00:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2487
12.12.2008 19:00:26   
dzanika
ilatic niti ne vem če se z youtuba lahko vleče dol? Mislim da se ne da...

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
12.12.2008 19:03:02   
dzanika
aurora joj kakšni hudi copatki. Škoda k nisi povedala bi še jaz kakšne naročila pa bi skupaj poravnale poštnino... user posted image  

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 19:05:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2490
12.12.2008 19:05:52   
lex
ilatic se ne da lahko si pa vlečeš dol iz www.mojblink.com - torrenti so tako da rabiš program za torrente dol vlečt - utorrent ampak ne vem kje ga je dol potegnil

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
12.12.2008 19:08:05   
Anonimen
ojla mislim, da bo zaspal, hodim sem in tja...

tudi moj je na službeni zabavi danes user posted image user posted image

youtube se da potegnit dol ja, samo rabiš nek program, to je pa tudi vse kar vem!

grem neki pojest, potem pa se vam pridružim

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2492
12.12.2008 19:08:13   
lex
jaz tudi mela take - rekla vitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa če se zmenimo in naročimo user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
12.12.2008 19:08:46   
majar.
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Mirjam, res lepa poročna slika. user posted image  In lepo, da si se držala tradicije in oblekla mamino poročno obleko.user posted image

joj...jst bi tud rada vidla slikco, zgleda da sem jo nekje zgrešila...
prosim, če ve katera na kiri strani jeuser posted image
hvala

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Evo, ko je ravno danes tekla debata o denarju (porodniška in to), pa bi vas nekaj vprašala: Ali denar, ki ga otroci dobijo od sorodnikov za rd, božič, rojstvo,.... položite na hranilno knjižico in ali ga tam nameravate pustiti do 18l ali tam nekje ali ga sproti porabite za igrače in igrala, ki si jih otrok zaželi. Al vse, kar si zaželi, kupite s svojim denarjem, tistega pa se ne dotaknete? Jaz sem ga ful šparala, potem pa sem vzela proč za tobogan, peskovnik in gugalnico, pa sem imela kar slabo vest. Pa zdaj razmišljam, da zakaj pa, saj da tam na banki leži, pa ne bo za nič kaj dobro, v teh letih bo propadel. Kakšno je vaše mnenje o tem?

to setudi jaz vedno sprašujem, sem že študirala da bi ga tudi na banko položila in hranila do njenega 18 leta, zdaj pa nisem več tako prepričana. mislim pa da če za njo ta denar zapraviš nimaš kaj imeti slabe vesti

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
12.12.2008 19:10:53   
dzanika
aurora a to je treba plačati preko eurocarda al kako?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
12.12.2008 19:11:52   
dzanika
ja lex jaz sem za to da naročimo. user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 19:14:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2497
12.12.2008 19:14:37   
lex
a se vam pohvalim - vsi trije stuširani, nahrajeni in najmlajša že spi. d,obesedno je padla v komo ker je dans spala 2x po max pol ure
grem jaz zdaj pravljice brat - crknjena sem pa za znoret

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 19:17:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2499
12.12.2008 19:20:13   
dzanika
lex sej se mi kr smiliš. Dobra si da vse tri porihtaš. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?