LuNa73 -> RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE (25.12.2008 19:28:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi LUna hvala ;) Volga sem skočila pogledat ( ker drugega dela itak nima ;) ) lahko bi recimo pakirala..... Sicer se ne oglašam v nobene teme, ampak na tejle temi pa me tile tvoji "nizki" komentarji zelo bodejo v oči... in z vsakim tvojim postom se mi vedno znova in znova poraja vprašanje: Kaj za hudiča te pri tej dobrodelni akciji tako hudo moti, da se s takšnim negativnim prizvokom javljaš. In ja, poraja se mi misel, da te najeda zavist. In ja, zanima me kakšen je tvoj prispevek (materialni ali nematerialni) pri tej dobrodelni akciji. Seveda, razen teh par postov, ki si jih uspela napisati v tej temi in iz katerih ni zaslediti niti malo vzpodbude oz. kakršnekoli pozitivne energije. Sicer sem se mislila oglasiti že pri tvojem prvem postu, a sem se raje obrnila stran in si mislila svoje. Sedaj, ko se je akcija končala in hvala bogu pozitivno, pa sem si drznila napisati svoje mnenje. Drugače pa vsem puncam, ki so se lotile te akcije, kapo dol, da vam je uspelo speljati to akcijo in pomagati HM na začetku njene nove poti.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|