Volga -> RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE (24.12.2008 7:15:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic Dragi moji in dragi moje. Dobrodelna akcija se bo pozitivno zaključila in svojega veselja, ki ga čutim ob tem ne znam opisati. Zdi se mi kot da ne bom res...ampak bo. Ko se še denarna sredstva prinesejo iz TRR računa iz RR na najin račun bo karta poplačana. Vse graje, dvomi, negotovost, nezadovoljstvo, ideje kaj bi morala,... so bile opravičene iz moje strani. Vsak vidi zgodbo iz svojega zornega kota in prav je tako. Če bi v preteklosti ravnala, naredila drugače bi že. Za preteklostjo se ne splača ozirati in si soditi. Pomemben je samo dan, ki je pred nami. In če dejanja tega dne prinesejo sigurnost za naprej, še toliko boljše. Vse spodbude, lepe želje, dobre misli, razumevanje, podpora na tisoč in en način so pripomogle k temu da (skoraj) gotovo v soboto odpotujeva. Samo dobro seže v globine srca in tam ostane. Vse ostale so samo dodatne preizkušnje ki ti jih pošilja življenje da poskuša preveriti koliko trden je tvoj cilj. Zato hvala za vse dve plati te zlate medalje. Šlo je skozi eno z drugim. In kjer se veliko svetlobe nabere se pride tudi tema pocrkljati. Tako je. Hvala je skoraj premalo ...ampak RESNO MISLIM HVALA VAM Ej, pa to je že to soboto, a ne? 27. je ta sobota? To je pa ful hitro. Bravo.
|
|
|
|