Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
danes dobila zeleno luč za iui 3.12.2008 20:42:35
|
|
|
|
buča
|
zdaj pa me zanima,kdaj si to v bistvu na vrstia?Takoj pri tej menstruaciji,al je treba počakat,da te potem pokličejo pri naslednji?Saj sem vprašala,pa je dr,povedala,da je vse lepo na listu napisan...pa tud,če bi rekla,bi vrejetn pozabila,ker je že tolk enih prigod za mano.... v bistvi na listu piše takole:za iui se naročite prve dni menstruacije po prejemu vabila na tel.....zdej pa mi ni jasn-po kakšnem prejemu vabila??a moram jest pri menstri tja poklicat,da mi dajo vabilo? Prosim tiste,ki ste že to dale skoz,da mi mal napišete,no.....baje bo moja terapija gonal,več pa ne vem....tenk ju,tenk ju,tenk ju
|
|
|
|
RE: danes dobila zeleno luč za iui 4.12.2008 11:18:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Na žalost ti ne znam pomagat. Lahko ti svetujem samo, da se pridružiš puncam na IUI temi na forumu Upamo skupaj. Najbrž bodo imele odgovore na tvoja vprašanja.
< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 4.12.2008 11:29:37 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?