danes dobila zeleno luč za iui (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

buča -> danes dobila zeleno luč za iui (3.12.2008 20:42:35)

zdaj pa me zanima,kdaj si to v bistvu na vrstia?Takoj pri tej menstruaciji,al je treba počakat,da te potem pokličejo pri naslednji?Saj sem vprašala,pa je dr,povedala,da je vse lepo na listu napisan...pa tud,če bi rekla,bi vrejetn pozabila,ker je že tolk enih prigod za mano....
v bistvi na listu piše takole:za iui se naročite prve dni menstruacije po prejemu vabila na tel.....zdej pa mi ni jasn-po kakšnem prejemu vabila??a moram jest pri menstri tja poklicat,da mi dajo vabilo?
Prosim tiste,ki ste že to dale skoz,da mi mal napišete,no.....baje bo moja terapija gonal,več pa ne vem....tenk ju,tenk ju,tenk ju

Anonimen -> RE: danes dobila zeleno luč za iui (4.12.2008 11:18:31)

Na žalost ti ne znam pomagat. Lahko ti svetujem samo, da se pridružiš puncam na IUI temi na forumu Upamo skupaj. Najbrž bodo imele odgovore na tvoja vprašanja.

neela -> RE: danes dobila zeleno luč za iui (5.12.2008 22:36:08)

buča, glede na to, da si dobila že list z navodili kako gre IUI, pomeni, da si uvrščena v vrstni red za konzilij (na listu ti je morala sestra zapisati zaporedno št. pod katero si vodena). Konzilij se sestaja enkrat mesečno. Ko prideš na vrsto, ti postopke tudi uradno potrdijo. Ob prvi M po prejemu vabila začneš s postopkom; še prej pa dvigneš zdravila v sobi 105. Za vse nadaljnje korake slediš listu z navodili.
Vsaj tako je v GK Lj.

Za dodatne podrobnosti pa se nam le pridruži pri IUI-jevkah!

Stran: [1]