|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kopičenje krame
4.12.2008 8:57:30   
Pikapolonica_
Ankica, lepa razlaga, če kopičim premajhne stvari, me je strah, da bi shujšalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Takale razlaga mi je všečuser posted image

Drugače pa ne kopičim ničesar, razen nekaj cunj, ki so mi strašno pri srcu, nekaj oblek modnih kreatorjev, ki jih ne spravim več niti na eno nogouser posted image user posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.12.2008 9:11:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

Ankica, lepa razlaga, če kopičim premajhne stvari, me je strah, da bi shujšalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Takale razlaga mi je všečuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikapolonica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
4.12.2008 10:16:22   
Lenny
Trenutno me kvadratura disciplinira, da ni nepotrebne robe v stanovanju. Kaj bo pa po selitvi, to bomo pa videli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.12.2008 20:07:42   
natasarobi
Ista sem tudi jaz, čeprav, ko se lotim počistim. Jaz imam težavo v tem, da grem pol v trgovino in kupim stvari, ki so mi prav.

Počutim se bolje, denarnica in omare pa ne.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.12.2008 19:03:44   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: majra

[Moda se itak vrača. Nikoli ne bom ponovila napake, ko sem zmetala stran eno mamino usnjeno jakno, hlače na zvon in par hipijevskih kril in potem je prišlo to čez 2 leta v modo user posted image

Saj bom zmetala, obljubimuser posted image

Joj, luba duša, vse ima svojo ceno. Cena za to, da vsak dan gledaš neko tono reči v omarah in izven njih, da jih premečeš parkrat na leto, da zaradi njih nimaš nič placa za vse ostalo, pa da moraš zaradi tega večkrat in več pucat po stanovanju leta in leta ni enaka trem ali štirim cotam. Tiste so mnogo manj vredne ponavadi. Itak uživaš, če si kaj novega kupiš, pa skoraj gotovo nimaš premalo oblačil v omari....

Ste že ugotovili, da še kar za silo stran pomečem kar se da. Živim pa s hrčkom, kateri samo zbira in zbira in zbira in vsaj parkrat na leto zaradi tega dobim ****is.... ne štekam, res ne. Ima robe v kleti še iz pamtiveka cele police in tla in strop, pa še kar ne bi nič stran vrgel. Ma to je grooooozno.

Diana, vrečo in proč! Držim pesti, da ti rata. lažje se diha potem.  

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.12.2008 19:13:45   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Če kopičiš hrano v predalih, kotih, podstrešju, te je strah lakote (to je delala naša prateta, vojna in povojna generacija, ko je manjkalo osnovnih dobrin. Ko je umrla, smo v predalih skrite ogromne količine našli 40 let starega sladkorja, milo, šampone,...).

Ja, to je res. Edina stvar, ki jo deloma kopičim, je hrana (nikdar nimam ne vem koliko kil česa, moram pa imeti vsake stvari vsaj po eno ali dve, bog ne daj, da zmanjka). Pri nas doma nismo imeli v omari drugega kot čokolino, mleko, putr, marmelado in jajca. Konec. No, imeli smo dobra kosila, ampak za zajtrk in večerjo pa nič od nič. NIkoli tudi nič piškotov, sladkarij (do katerih mi sicer ni kaj dosti) nikoli nič za pit razen vode, mene je  to ful prizadelo kot otroka in še danes sem lahko brez vsega, samo brez dobre hrane v stanovanju pa res ne. Ratam čist živčna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.12.2008 19:20:51   
ZARA
Mene pa to kopičeje dela nervozno. Na živce mi gre nepotreben balast povsod. Moj tudi vse shrani in spravi. Tisti 30 let star štrik mi bo počasi prav prišel...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 32
5.12.2008 19:22:01   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Mene pa to kopičeje dela nervozno. Na živce mi gre nepotreben balast povsod.

Meni tudi. Blazno.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.12.2008 19:31:01   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Mene pa to kopičeje dela nervozno. Na živce mi gre nepotreben balast povsod. Moj tudi vse shrani in spravi. Tisti 30 let star štrik mi bo počasi prav prišel...

A boš lahko vso kramo na štrik navezala?user posted image user posted image

A veš, si me spomnila danes na en dogodek. Ena punčka (lutka) je (iz šolskega predala ene naše učenke) visela z glavo navzdol, držala se je samo še za mezince, zgledala je kot obešena na štrik navzdol, pa glava je čisto postrani visela proti tlom. Bil je res naporen dan, en otrok me je cukal za rokav, drugi tulil na uho, tretji kričal, da ni po njegovo, četrti, da ga je nekdo udaril, peti zakaj ga nisem vprašala bralne značke, šesti je zmerjal nekoga, še med igro so se skregali, vsi naenkrat in to cel dan, če malo karikiram, komaj smo vmes kaj naredili, ko zagledava s sodelavko to punčko,pa mi reče: A mamo kje tud štrik? Vidiš, takole bova pa midve kmalu zgledali!user posted image user posted image

Jp, štrik! Kakorkoli obrneš prav pride.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
5.12.2008 19:33:24   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
A boš lahko vso kramo na štrik navezala?user posted image user posted image  

Ga bom raje zase obdržala. Naj me odreši krame. user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 35
5.12.2008 19:48:52   
hrchy
ja, jaz sem tud hrcek...

nekaj casa sem delala isto kot brisackarica, vreco sem odpeljala k mami hrcki (ki je se vojna generacija, kar pomeni da spara vse) ... posledica: ena polna hisa in eno polno stanovanjeuser posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 36
5.12.2008 20:24:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

Zakaj pa?user posted image  Jaz šparam en kupček cunj, ker se mi jih zdi škoda vreči stran, ker so cunje skoraj čist nove, za primer, če bi shujšala. Če jih vržem proč in zato shujšam jih bom potem TAKOJ.user posted image  A mi katera prosim to bolj razloži.
Drugače pa poskusim čimveč krame podariti, sem si včasih delala večje zaloge. Priporočam v branje knjigo z naslovom Preprosto je boljše (prvi del) od James, Elaine St.  v kateri so nasveti, kako se znebit krame oz. kako si poenostaviš življenje. Primer; Kar misliš, da že dolgo nisi potreboval in se ti škoda zdi vreči stran, daj v škatlo, jo zalepi, napiši nanjo letnico in če v enem letu nisi iz te škatle ničesar potreboval ter niti ne veš, kaj je notri, potem jo vrzi stran, seveda brez ponovnega firbcanja, kaj je notri.
Glede hrane pa enako kot Gina, naj ne bi manjkalo ničesar.

(odgovor članu Pikapolonica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
5.12.2008 21:09:51   
Anonimen
Gina, se strinjam s teboj, jaz sem dobila ful otroških stvari in več so mi nosili, vse sem vzela, kljub temu, da samo na izposojo in sem jih itak morala vrniti. Omare sem imela (imam še vedno, le malo manj) nabite tako močno, da sem imela otroke samo v enih in istih cunjah. Še moj je rekel toliko oblek imamo pa sta ves čas v istih cotah.

Enostavno se mi ni dalo brskati po omarah ker bi se vse sesulo in zaradi prevelike gužve nisem vedela kje je kaj. Potem pa koliko mi je šlo časa, ko sem vse preprala kar so mi prinesli pa praška pa sem zlagala pa sušila, skratka zabila sem tedne dela za to perilo, navsezadnje pa tričetrt niso oblekli, kasneje sem pa ogromno stvari razdala varni hiši, ker jih ženskice niso več nazaj želele.

No pa še mi je ostalo lepih stvari, ki jih nosijo tamali pa je še vsega preveč pa kar še ne bi dala stran, mi je tako luškano, pa se ne bojim, da bodo prehitro odrasli in da zato kopičim cunje, ampak enostavno...kaj pa vem, me je pa zadnje čase začelo motiti, me ima, da bi res enostavno vse dala v ogromne škatle in pustila par majčk, par hlačk in to je to.

(odgovor članu hrchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
6.12.2008 6:25:54   
Ronči
DA, sicer ne cunje, ampak male malenkosti. Npr. posodica kamenčkov, ki smo jih skupaj s Klaro nabirale letos na morju, vabilo iz srečanja, ki mi je ostalo v spominu, glinena slika, ki sm jo delala skupaj s sestro (prvič da sva kaj takega delale skupaj), in ostali lovilci prah, ki jih ne dam!!!!

You can't fix stupid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?