|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: obiski
4.12.2008 10:25:49   
komarka
Sorodniki-zakaj že? Kaj pa naj bi počeli pr vama? Če se ne druzite pogosto, se verjetno tud nimate dost za pogovarjat...

Ne reč za brate/sestre in starše. Za te pač pripraviš eno posebno priloznost in najlepše je če jih skupaj povabita... Dobra ideja za take dogodke je d apripraviš "program". Kakšen kviz al pa kej zabavnega, ker se rado zatakne in nev o šem bi se pogovarjal...razen če ste zlo sproščena in zabavna druzina(po obeh straneh), kar pa dvomim, če je ze to vpra kdo naj vabi.

je pa res, kar je rekla Ronja-da ko je dete radi prletijo(vcas se prevečkrat), ni pa nujno.

Men sicer moja mama velikkrat rece: "ves, ta pa ta bi rad videl vajinega sinčka" Ja, naj ga pride pogledat. in ker je seveda lj tako zelo daleč in se je v njej nemogoce znajt:"pa jim pokazi kakšno sliko".

Ma, stara pravila so ze nekaj časa nesmiselna in nepristna, nove pa vsak sam po svoje prostavlja, pa je mla zmede...

Ampak če jih ne postaviš sam, ti jih postavljajo drugi , tko da kr v akcijo. zmenta se.

(odgovor članu lorelai85)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.12.2008 10:31:50   
ronja
Ne reč za brate/sestre in starše. Za te pač pripraviš eno posebno priloznost in najlepše je če jih skupaj povabita... Dobra ideja za take dogodke je d apripraviš "program". Kakšen kviz al pa kej zabavnega, ker se rado zatakne in nev o šem bi se pogovarjal...

hehe, saj se v načelu strinjam, samo mi gre pa ful na smeh, ko si predstavljam, da se naša familija ne bi imela kaj pogovarjat - lubi si mora it vmes vedno mal spočit, kadar so na obisku, čeprav jih ima vse raduser posted image - ampak ko se mi dobimo na kup, je to enega lapanja en čez drugega, vedno tečejo vsaj 3 teme vzporedno, vsi se pogovarjamo, skačemo v besedo, menjamo teme 1-2-3... Težko za prenašat dalj časauser posted image , ampak dolgčas nam ap res nikoli ni. Isto je bilo na sorodniških srečanjih - v gl. smo se tam pogovarjali mi trije otroci med sabouser posted image , ostalih pa dostikrat sploh nismo šlivili. Sicer pa se moja družina komot zapriča z lubijem (celo po gju), tak da ni panikeuser posted image , smo take gofljeuser posted image

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.12.2008 10:49:10   
komarka
Ronja, sej pr nama je pododbno in sestrin mož tud: rabta mal pavze med našim čvekanjem.
Kaj pa ko pridejo njgeovi. Ok, da se teb ni problem pogovarjat razumem, ampka njim pa njabrz zmanjka tem...

No, itak je bil sam predlog.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.12.2008 11:46:55   
ronja
Kaj pa ko pridejo njgeovi.

hehe, takrat če grem jaz iz sobe, bi rabili vsaj 5 družabnih iger, heheuser posted image . Mal karikiram, saj zdaj so že ful boljše, ampak na začetku se sploh niso pogovarjali - meni je bilo groooozno neprijetno, ker sem bila 1000% prepričana, da so vsi na smrt skregani med sabo ali pa da me ne marajo (čeprav mi sicer nikoli niso dali takega občutka) - ampak jaz res nisem navajena, da kosilo poješ v tišini, brez da kdo zine 5 besed... No, potem sem se pa jaz začela dostikrat kaj s taščo pogovarjat, pa lubi je tudi malo več začel komunicirat z njimi, zdaj so pa že čisto normalno ragljasti (seveda se ne morejo kosat z mojimiuser posted image )
ja, saj pravim, da se načeloma čisto strinjam s tvojim predlogom, nisem mela nič proti, samo na smeh mi je šlo, ko sem se na naše raglje spomnilauser posted image . Že če se samo midve s sestro nekje srečava, ne more nihče sledit najinemu pogovoruuser posted image ...

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.12.2008 12:00:20   
bamoocham
Midva imava isti problem, tiče se sorodnikov na obeh straneh. K nama NOBEN ne hodi na obisk, ker enostavno ne vem a nočejo, al kaj. Sej ne grizema madona. 
Pa sva že nekaj časa (bo 2 leti) za sebe in zgleda da sva garjavauser posted image da se naju tk izogibajo. In moji in njegovi (vsi-starši, sestre, tete...). Vsega skupaj če so bili  tukaj 6x. Sej ne da se sekiram glih nekaj blazno, jezi me le to, da bi midva mogla pa kr naprej hodit okol na obiske, oni pa k nama ne morejo.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.12.2008 12:08:41   
lenika
Meni pomemben podatek je tudi ali živita ločeno torej v svojem stanovanju hiše ali živite dejansko skupaj in imate skupno gospodinjstvu. Ker v slednjm primeru se je že potrebno en drugemu prilagajat glede obiskov. Pa tudi obiski ne tako radi pridejo.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.12.2008 21:20:48   
srki
Okrog tega ni bilo nobene debate, pa moj isto živi pri nas, ker je bilo nekako samoumevno, da pridejo na obisk, saj smo v dobrih odnosih in nikoli nobenega ni bilo treba posebej vabiti. Meni je vseeno, kolikokrat pridejo, če jih ni en mesec, jim ne govorim, naj pridejo, saj vejo kje smo in da so zaželeni.

Tvoj preveč komplicira.

(odgovor članu Natty5284)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?