kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tjula -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 12:30:24)

glede na to, da je to trenutno aktualna tema v DZ (btw ko smo ravno pri tem, kaj pa Pečetova izjava, da ne bi šel nikoli na kavo z gejem ali črncem?)... kaj mislite o tem, da se njihove pravice izenačijo s pravicami heteroseksualcev? Jaz sem za to, da se lahko poročijo, nikakor pa jim ne bi omogočila posvojitev.

TaRe* -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 12:31:18)

SAM DA NE BO MENE KERA HOTLA UŽENT:)-:)-

Anonimen -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 12:31:44)

Na kavo bi šla, enakih pravic pa po moje naj ne bi imeli. Tudi poročanje odpade.

dory -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 12:33:21)

Nej bodo...nimam nic proti njim..vsak po svoje...vse dokler se kdo ne vtakne vame...takrat bi pop..na zive in mrtve :)

Jih pa ne bi rada imela v nasih koncih,da se se otroc ne bi ucil kej tazga...bi ze mela vnuke pa tko :)...

Sam kolk so pa istospolne druzine res ok za vzgojo otrok,je pa druga...:zmeden:

ZARA -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 12:34:14)

Ta Pecetova izjava je pa res mal kruta!!!
A se jih boji al kaj?? DeBILKO!!

Anonimen -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 12:34:15)

Na kavo ja, zakaj pa ne.

Poroka? ja, seveda.

Posvojitve? :zmeden2: po mojem ne

Anonimen -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 12:36:08)

Poroka ja, posvojitev ne. Mene ne motijo, dokler javno ne kažejo kakšnih bolj konkretnih telesnih stikov... ne vem zakaj, ampak priznam, da bi me motilo, če bi se dva moška vpričo mene strastno poljubljala. Pa ne zato ker bi bila jaz levo sviralo...

dory -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 12:36:38)

hehe Zara...to je res en navadn DEBILKO...s tem sam kaze na svojo kratko pamet...

ZARA -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 12:37:23)

Jst sem to ze vidla pa me ni motil...splisni,to samo mislis...;)

Anonimen -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 12:38:02)

Po mojem Saško skriva svoja prava nagnenja in to hoče dokazat s tem, da je v javnosti sovražno nastrojen proti njim!

dory -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 12:40:51)

jah sej ves kaj pravjo..ko macku na rep stopis zacvil..ah pece pece..debilko :):)-

Pupica -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 12:44:01)

Nič nimam proti gejem in lezbikam, dokler lezbe pustijo mene na gmah, pedri pa mojga lubija sem čist krotka:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 12:45:49)

Ok pupica kaj pa če pride tvoja Tia iz prvega razreda iz šole pa ti reče: "mami, moja sošolka ima pa dva očija, ki sta se pred šolo lubčkala in za roke držala." :zmeden2:

Si še krotka? :)-:)-:)-

African queen -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 12:47:08)

Alja, dokler je oči od sošolke...

Anonimen -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 12:50:58)

Pustimo ljudi,da živijo po svojih prepričanjih!!!!
Vsak ima pravico,da si uredi življenje kot mu paše.

Anonimen -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 12:55:27)

No ja, Zara, tudi možno, da me ne bi motilo. Nisem še doživela, ampak me malo skomina, ko pomislim. Samo poznam ene par fletnih homosekcuslcev, prav fest fantje so. V vseh ozirih. Mislim na karakter in na pogled. Samo po parih jih pa še res nisem videla.

Čiračara -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 13:10:47)

Naj živijo kot jim paše in tud oni imajo pravico do sreče in osebnega zadovoljstva.
Posvojitev? Moje mnenje je deljeno glede tega.
Primer: bolje, da ima dve ljubeči mamici, kot pa mamo in očijo pijanca, drogeraša, kriminalca...Lahko je tud obratno.
Po drugi strani pa takšen zakon zna bit obremenjujoč za otroka.
Mene osebno takšni pari ne motijo.

Anonimen -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 13:12:15)

Ja, dve mamici, ja, dva očija pa ne. Pa naj imamo vsaj nekje ženske prednost, hudiča!

pravljica -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 13:13:14)

se strinjam s čiračaro...tak zakon bi bil pa za otroka obremenjujoč tako dolgo, dokler ne bi postala ta zadeva čisto vsakdanja...tud kak drug, zaenkrat "normaln" zakon, je lahko za otroka še kako obremenjujoč

Čiračara -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 13:13:22)

Hehehehe možna je tud druga varianta.

Čiračara -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 13:42:29)

Za tiste, ki nasprotujete takšnim zvezam oz.posvojitvi otrok.
Mislim, da je za otroka isto obremenjujoče če ga prideta pred šolo iskat dva očija ali dve mamici, ali pa če se pred šolo pojavi pretepena uboga mamica s potplutbami.Na žalost si pred zadnjo varianto javnost zatiska oči, homoseksualne pare pa vsi obsojajo. kaj mislite o tem?

Erdbeere -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 13:43:17)

Jest tud kr neki dečkotov poznam....pa kaj nej rečem eni so prov smešni, eni so pa prov simpatični...sam za posvojitev pa nej pustijo mešancem prednost nej ne imajo oni otrok

Anonimen -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 13:50:29)

Jaz podpiram poroko istospolnih partnerjev. :bravo:Glede posvojitve pa nimam posebnega stališča. Sam se bolj proti nagibam. :zmeden2:

Anonimen -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 13:54:39)

Homoseksualnost ni nalezljiva bolezen8)

zoya_ -> kakšno pa je vaše stališče do porok homoseksualnih partnerjev? (1.4.2005 15:01:43)

Naj vsak živi tako, kot mu je všeč.
Upam, da bodo istospolne poroke, ker se bo vsaj uredilo dedovanje in vse...
Primer: fant pri 18ih prizna doma staršema, da je gay... Odrečeta se mu in ga vržeta iz bajte. Mali tava... dela faks poleg še trdo dela, da bi si čim več ustvaril. Spozna sebi enakega, zaživita skupno življenje... kupita stanovanje, postaneta zelo uspešna in bla bla bla... potem se pa ta fant ponesreči ali karkoli že in ko pride to vse skupaj na sodišče, njegov partner, ki ga je imel rad, vlagala sta skupaj in vse... enostavno izvisi... vse "pokasirata" starša, ki sta se otroku pred leti odrekla... Kruto a ne.:hudicek:
Glede posvajanja ne vem... važno je, da ima otrok ljudi okoli sebe, ki ga imajo radi. Saj dve lezbiki lahko imata otroka... ena seksa z enim tipom in otrok je tu, gaya težje prideta do otroka.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>