|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: deloholik
30.11.2008 20:10:35   
Anonimen
Žal živimo 40 km ven iz mesta kjer se ne da ničesar videt,

A sploh nisi tip za naravo? Potem verjamem, da ti je na vasi tezko, ceprav ponuja obilje moznosti. Pri nas je bila danes krasna mavrica.

(odgovor članu Korina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
30.11.2008 20:18:28   
Tanja55
Deloholik je bolezensko stanje in korenini v necem globjem. Neanja duo, tvoj moz misli, da mora delat, verjetno rad dela, zakaj pa rad dela je pa drugo vprasanje. Lahko zato, ker misli, da mora preskrbet druzino (pac vedenjski vzorec, ki ga je dobil v otrostvu), lahko dela zato, ker drugace ne ve kako osmislit svoje zivljenje, je emocionalno nerazvit in ne vidi druge moznosti, kot delo, lahko pa dela da utisa nek notranji glas, ki ga preganja. Govorim ti iz izkusenj, ko sem bla sama v svoji najvecji krizi v zivljenju, ko sem zgubila mamo, sem delala od jutra do vecera, tud v trgovino nisem mela casa it, tud jest ne...in to je slo kar dolgo casa, sama ne verjamem da sem zdrzala 6 mesecev. Hocem ti povedat, da razlogov je lahko veliko, kako se umirit in usest pa pogovorit je pa drugo, zal je to na tebi, samo ti ga lahko k temu usmeris. Ceprav bo tezko, zlo tezko, ker je navajen tega zivljenja in je v nekem zacaranem krogu iz katerega se sam ne more. Ne morem se strinjat s Kalbom, pa se obicajno vedno strinjam user posted image , ampak stvari niso tko enoplastne. Razen ce te namerno zanemarja, kar pa mislim da te ne.

Poskus mu pokazat kaj vse zamuja, mu pokazat slike otrocka ki je shodil, dobil prvi zobek itd. verjemi, da se bo zamislil, ne vem pa ce se bo cist streznil. Kot pravim tezka bo. na tebi bo veliko breme, bit potrpezljiva in ob dveh otrocih je verjamem tezko bit potrpezljiv, ko vendar si za vse sama. skusaj mu dopovedat da mas rajs en avto namesto dveh npr, al pa nobenega dopusta sam da ste skupaj, ceprav na igriscu. Ce se mu zdi TV izguba casa se ni tko grozno, kar predvaja RTV Slo. je itak izguba casauser posted image , zavedat se pa mora da najbolj dragoceni so trenutki s tistimi, ki ga imajo radi, to pa nikoli ni izguba casa. Prebrat pravljico otroku, se it skrivalnice z njim in podobno.

Cist tko sem se zdej spomnila: men je blo pravo odkritje se logirat na eno od internetnih strani za mladostnike kjer sem vprasala kaj 12, 13 letniki najbolj pogresajo. Veliko jih je reklo da bi bli radi vec doma, pa da bi bli starsi doma ko pridejo iz sole. Daj mu kaj takega za prebrat ce mislis da bo zaleglo.

sicer pa sprehodi v naravo in gledanje rack ne bo pomagalo, ce se v sebi ne more umirit. Meni vse skupaj zveni kot da ima eno zmesnjavo v svoji dusi, da enostavno ni miren in s tem ne more postat celostna oseba. Potrebuje se ustavit in poslusat, samo on sam lahko slisi svoj glas in se spopade s svojimi strahovi, potem pa verjemi bo drug clovek. Upam samo, da stori to prej preden otroci zrastejo. Ce ne jih bo izgubil za vedno.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.11.2008 20:29:38   
mama_milchy
Ojej,

ta pa je rs deloholik; kdaj pa je pol z otroci? sej nima časa za njiju oziroma za družino. Kdaj pa je sploh si ustvaru družino, ko pa skozi dela. Mislim, da je najbolje da mu ti predstaviš kaj je družino oziroma tako kot so predhodnice napisale, da mu pripoveduješ o otrocih (prvi zobki, prvi koraki, prvi padci) sej niti ne ve kaj zamuja.

Morda se k delu zateka iz kakšnih razlogov, ki jih ti ne poznaš. Tako kot je Tanja 55 napisala.
Kaj pa dela? Če ni skrivnost. Mislim, da bi tudi delodajalec lahko postavil nek tedenski delovni čas in se tega tudi držal, vsaj vikende da je doma z družino. Sicer pa če dela za druge, je čas da se malo zamisli in pomisli tudi nase, na svojo družino, otroke. Sej ga niti ne poznajo po tem takem. A jih da sploh kdaj spat? Ju skopa, nahrani?

Ne vem no, po moje ti je full težko s takim možem; kako pa si zdržiš vse to? Delo, družina, dom - sej to ti vzame ves čas, ki ga imaš. Sej sama tudi ne zmoreš vsega.

Moj dela en dan 12ur dnevno (7-19), drug dan gre v nočno (19-07) in pol je 2dni doma razen če so kakšni posebni dogodki da mora več delat; si pa ne predstavljam da bi za otroka moral skrbeti čisto sama povrh tega pa služba in gospodnjiska opravila.

Poskusi se z njim pogovorit oziroma naj si poišče kakšno pomoč,

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 28
30.11.2008 20:37:44   
Korina1
Hribov, gozdov in teh stvari sem naveličana. V katerokoli smer se obrneš grem mimo kake hiše ko greš na sprehod in samo slišiš da če nimam drugega dela kot da se sprehajam.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
30.11.2008 20:38:32   
Anonimen
in samo slišiš da če nimam drugega dela kot da se sprehajam.

A zato ti ni fajn?

(odgovor članu Korina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
30.11.2008 20:49:59   
Tanja55
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1

Hribov, gozdov in teh stvari sem naveličana. V katerokoli smer se obrneš grem mimo kake hiše ko greš na sprehod in samo slišiš da če nimam drugega dela kot da se sprehajam.

Prvo kot prvo: dokler se bos na druge ozirala ne bos nikoli srecna. Kar se pa lepot okrog tebe tice: ves kaj rece lisica Malemu princu? Lepota je ocem skrita. Vidis jo samo s srcem (me bo Ronja popravla, ce nisem cist tocno povedalauser posted image ampak bistvo sem zadela).

Glede na vse kar si napisla verjemi, da tud v mestu ne bi bla dolgo srecna. Odkrij lepoto v sebi, kaj si ti zelis in zakaj, potem pa veselo po snegu, pa tud ce gres 10x skoz vas. In ce kdo rece ce nimas drugega dela kot se sprehajat lepo odvrni: ja glih tko kot vi, ki nimate drugega dela kot mene opazovat in komentirat. user posted image

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
30.11.2008 20:51:38   
Olivija
Sem bila kot študentka varuška pri družini, kjer sta bila oba deloholika. Takrat sem si prisegla, da se bodo imeli moji otroci bolje - v smislu, da bo vsaj eden od naju imel "normalno" službo z osem urnim delovnikom.

Nevem, dobra si, da zdržiš, jaz bi že zdavnaj spokala - sem pa res navajena, da je on ob 15:45 doma.user posted image

Danes je bil idealen dan za poležavanje, pogledali smo ponovitev Sneguljčice, pobarvali Winxice, prebrali par knjig ... in v glavnem samo lenarili.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 30.11.2008 20:55:55 >

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 32
30.11.2008 20:58:50   
Korina1
Tudi zato mi ni fajn ker se naveličaš ves čas enega in istega prostora

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.11.2008 21:15:00   
neanja duo
procesni ,projektni ing

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
30.11.2008 21:28:29   
blaža
Ja,pol vam pa dinarčkov ne manjka. A greste vsaj kdaj kam na kakšen dober dopust?

Neposredna povezava do sporočila: 35
30.11.2008 21:34:13   
ronja
sicer pa sprehodi v naravo in gledanje rack ne bo pomagalo, ce se v sebi ne more umirit. Meni vse skupaj zveni kot da ima eno zmesnjavo v svoji dusi, da enostavno ni miren in s tem ne more postat celostna oseba. Potrebuje se ustavit in poslusat, samo on sam lahko slisi svoj glas in se spopade s svojimi strahovi, potem pa verjemi bo drug clovek. Upam samo, da stori to prej preden otroci zrastejo. Ce ne jih bo izgubil za vedno.

Tanja, se strinjam. Samo deloholikom je zelo težko to sprevidet... MOraš bit nežen, ker so itak že ranjeni v svoji duši, hkrati pa odločen, ker sicer nič ne dosežeš... Pa vedno imajo neke razloge, čisto racionalno argumenitrane... tako da je včasih težko, se mi zdi. (Hvalabogu mi ni treba...) Vem pa, da samo z očitki nikamor ne prideš, ker so oni prepričani, da vse delajo za družino (kar je konec koncev res, ampak ta jih tudi rabi...)
hehe, jap, kdor hoče videti, mora gledati s srcem... in pa bistvo je očem nevidno. Fajn je mali princ, resuser posted image .

korina, ma, jaz sem v Lj. že od rojstva, pa se še nisem naveličalauser posted image . Zdaj celo po naključju živim en blok stran od tam, kamor sem prišla iz porodnišnice. Gotovo imaš na vasi manj družabnih možnosti v smislu kina in gledališča ipd... ampak je pa toliko več narave. Vem, da se pač na podeželju navadno ljudje obregajo ob vse, ki so drugačni, ampak najboljše se je sprijaznit s svojo drugačnostjo, pa ti ne morejo nič... Lahko so neprijetni, ko greš mimo, ne bojo ti pa pokvarili izleta...

neanja duo, pogovarjaj se z možem in probaj prit do tega, kar ga žene v neko brezglavo tekmo s samim sabo... MOgoče je to občutek iz otroštva, da moraš za vsako ljubezen garat, da si pridobiš priznanje, naklonjenost, pozornost in ljubezen... To dostikrat naredijo ambiciozni starši svojim otrokom v sicer zelo dobri veri, ampak rezultat je pa zelo slab - nesamozavesten otrok, ki se, ko odraste, ves čas dokazuje in gara in gara...
Ob 2h naj mu pošiljajo, kar hočejo, ampak ob 2h naj on ne bi gledal službenega maila. Ne rečem, da se kdaj zgodi, ampak ne more bit pa to stalna praksa. POvej mu, da ga imaš rada in ga boš imela še vedno rada, tudi če ne bi/ne bosta imela vsega, kar imata. tudi če bankrotirata. Tudi če izgubi službo. Mora to slišat, čimvečkrat, da bo vedel, da tvoja ljubezen ni pogojena z njegovim garanjem. Mora si jo sicer res prislužit - ampak na drug načinuser posted image .

Mogoče probaj za začetek z malim: da ga vprašaš, kdaj bi imel čas kako urico, dve, potem se takrat nežno pogovarjaš z njim in ga malo razvajaš, da si bo zaželel, da bi te urice trajale dlje... In hkrati probaj prit do vzroka, zakaj se zateka v delo, ker je to tudi odvisnost... Strokovno pomoč bo verjetno odklonil, vendar jo lahko predlagaš (v smislu, da gresta oba k družinskem terapevtu, to je bolj milo kot da ga pošlješ samega k psihiatru), če veš, kako mu to predstavit...
Vso srečo ti želim! Predvsem mu pokaži, da ga imaš rada, sploh kadar si bo kako urico odtrgaj, pokaži veliko navdušenje, da bo dojel, da ti je več do njega kot do drugih stvari... Upam, da se kaj premakne v njem!

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.11.2008 21:40:05   
K_a_t_i
Ko sem bila samska, je moj delovnik zgledal takole - ob 6:15 vstat, v službo (1 ura vožnje), tam sem bila do okol 19h, 20h, domov (ponovno 1 ura), prižgat računalnik in delat dalje. Vikendi - za računalnikom, večinoma službeno. Verjetno je nekomu težko razumet, ampak če te "potegne not", to tko je.
Potem sem spoznala user posted image , imava 21m starega fantka in "bentim", kadar je treba kako urco potegnit. Ob vikendih je služben računalnik ugasnjen (razen maile kdaj preberem).
Svoje delo imam še vedno rada, ampak svoja 2 fanta imam neprimerno bolj.

S tem, da je poležavanje in gledanje TVja med vikendom izguba časa, se pa strinjam s tvojim. Odkar imamo Žiga, si tega itak ne predstavljam več. Meni je škoda že vsakega dneva, ko zunaj dežuje in smo ves dan doma (zunaj je toooliko stvari za počet - še posebej v naravi). Ni ga lepšega kot videti nasmejan otroški obraz pa naj bo to, ko mu pod nogami šumi listje, ko mu škripa sneg, ko se kotali po travniku, ko se čudi letalu, ko brezglavo divja z malimi prijatelji, ko skače po lužah,... TO IMA VREDNOST in to pokaži očku malih dveh.

Aha, še tole - tvoj mož zna zelo dobro reči NE - tebi in tvojim otrokom. Naj se nauči, da lahko NE reče tudi šefu.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 30.11.2008 21:42:17 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 37
30.11.2008 21:44:41   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Meni je škoda že vsakega dneva, ko zunaj dežuje in smo ves dan doma (zunaj je toooliko stvari za počet - še posebej v naravi). Ni ga lepšega kot videti nasmejan otroški obraz pa naj bo to, ko mu pod nogami šumi listje, ko mu škripa sneg, ko se kotali po travniku, ko se čudi letalu, ko brezglavo divja z malimi prijatelji, ko skače po lužah,... TO IMA VREDNOST in to pokaži očku malih dveh.

S tem se pa ne morem strinjat. Ali pa recimo, ko doma na kavču z malim igraš Črnega Petra, Člvoek ne jezi se, ko ga gledaš, kako packa s temeprami, s plastelinom, ko ga gledaš, kako čofota v banji, polni mehurčkov, ali čofotata skupaj, ko mu pomagapš sestaviti grad iz lego kock, ko se valjata po postelji, ....skratka ni vse samo zunaj, zunaj, zunaj...seveda je firšn zrak pomemben, ampak je pomembno biti tudi doma. Vsaj meni se tako zdi.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.11.2008 21:54:42   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ali pa recimo, ko doma na kavču z malim igraš Črnega Petra, Člvoek ne jezi se, ko ga gledaš, kako packa s temeprami, s plastelinom, ko ga gledaš, kako čofota v banji, polni mehurčkov, ali čofotata skupaj, ko mu pomagapš sestaviti grad iz lego kock, ko se valjata po postelji, ....skratka ni vse samo zunaj, zunaj, zunaj...seveda je firšn zrak pomemben, ampak je pomembno biti tudi doma. Vsaj meni se tako zdi.

Ja, seveda Volga. Tudi to! user posted image Ampak pri nas smo vsi po vrsti malo "sitni", če je treba bit ves vikend doma (pa da ni nobenega obiska, recimo) - meni se zdi, da je 12 kvalitetnih ur dnevno v istem prostoru kar malo težko naredit. Fantek je za večino zgornjih stvari namreč še premajhen. Saj pojemo, plešemo, čofotamo, beremo knjigice, zlagamo kocke, se skrivamo, valjamo po postelji, se žgečkamo,... ampak se nam tega uspe tudi naveličat user posted image .

Meni je pač samo zanimivo, kako avtorici posta ne ugaja, da je mož deloholik, nikjer pa ne omenja da jo moti, da se ne ukvarja z otroci. V bistvu je vse kar je napisala to, da njen mož ne mara poležavati na kavču in gledati TV. Ja in?
A otroci pa nikoli ne silijo v očeta, naj se igra z njimi? Kako pa izgleda, če greš ti za kak dan za vikend malo od doma? (ali pa če se ti služba zavleče)

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 30.11.2008 22:03:33 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.11.2008 22:22:16   
kaya2007
moj tudi dela cele dneve (zbudi se ob 6h, firmo zapre ob 18h, domov ponavadi pride okoli 19h), v sezonah dela tudi ob sobotah, vendar ne cel dan. pri nama je le ta razlika, da je čez vikende z nama, pa tudi morja si privoščimo kakšen mesec, pozimi smučanje itd.
jaz sem se nekako že "navadila", je pa res da najin odnos skoraj ni več odnos. spremenil vem, da se ne bo, ker se v delu najde, se počuti koristnega, ima občutek, da bi brez njega vse propadlo in tam je taprau dec user posted image  in še vzgojili so ga tako, da je garanje vrednota. in misli, da mora družini zagotavljati dobrine itd., tudi zato dela da si lahko več privoščimo (po mojem mnenju bi zaslužil popolnoma isto, če bi kdaj delal malo manj, saj ima itak zaposlene..).
ne vem, zaenkrat vztrajam, če bom še dolgo, pa ne vem. 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 40
1.12.2008 7:06:29   
Kerensa*
Očitno imam srečo, da moj ni deloholik. Dela od cca. 8-ih do cca. 13-ih, potem si vzame uro do dve pauze, nato pa dela še do cca. 19-ih. Dopoldan in popoldan pa si vzame cca. pol ure za kavo in/ali malico. Ob petkih in sobotah začne delati kasneje (redkokdaj pred 9. zjutraj), popoldan si vzame daljšo pauzo, zvečer pa dela cca. do polnoči. Ob nedeljah je načeloma doma. Nima pa takega urnika zato, ker bi imel vsaj predispozicije deloholika, ampak zato, ker šparamo za stanovanje.

Je pa moj najboljši prijatelj zaradi svoje deloholičnosti izgubil partnerko. Imel je podjetje s 14-imi zaposlenimi in doma ga ni bilo od jutra do večera, pa še zvečer je znal iti s prijatelji ven. Kadar je imel terensko delo, ga tudi po cel teden ni bilo doma (prespal je na terenu), če je bil pa med tednom doma, je bil pa odsoten cel vikend. Ona je bila skupaj s kreditno kartico doma, ampak jo popolnoma razumem, zakaj je po nekaj letih spakirala in šla. No, saj ni bil razlog samo ta njegova deloholičnost (tudi še marsikaj zraven), vendar je bilo to bistvo. On pa (takrat) ni razumel, kaj neki ji manjka, če ima pa kartico doma (in njega tudi eno noč v tednu). Mislim, da je zdaj, ko je samski, dojel.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 41
1.12.2008 8:39:11   
ronja
Odkar imamo Žiga, si tega itak ne predstavljam več. Meni je škoda že vsakega dneva, ko zunaj dežuje in smo ves dan doma (zunaj je toooliko stvari za počet - še posebej v naravi).

kati, preberi si Igrišča narave, če še nisi, ti bo ziher všeč, je veliko dobrih idej not! Pa tudi dež ni ovira za veliko dejavnosti - samo malo krajše mora bit navadno vse skup - ko so otroci čisto mokri, greš pač nazaj notuser posted image , na topel čajček ali vročo čokolado...
Notri pa lahko delaš kup ustvarjalnih zadev, pod kid's crafts najdeš svega i svašta! pa družabne igre so tudi fajn, kot pravi Volga! In navsezadnje če se kak filmček skup stiskate in crkljate, tudi ni neka potrata časa - zadnjič smo gledali Valeter brani sarajevo in se vmes cartali... Ma, ne vem, meni tudi to ni zguba časa - čohali smo en drugega po glavi, se lupčkali in stiskali... kaj češ lepšega, če smo vsi bolj na meji, pa nam ni glih za po lužah skakat tisti dan?

A otroci pa nikoli ne silijo v očeta, naj se igra z njimi?

Otroci sprejemejo stvari kot so. ne vejo, da bi lahko bilo drugače in seveda ga pustijo na miru, če se nikoli ne igra z njimi, to je logično! Sploh grejo pa kmalu po tem ko pride spat, on poje in gre spat, ko se pa on zbudi, pa oni že spijo... Tako sem jaz preračunala iz avtoričinega posta.

spremenil vem, da se ne bo, ker se v delu najde, se počuti koristnega, ima občutek, da bi brez njega vse propadlo in tam je taprau dec in še vzgojili so ga tako, da je garanje vrednota. in misli, da mora družini zagotavljati dobrine itd., tudi zato dela da si lahko več privoščimo

kaya, dokler bo tako mislil, gotovo ni pomoči. Ampak mogoče bi se ga dalo kako prepričat... Tak na izi, malo po malo... Ali pa če ti kdaj poči film, če ga ta način bolj strezni...
Ali pa kot so predlagale - če ga družina doma ne čaka več (da greste kam, pač brez njega), potem bi mogoče ugotovil, da bi se splačalo prit tako, da jo vidi...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 42
1.12.2008 13:24:35   
kalbo
Še ob 2 zjutr dobi mejle,kaj je za narest

Ja in, normalen človek ob dveh zjutraj spi, ne pa službene mejle čekira. Tvoj dec ni normalen, pa če gledaš to tako al pa drugače. In kaj bi blo z otroki, če bi bla še ti taka? Jest enostavno po četrti službenih telefonov ne dvigujem, pa mi dostikrat zvoni, verjemi. Sam kam pa pridemo, enkrat bi dvignil in pol bi lahko skos sam na službo mislil. Ni šans, grem pa že raj od šestih do dveh ceste pometat, al pa smetnjake v kamion zvračat. Tako kot si je postlal, tako ima. Če pa že bi bil primoran delat 10 ur na dan, bi delal pa zase in za nikogar drugega.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 1.12.2008 13:31:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 43
1.12.2008 13:35:46   
Anonimen
Človek je tam kjer je rajši za moje pojme.
Moj je bil tud en cajt podoben(okej ob dveh ni mailov čekiral). Sam je pol sam dojel da to ni življenje. Če neb bi mu pa pomagala dojet k bi brezdomc rataluser posted image
Pa jaz sm mela tud eno obdobje k bi bla kar cele dneve v službi. Ker kle mi ni blo treba o problemih razmišljat. Me je tud miniluser posted image .
Vidim pa modelčke v šihtu ja k so po 12 ur v šihtu vsak dan. Pa veš....nč več ne nardijo k mi k nismo.

Zaropotej mal.
Ker to je čist res kar je kalbo napisal....kokr si postelješ tako spiš. Če se pusti izkoriščat ga bodo pač izkoriščali. Ljudje delajo z nami točno tako kot jim dovolimo.

Naj si tvoj mož prioritete poštima.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
1.12.2008 13:55:12   
kalbo
Vidim pa modelčke v šihtu ja k so po 12 ur v šihtu vsak dan. Pa veš....nč več ne nardijo k mi k nismo.

A mislš da jih pa pri nas ni. Pr nas so prov tekmoval, kdo bo več ur naklepu, pa jest dobr vem, da niso mel dela za vse te ure. Pol je pa šef znoru pa mal začel čekirat kdo kej dela po tretji v službi, zdej je pa konc s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
1.12.2008 13:58:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

A mislš da jih pa pri nas ni. Pr nas so prov tekmoval, kdo bo več ur naklepu, pa jest dobr vem, da niso mel dela za vse te ure. Pol je pa šef znoru pa mal začel čekirat kdo kej dela po tretji v službi, zdej je pa konc s tem.

O k bi le pr nas to nardil.
Večinoma glih tisti k najmanj nardijo visijo kle do noči. Sam so pa ful visoko v travianu(al čem že)user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
1.12.2008 14:14:42   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Imava pa 2 majhna otroka

moj mož ti sporoča, da ju imaš ti, tvoj je samo oče....user posted image

sicer pa se strinjam z vsemi: treba je potegnit črto, ob dveh ponoči spat, ne pa čekirat mejle....pa se začeti zavedati, da družina ni sama po sebi umnevna....da se bo potrebno potruditi tudi v tej smeri, ker dolgoročno prinaša več zadovoljstva kot garanje 24/7.....

mah, udari že končno po mizi in se ne cmeri....postavi ultimat če je treba...ker samo od sebe ne bo boljeuser posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 47
1.12.2008 14:39:02   
kalbo
Sej jest sm reku enmu od naših nadurnikov, k je zagledu mojih "samo 15 minut plusa", pa je ponosno potegnu kartico pa mu je pokazal 123 ur, da pol k bo pa prisiljen klepat nadure bo pa joku. Da nej se pobere vsak dan dam k ženi pa otrokom. In kaj je reku...ja kaj nej pa doma počnem. Takim ni pomoči in taki že najdejo način, da jim tud ob dveh zjutri mejli padajo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 48
1.12.2008 16:14:02   
Anonimen
Jaz pa definiram deloholika tako, da se ob težavah raje vrže v delo, kot pa, da bi težave reševal.user posted image  Ker tak je moj. Kadar se skregava si takoj najde neskončno dela vsepovsod.

No, saj pravim, moja definicija. user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
1.12.2008 21:14:30   
CLAUDY11
moj bivsi je delal od 9 do 23 -24 ali 1 zjutraj user posted image
in kako so zgledal vikendi    tako da je najmanj do kosila spal po kosilo pa se je poknil na sedezno .-saj je bil tako utrujen.-
kadar je pa prej hodil domov--je pa tudi vecinoma lezal naj se povem da imava 2 otroka sam to ga ni ganilo sa je bil v prepricanju da je to pretezno zensko delo
tu pa tam smo kam sli pa se to po11 uri da se je lahko naspal problem pa je bil da je sla ta mala ob 11 nazaj spat tak ko sem se bunla da bo potem tecna je se ta izlet odpadel  ---sevede zaradi mene ker sem tecna ---
tak je reku

no poanta vsega je bla da je mel ljubico in se je raje ukvarjal z njo

jaz ga pa nisem nikol kontrlirala saj ko sem ga klicala se je vedno oglasil pa sem mislila da res dela JAZ TEPKAuser posted image
TAK CE RES VELIK DELA GA TU PA TAM MAL KONTROLIRI

da se ti ne bo se tak naredilo kot men
saj ko je mel se ta drugo ljubico je mene in otroka vrgel iz hise pred tem me je se  pred otrokoma pretepel saj ni vedel kak bi se nas drugace lahko znebil ljubico pa cez 2 mesec vselil v hiso

nocem te strasit in tudi ne zelim nobenei da dozivi kar sem jaz in moja 2 sonckauser posted image user posted image
sam punce ce cele dneve dela ga vseeno saj mal pokontrolirite da boste saj mal pripravljene in da se boste znale branituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?