|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   deloholik
30.11.2008 19:15:43   
neanja duo
Ali ima katera za moža deloholika?Kako zgledajo vaši vikendi?

lp

nd
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: deloholik
30.11.2008 19:18:47   
neanja duo
Moj dela od 7-18,pride domov,malo poje,malo pospi,ob 23 ustane in dela do 3-4 zjutr in ob 6 spet v službo.Vikende dela doma za rač.
Imava pa 2 majhna otroka

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2008 19:20:38   
s.
Pa to mirno prenašaš?

Jaz bi verjetno že norela, ko granata.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2008 19:21:32   
MTFP
uf.. moj bivši je bil.. in to je glavni razlog da je postal bivši. Ker je lahko delal tudi doma se nama je vedno mudilo domov...nobenih izletov, nič... meni se je mešalo. Res je da je bilo tudi zato polno €€€, ampak niso vredni tega. No ja če bi bilo delo začasno,  toliko da bi prišparala za avto itd... bi še potrpela ampak ne pa non stop. Mene je to dobesedno ubijalo.

Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2008 19:22:00   
neanja duo
Moje"norenje "ne pomaga.Ne jok,...nič.Samo roki, roki,....

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2008 19:23:18   
Anonimen
To je pa ogromno. A je stalno tako, al kako? Kako mu sploh znese?

Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2008 19:24:53   
neanja duo
Nimam pojma.Za vikend mu je poležavanje in npr.gledanje tv izguba cajta....ahhhh

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2008 19:28:18   
kalbo
Omisli si normalnega deca, ker to ni normalno.

Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2008 19:29:12   
neanja duo
kalbo za tiste ka dela niso normalni

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2008 19:32:22   
Anonimen
za tiste ka dela niso normalni

A ne dela to zase user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2008 19:33:03   
neanja duo
ne,za gorenca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2008 19:34:42   
Korina1
Moj mož dela od jutra do večera, 10 ur na dan včasih tudi kako uro več če je potrebno, ko pride domov poje kosilo ki je že bolj večerja, potem pa vedno še kaj postori doma, tudi posodo mi pomije če je to potrebno.
Se najde tudi obdobje ko ni kakega dela doma in takrat je tv njegov.
Ob nedeljah je doma, ne greva tudi ne nikamor ker nimava kam, razni izleti pa tudi niso poceni.

Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2008 19:35:03   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

kalbo za tiste ka dela niso normalni

Seveda so normalni, vidijo,da se da, pa nalagajo delo. Tvoj ni normalen, ker ga sprejema. Delo namreč. A ne zna reči ne?

Neposredna povezava do sporočila: 13
30.11.2008 19:35:49   
neanja duo
Potem le nisem edina ,ki ima to "srečo"

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.11.2008 19:36:28   
Anonimen
ne,za gorenca

Pa kaj si ti nor, bi rekli Stajerci user posted image .

Ma ni normalen tvoj dec, res ne. Saj v vecini sluzb "tezijo" koliko je treba delat, ampak vecina normalnih ljudi postavi eno mejo. Ne pa cel dal PLUS (!) pol noci plus vikend. Mislm dec...

Jaz nekak se razumem, da se dela cez teden, ker itak doma nic pametnega na naredim, ce pridem ob petih ali sestih ali se kaksno minuto cez. Ampak se noci in se vikendi? NO GO. Ok, mogoce enkrat na pol leta, saj razumem, da zagusti, ampak stalno?

Neposredna povezava do sporočila: 15
30.11.2008 19:36:58   
neanja duo
Še ob 2 zjutr dobi mejle,kaj je za narest

Neposredna povezava do sporočila: 16
30.11.2008 19:40:03   
Anonimen
Še ob 2 zjutr dobi mejle,kaj je za narest

Definitivno ni normalen.
Ali ima pa kaksna druga "dela".

Neposredna povezava do sporočila: 17
30.11.2008 19:42:23   
neanja duo
Saj je šef ravno tako nor na delo.Ko mojga dobi sta dobra za najmanj5 ur.Takrat vem,da ga ne bo do 23

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.11.2008 19:42:33   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ali ima pa kaksna druga "dela".

Ja, tudi možno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.11.2008 19:45:17   
loredana
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Moj dela od 7-18,pride domov,malo poje,malo pospi,ob 23 ustane in dela do 3-4 zjutr in ob 6 spet v službo.Vikende dela doma za rač.

Kaj pa dela?

Neposredna povezava do sporočila: 20
30.11.2008 19:46:56   
ronja
Ob nedeljah je doma, ne greva tudi ne nikamor ker nimava kam, razni izleti pa tudi niso poceni.

Ma, pa saj ni treba, da gresta nekam z avtom, pa potem v gostilno pa ne vem kaj še vse. lahko gresta gledat račke na bližnjo reko, lahko gresta v Botanični vrt (je zastonj), lahko gresta na kak hrib, lahko se gresta sprehajat po okrašenem mestu, če živita v mestu,... Ma, ne vem, no, midva tudi nisva neka bogataša, daaaaleč od tega, ampak vseeno kaj počneva skup... Improliga stane 2,5 evra, kaka galerija je zastonj, dopps izleti so zastonj, še prevoz se da zmenit, da se komu prislinišuser posted image , jamarski isto, potapljanje stane, to je res, šrnorkljanje je pa zastonj... Ma, ne vem, no, malo se je pa vseeno treba znajt, pa se maš super v življenju!

Midva sicer tudi nisva ves čas kje, ker je to pač zdaj malo preveč - (tamala plus moja nosečnost žal nalagata določene omejitve), ampak vseeno se pa veliko da...

neanja duo, vsekakor nisi edina. Sama sicer na srečo nimam te "sreče", vendar pa vem, kako je to, ker je bil tak moj oče... Nekako mu probaj pokazat, da se ima lahko z družinico ful lepo in da bo v tem užival in se tako tudi sprostil... Potem bo začel to mogoče pogrešat. Ker zdaj dobesedno ne ve, kaj zamuja... To veš ti, ker si z njegovimi otroki cel dan oz. celo popoldne med tednom... Ko pa on pride, so otroci mogoče že tečni, pa zaspani, pa niti niso tako zelo fajn, pa še navezan ni toliko na njih, če jih niti dobro ne pozna (pri tem delavniku jih ne more dobro poznat - ker za to rabiš tudi kvantiteto, torej čas...) Glede na to, da tebe pozna, te bo verjetno najbolj pogrešal  - zato začni mogoče s tem, da kdaj narediš kake urice samo za vaju in da bo začel to pogrešat. Potem pa počasi vključiš še otroke zraven.

ima pa Volga prav, saj veš, kaj pravijo: "tepi konja, ki vleče!" Zato se mora konj sam znat upret, ko je pač dovolj. In je bilo že zdavnaj dovolj. Midva ne nosiva dela domov in ga ne misliva, razen ko bo kaka izjemna situacija - ko bova finiširala svoj dr. gotovo, ampak to ne bo celo življenje, ampak kvečjemu 2-3 mesece. In oba to veva in bova takrat razumevajoča en do drugega (upajmo, da ne bo oboje hkrati, sicer ne vem, kam bomo takrat z otrokiuser posted image ). Ampak ne pa celo življenje, oz. da bi bil to način življenja, ni šans!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.11.2008 19:51:42   
Marogica
Tvoj mož je resnično deloholik. Bolezenski. Ker to pa res ni normalno, da se mu zdi prosti čas čez vikende izguba cajta, kot si napisala. Torej zanj pomeni družina izgubo časa in se sprašujem, zakaj jo sploh ima. In to se vprašaj tudi ti. Kaj ste vi? Družina na papirju.

Upam, da otroka ne bosta začela lastnemu očetu praviti stric. ...ma saj to tudi je, na nek način.

SE pa sprašujem, kdaj sta imela čas narediti otroka? Je sex tudi izguba časa, ali kako? Najbrž kakšen kviki, za "odreagiranje", pa gremo dalje za računalnik....mater...pri 40-ih pa bo čisto burn-out, pa kakšen infarkt za saboj...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.11.2008 19:51:46   
Korina1
Žal živimo 40 km ven iz mesta  kjer se ne da ničesar videt, če se pa hočeš kam zapeljat da kaj vidiš pa to ni blizu.
Me pa vleče v mesto ker sem vasi in narave že naveličana

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.11.2008 19:57:37   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1

Žal živimo 40 km ven iz mesta  kjer se ne da ničesar videt, če se pa hočeš kam zapeljat da kaj vidiš pa to ni blizu.
Me pa vleče v mesto ker sem vasi in narave že naveličana

O, Marija, pa pojdita v gozd. Zdaj recimo mah nabrat za jasli. Prej po gobe ali na travnik, kar tako, poljsko cvetje nabirat. Mene pa v beton ne spraviš na sprehod, v mesto, pa to...to ni noben sprehod, to je kar nekaj, nekaj kar se mora.

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.11.2008 20:08:10   
ronja
hehe, Volga, vse ma svoje čare, samo videt jih moraš. Saj veš tisto iz malega princauser posted image .
Jaz obožujem naravo in se najrajši sprehajam po gozdu. Ampak kadar to ni mogoče, je pa lepo okrašeno mesto lahko prav romantično - samo predsodkov ne smeš imet (pa ne smeš recimo računat, koliko elektrike porabijouser posted image )...

korina, naredita snežaka zunaj na vrtu - posrfaj po netu, boš videla, kaj vse se da naredit iz snega, pa par šib za oporo... Mi bomo to ful delali, ko bo mala malo večja, zaenkrat še bolj male umetnije, sploh če bo toliko snega kot zdaj (beri skoraj nič...)
Potem naberita v gozdu smrekove veje, ki jih je sneg polomil, pa naredita adventne venčke, za vse sorodstvo. Mi smo danes hoteli it nabirat, pa nam je vreme pokvarilo načrteuser posted image in pa tamala, ki si je premaknila ritem spanjauser posted image . No, pa drug vikend.
Doma lahko okrasiš stanovanje, ali pa pričaraš en romantičen večer s svečkami, pa prižgeš kake dišeče palčke (to stane 1 E oboje skup), svečnik lahko narediš iz slanega testa, takega, ki vama bo všeč...
Naredi čokoladni fondi, to je čisto lahko in čisto poceni, je pa res fino in romantično.

ma, idej je ful, samo hudič je to, ko mi je non stop slabo za umretuser posted image , potem pa včasih komaj sedim, kaj šele kaj pametnega počnem... Saj bo, še kakih 6 tednovuser posted image , pa spet zaživim po svojeuser posted image .

grem tvegat in se stiskat k njima na tla - tvegat pa zato, ker mi takrat vedno, ampak res vedno začne mala po trebuhu skakat (kar ima zelo predvidljive poslediceuser posted image ).

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?