|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
4.3.2009 13:44:51   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Majster bil tukaj in JA stena je spet na novo umazana .... grrrrrrrrrrrrrrrrr ... user posted image

Penzl v roke in gremo naši user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
4.3.2009 13:48:58   
katja_p
A uporablja katera Niveino raztopino za čiščenje noska? A to kr celo tubico zliješ v nosek?  Js mam ene dve doma, ker smo dobili v bolnici.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
4.3.2009 13:59:29   
arupnik3
živjo
ja smo se cepili in mala ni nič jokala user posted image user posted image
drugače pa imamo 5800g in 63cm user posted image user posted image
ven ne gremo nič je dež in oblačno mogoče na balkon
jaz sem imela od nivee fiziološko raztopino in ji nisem vse zlila noter v vsako nosnico 2 kapljici mogoče 3 sam moraš pa porabit v enem dnevu
lep dan želim in vsi ki imate cepljenje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
4.3.2009 14:36:46   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Majster bil tukaj in JA stena je spet na novo umazana .... grrrrrrrrrrrrrrrrr ... user posted image

user posted image user posted image user posted image

no pa dober dan!

mi smo tudi pregled pri treh mesecih opravili danes: v 1m je pridobil 1125g in 5cmuser posted image cepljen pa ni bil, ker še ni 4 tedne od noric, tako da se nam zamakne... ima pa mali malo zategnjene rokice in ga moram božat, sproščat da mu popusti, na fizioterapijo nama zankrat ni treba in tudi ne bo treba, če bom pridna s temi vajami ki mi jih je danes pokazala P. Drgač se je pa mali tudi smejkal tam in še pokakal od samega ugodjauser posted image

fiziološko od nivee: jaz eno zjutraj odprem in jo porabim pol, pol pa zvečer pred spanjem, ker malemu tako 2x preventivno čistim nos.

drgač pa nič evo, čakam vikend ki baje prinaša sonce!!! zdej pa dost!user posted image

lepo bodite!

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
4.3.2009 14:43:02   
martka
sam čas pa ful mineva.... cepite se že! joj, kk mi to napoti hodi. jaz je kr ne bi dala cepit. vsi ti strupi v telesu...in to za bolezni, ki jih že davno več ni.

katja- ja, mišelinke in lička... vse to ima jaz pa še vedno s strahom vsako jutro tehtam. pa je imela danes 5690g. dolga pa... po moji meritvi naj bi bila 60cm. posvetovalnico imam pa 18.3.- do takrat pa verjetno še malo zraste in se zredi.

(13.2. je tehtala okroglih 5000g. kje je tista tabela rasti, kjer je napisano po tednih? koliko bi se pa naj zdaj zredili na mesec?)

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
4.3.2009 14:44:42   
CIPRESA
Da se spet malo oglasim. Enostavno ne najdem cajta da bi vsaj brala kaj šele pisala. Žiga je spet ta teden doma, ker v vrtcu spet nekaj razsaja, tako da sem spet zombi na kvadrat.
Anja ne spi skoraj nič čez dan, tako da sem zvečer tako utrujena da samo padem na kavč. Dopoldne zaspi 2X po pol urce, ravno toliko da vmes skuham za nas in vse pospravim za Žigom in ga dam spat, popoldne pa ravno tako 2X po pol urce. Samo okrog se obrnem pa spet jokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Men se bo odtrgalo če ta otrok nebo spal ker tole je pa višek. Nimam pojma kaj naj še naredim, sem probala že vse variante, zamenjala mleko(in ne samo enega) če bi slučajno bilo to krivo, jo uspavala na 100 in en način pa nič ne pomaga po pol ure je kot čuk in se že dere. Bila bi samo v naročju, če jo kam posadim pa je jok..............nevem, ali ima katera podobne probleme? Še dobro da imam že enega dobro vzgojenega otroka doma čene bi mislila da sem totalno nesposobna mama. Mah, zmešal se mi bo.....

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
4.3.2009 14:56:35   
zverinca
Cipresa dej si res preberi TALE ČLANEK, mene je ful pomirilo, ker je mali isti.... secer je malo daljši, sam se splača...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
4.3.2009 15:37:37   
gemina
Pozdravljene,

Katja, jaz mu kar celo tubico stisnem v nos, pol v eno in pol v drugo,malo počakam in mu izsesam žnuder ven;) kolk se tega nabere, človek sploh ne more verjet...

Tudi mi smo danes s posvetovalnice...pri 3 mesecih tehta naš mali 6kg, velik je 62cm...sem ga pa tudi cepila proti rotavirusu po nasvetu zdravnice....

Ajde  lep dan še naprej....

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
4.3.2009 16:00:52   
katja_p
Madonca, mate same korenjake in korenjakinje doma user posted image

martka: kr nehaj tehtat .... js jo še sam na vsake 2-3- dni, v petek pa itak nesem tehtnico nazaj. Ker drgač se sam sekiram.

Teža: men sestra pr zdravniku rekla, da med 500 in 600 g na mesec.

http://www.pedijatrija.org/Download/2005/01/23/percentilne_krivulje_5-95_(crveno_plave_u_boji).pdf

Tabela: pa ne gledat teh tabel, ker se nam bo čist zmešalo! Sej menda bomo pa ja opazle, če bo otročkom kaj manjkalo, pa sami bi nekako "povedli"

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
4.3.2009 18:21:49   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Jaz tukaj nič smešnega ne vidim ... bemti ... user posted image ... bom jaz njemu izstavila račun za barvo in penzel!!! user posted image

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
4.3.2009 19:05:21   
zverinca
Otika kako kaj v deželi slonov?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
4.3.2009 19:06:10   
zverinca

Jaz tukaj nič smešnega ne vidim ... bemti ... user posted image ... bom jaz njemu izstavila račun za barvo in penzel!!! user posted image

kaj se pritožuješ, saj si prav uživala v malanju sobice za Nežo... ko si risala drevouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
4.3.2009 19:28:52   
Anonimen

Otika kako kaj v deželi slonov?? user posted image user posted image user posted image

Ok ... sicer nisem še čisto za luno, ampak tega pa vseen ne štekam user posted image

Ja sobico sem z veseljem malala ... samo tisto je bilo za mojo malo punčko ... ne pa stena v kuhinji, ki jo je en umazan stric naredil ... matr pa tako se je trudil da nebi nič umazal, sam kaj ko je bilo vse svinjsko samo da je pogledal ... saj vem da je dimnikar, sam a si ne more dela tako razporedit, da bi en dan gledal plinske peči, kjer ni res nobene svinjarije, kak drug dan bi pa dimnike ometal ... ajoj sem tečna, a ne?! user posted image
Se pa spomnim, da je lani prišel isti stric in to že ob 7ih zjutraj in rekel, da smo prvi tisti dan, samo mi potem ni bilo jasno kako da nam je vseeno uspel čisto zasvinjati steno in vse okoli peči ... kaj a se gre za dobro jutro v saje povaljat al kako user posted image user posted image .

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2188
4.3.2009 19:30:21   
abi

user posted image user posted image user posted image  Jao tale cirkus je bil prejšnji vikend pri nas - dobro da se ni spomnil it na špancir. Greš po Kamniku in ti nasproti pridirja SLON user posted image .

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
4.3.2009 19:52:00   
blackcoffee
CIPRESA - joj.. ne morem verjeti. ravno danes sem bila na obisku z gromkim pri eni kolegici, ima pupo in je ravno tako, kot pri tebi.. jok, jok, jok in stok.. pa meni se spipa. kaj takega še nisem videla - da se otrok dere v eno nonstop in ne neha???! user posted image pomagalo je le, da jo je pokončno držala in delala počepe z njo. potem se je umirila. poskusi tudi ti delati počepe z tamalo. upam, da te križ ne boli.  treba jo je čisto počasi spuščati in dvigati.
druga ne vem, kaj naj ti rečem.
drgač pa sem tudi jaz polno zaposlena - ali počivam ali pa se potepam. lol - berem vas bolj malo. upam, da se bom poboljšala.
lepo se imejte! in čim več miru vam želim.

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
4.3.2009 20:00:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: abi

user posted image user posted image user posted image  Jao tale cirkus je bil prejšnji vikend pri nas - dobro da se ni spomnil it na špancir. Greš po Kamniku in ti nasproti pridirja SLON user posted image .

AAAA ... to je torej na cirkus letelo al kako user posted image Kje pa je zdaj? Ker ravno ko je bil v Kamniku, smo šli mi do mojih staršev na kosilo in se peljemo od štadiona proti rondoju in glej ga šmenta ... kar sloni na travniku ograjeni z enim bogim električnim pastirjem ... smo mogli it kar okrog rondoja pa jih šeenkrat pogledat, ker tega pa res ne vidiš vsak dan, pa čeprav v Kamniku user posted image .

(odgovor članu abi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
4.3.2009 20:01:38   
zverinca
oo neee, je na vas

TUKAJ SI POGLEJuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
4.3.2009 20:03:16   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

CIPRESA - joj.. ne morem verjeti. ravno danes sem bila na obisku z gromkim pri eni kolegici, ima pupo in je ravno tako, kot pri tebi.. jok, jok, jok in stok.. pa meni se spipa. kaj takega še nisem videla - da se otrok dere v eno nonstop in ne neha???! user posted image pomagalo je le, da jo je pokončno držala in delala počepe z njo. potem se je umirila. poskusi tudi ti delati počepe z tamalo. upam, da te križ ne boli.  treba jo je čisto počasi spuščati in dvigati.
druga ne vem, kaj naj ti rečem.
drgač pa sem tudi jaz polno zaposlena - ali počivam ali pa se potepam. lol - berem vas bolj malo. upam, da se bom poboljšala.
lepo se imejte! in čim več miru vam želim.

ali pa tista žoga, za pilates, da na njej uspavaš dete z rahlim poskakovanjem - če bi jo imela za probat ti jo pošljem na posodo, jo imam prazno v omari....

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
4.3.2009 20:49:39   
Anonimen

oo neee, je na vas

TUKAJ SI POGLEJuser posted image user posted image user posted image

Oooo šit user posted image user posted image user posted image ... pa sem res za luno, ko o tem nič ne vem user posted image user posted image user posted image ... bo očitno treba avto zavarovat še pred slonjim rilcem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2194
4.3.2009 20:54:50   
zverinca
pa afriške papuče in si na konju.. ne, slonu, hahauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
4.3.2009 21:28:55   
b

Zverinica- tale članek je res dober in tolažljiv. Sam sem pogruntala da se bom mogla jaz odreč mojemu kofetkuuser posted image , čokoladi... poživila ki prav tako vplivajo na spanec. Mislim da če da kaj od napisanega potem delam to ziher narobe. Pač se bom mogla odločit več spat al pa se slatkatuser posted image user posted image . Bom testirala pa povem.
Ostalo mislim pa da kar pri nas laufa. Nošenje, ujčkanje, lubčkanje, masiranje, pri mamici zaspi ( no ne vedno), zjutraj se pri mamici zbudi....user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
4.3.2009 21:31:36   
katja_p
Cipresa user posted image user posted image user posted image

Sloni: ja faca tale potepuh user posted image

Teža otrok: mi smo včeri pri zdravniku tehtali našo pupo in je imela 5240g, enako sem jo js stehtala včeri zvečer, medtem ko je pa dans zvečer, prej dojenjem, imela 5330g. Da bi tk poskočla teža v enem dnevu? Hmmm ... mal mi je čudno.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
4.3.2009 22:07:42   
CIPRESA
Oh hvala punce saj je že to veliko ko me nekdo posluša. Cel dan ni nikogar blizu z dvema majhnima pajacema se ukvarjam non stop in pol mi mal privzdigne kapo. Saj drugače je O.K., samo ko bi mi malo dalj časa spala, da si vsaj malo odpočijem vmes, tako pa nimam časa popolnoma nič.
Evo sedajle sem zaključila z računovodstvom za danes, ker je to delo ki ga nemorem preložiti na nikogar in imam službo na žalost doma polek dveh jokavih frocov čez dan. Stranke nič ne vprašajo kako si le da imajo vse kot je treba - to šteje. Isto je z ostalimi(mojimi domačimi), dokler je skuhano in pospravljeno je vse O.K., ko pa enkrat kaj manjka pa te malo pogledajo al je slučajno kej narobe user posted image .
da o mojih starših in taščah ne izgubljam besed, ker pridejo pogledat le takrat ko kaj rabijo ali ob nedeljah ko se jim ne da kuhat in nimajo nič pametnega na svojem bogatem repertoarju.

Mal nakladam , vsaj tukaj lahko, ker nimam nikogar ki bi mu lahko kaj povedala.

Se spomnim moje babice ko mi je govorila pri 13-ih da  so se jo pri 6-ih otrocih vsi izogibal in ni bilo nikogar ki bi prišel na obisk ko so bili majhni. Kdo bo pa poslušal jok in stok. Ko so pa odrastli pa je bila kar naprej kaka teta al pa mama doma - samo potem pa otrok ni bilo več domauser posted image Zdaj šele razumem te besedeuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
4.3.2009 22:17:40   
Anonimen
Zverinica, od kdaj imaš pa ti svojo e-štacuno? user posted image
http://www.zverinica.si/si/akcija/

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
5.3.2009 9:13:45   
lonja
Pa ne de še vse spite...aj, aj, aj...

evo, eno dišečo razvado za vse vas...

user posted image

No, sej, pri nas najmlajši član družinice tudi še dremucka, se je že prej ob osmih zbudila, pa sva se podojile u ta velki postelji in je zaspala kt bubica nazaj. Ampak jo bom morala kmal zbudit, ker greva ven kofetkat.

Zverinica, uaaaa, si pa podjetna...user posted image .  

Cipresa, saj bo user posted image . Približno si predstavljam, ker sem sama tudi delala zraven, ko je bla ta starejša princeska še dojenček, zdej pri ta mlajši pa nič ne delam in ugotavljam, da je tamala mnogo bolj zadovoljna in pridna user posted image . Ja, računovodska je je...., sem tud iz tega foha, še zlasti v tem času, a ne?

A je katera za kako vozičkanje drug teden? Vsaj kak dan bo pa valda spet sonček, a ne? Sam ne po Domžalah, tam se sprehajajo sloni user posted image .

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.