zverinca
|
Neža!!!! le tako naprej!!! če pa ne, pa tudi nič hudega Otika, sej veš še zmeraj boš najboljša mama za Nežiko"!!!! Cipresa, pri nas imamo podobne ukrepe kot jih ima Spletka. Niki kar pustim da boža Jerneja in ga ljupčka, seveda pa pazim na umivanje rok in brisanje nosu, imam tudi razkužilo v spreju, da si po brisanju nosa obe razkuživa roke in robci po enkratni uporabi romajo v koš. Kaj več kot taka preventiva itak ni možno. Res je treba paziti na higieno pa si naredil skoraj 80%, ostalo je pač sreča..... Jaz imam Niko v vrtcu, ker sem švoh od CR ne bi zmogla je imeti doma - enako kot ti praviš fl zahteva, ko mali spi. Tudi sedaj jo je recimo moj peljal k babi na kavo, da jaz lahko počivam. He, ja, RR mi je kot počitek. Jernejko trenutno spi... Jaz sem danes skuhala kurjo juho, naredila skledo solate za zraven (radič s krompirjem), pa še šparov zmrznjen jabolčni štrudel sem imela in sem ga spekla. In je bilo odlično kosilo. Za jutri je pa moj zadolžen, kaj bo naumil, ne vem.... on bi pasulj, jaz bi ga tudi, samo ga Jerneju ne privoščim. 5ra, ja tam je Tai videti prav doooolgin.... a sta vidva s tvojim velika? no saj vem da to ni merilo za novorojenčka, pa vseeno me čist iz firbca zanima... midva z mojim sva kr med večjimi, pa imava micene novorojenčke; moj je 185cm, jaz 177, Nika je bila 49cm dolga ob rojstvu in prav tako je Jernejko. Pa vem da je Otika tudi med večjimi in predstavljam si, da je njen tudi. Nežika pa je pikica, enako kot oba moja čmrlja. No pa sem se začvekala... Nadya, saj boš tudi ti kmalu tu... in vse ostale decembrke počasi boste vse rodile, se nekako ujele v novi ritem in potem bo tudi več časa za čvek na RR. Ko bojo pa sončni dnevi pa bo tu mrtvilo, bomo vse vozičkale Detece, le pridi večkrat počvekat, za sprostitev tako, sedaj grem pa še tisti kup perila zložit, potem pa malo noge v luft, do naslednjega dojenja oz dokler Nika ne pride domov.... aja, Spletka, kako to da vozite lepotičko tako zgodaj v vrtec, ob 6h, če sem prav razumela?? tako, lep miren večer in predvsem mirno noč vam želim, če ne pridem še kaj počvekat...