martka -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (23.4.2009 18:17:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa** Prosim svetujte mi, kateri voziček naj kupim, ki bi imel res velika kolesa, ker ga potrebujem za vožnjo po makedamski cesti. Tudi jaz bi ti svetovala bebe comfort - high trek. Sama ga sicer nimam, poznam pa kar nekaj zadovoljnih uporabnic, ki ga večino uporabljajo za vožnjo po makedamu in gozdnih poteh. Pa še slikica: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171397 ja, jaz ga vozim in gaja v njem uživa po vseh poteh... asfalt, pesek, travnik, ni ovir in tudi zložen ne vzame veliko prostora, razen košara, katere notranji del je dolg 80cm, a tega ti ne boš več kupovala. izjemno enostavno se obrača sedalni del v smer vožnje ali mamice... v glavnem, če bi se odločala še enkrat, definitivno kupim tega, pa še nekaj, kar mi je izjemno všeč...otrok sedi na visokem in ne tam dol pri tleh...te nič ne zaboli, ko ga ven vzameš, ker se praktično ne skloniš (sem velika 170cm). no dost reklame... VSE NAJBOLJŠE ZVERINICA!!!.... mladič, bi rekla jaz...bom že počas morala križce do 40 delat,,,
|
|
|
|