Anonimen -> RE: Božičkovi pomagači 2008 (23.4.2009 10:10:16)
|
No dobro, da ne bom samo pametna, ti bom povedala izkušnje glede Mutsy-ja, pa da se boš lahko odločila: + lep izgled + zelo lepo je vodljiv + ima zelo velik sedež in otrok v njem dolgo lahko zelo komot sedi + sedež se obrača v obe smeri - ročaj se ne obrača + velika napihljiva kolesa - poleže se skoraj v ležeč položaj (cca. 10° naklona) ... kar se pri nam ni izkazalo za kak omembe vreden minus + posede se v čisto sedečega - dolg rok dobave + velika izbira barv, ogrodij in dodatkov - ne zloži se ravno na malo, samo če imaš enoprostorca ni problema ... grejo pa kolesa v sekundi dol + nanj paše MC lupinica - ta moj, ki imam napihljiva kolesa in next ogrodje, je nekoliko težji, a v primerjavi z Buzz-om, ki je lažji, ful lažje vodljiv (če buzza po asfaltu z eno roko potiskaš, gre kar malo sem in tja po svoje). + majhna medosna razdalja, kar je za v trgovino super - majhna medosna razdalja, kar se na bolj grobem makedamu izkaže za minus ... no pa tut za to sem pogruntala rešitev - košara ki je v kompletu je ful mala ... samo če pa dokupiš nakupovalno košaro, pa dobiš pomoje največjo možno košaro, kar jih je montiranih na vozičke + športni del se zloži skupaj z ogrodjem + super se obnese v trgovini, na asfaltu, finem makedamu, malo bol grobem makedamu in travi ... no v gozdu ga pa res še nisem sprobala. ... no pa sigurno bi lahko še kaj naštela ... če se spomnim, napišem. Pa še slikice: http://www.mutsy.nl/products/4rider
|
|
|
|